Tatil sitelerinden baktım daha önce gitmediğimiz bir yer seçtiğimiz otelin dağ başında bir yer olmasından korkuyoruz :)Tatil siteleri var orada oteller hakkında ve içerikleri hakkında bilgileri var, bakabilirsiniz.
Kısa süre önce tatilden döndüm ve bir sürü ıvır zıvır götürmüş biri olarak giyeceginizden fazla kıyafet almayın derim.
Resmen 3 bavulla gittim döndüm tatilden anam agladı !
Alacagınız şeyler kıyafetleriniz, güneş kreminiz, deniz kıyafetleriniz bu kadar.
Alkölsüz Herşey dahil konsepti olan otelleri seçerseniz rahat edersiniz, çocukta yok zaten dedigim gibi çok fazla eşya ile gitmeyin kafi :)
alkolsuz ancak apart otel bulursunuz ama bence alkollu konseptte oteller her daım daha guzel oluyor içmek zoprunda değilsiniz sonuçta.Günaydın arkadaşlar. Size sormak istediğim birşey var. Ağustosun ikinci haftası eşimle kuşadasına tatile gitmeyi düşünüyoruz. Bu arada daha yeni evliyim 9 ay oldu. Okul zamanı evlendik eşim öğretmen olduğundan tatile gidemedik bu tatil bir nevi balayı olacak bize. Asıl sormak istediğim kuşadası civarında daha önce gittiğiniz memnun kaldığınız bir otel var mı? Birazda muhafazakar olsun istiyoruz içkili ortamdan uzak olsun. Bide tatil için yanımıza ne gibi şeyler alalım. Önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Seçtiğiniz otelin özelliklerini incelerseniz dağa ya da denize uzaklığını belirtiyorlar zaten.Tatil sitelerinden baktım daha önce gitmediğimiz bir yer seçtiğimiz otelin dağ başında bir yer olmasından korkuyoruz :)
Tusan beach te musluklardan arıtılmış deniz suyu akar yani tuzlu su. Kuşadası otellerinde genelde bu dezavantaj varTusan beach var çok memnun kalmistik. Yemekleri denizi temizliği... denizi cam gibiydi. Muhafazakar değil
öyle mi , hiç anlasilmiyordu .Tusan beach te musluklardan arıtılmış deniz suyu akar yani tuzlu su. Kuşadası otellerinde genelde bu dezavantaj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?