Tatil Planı :)

Fyztnl

Germany
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
98
54
8
Merhaba kızlar
Allah nasip ederse tatile cikcaz Eylüle doğru
Sizin gezip gittiğiniz ve çok memnun kaldığınız SAKİN KALABALİKTAN EGLENCEDEN UZAK DENİZİ OLAN DAHA COK AİLELİ ORTAMA HİTAP EDEN TAVSİYELERİNİZ VARMI.
OTEL ADİ OLABİLİR PANSİYON OLABİLİR Bungalow tarzı biyer olabilir. YETERKİ kalabalık olmasın sakın huzurlu alkolsüz ve en önemlisi denizi güzel biyer...
Avşa Bungalow a gitmiştik geçen sene çok memnun kalmıştım bu sene farklı biyer istiyorum onerilerinize ihtiyacım var

çocuklar için eğlenceli olan yerlenin çoğusunda maalsefki içki mevcut.ama yine de ben tavsiye vermek istiyorum kuşadası aqua fantasy ve bizim tatile gittiğimiz alanya long beach resort otel var ben bu ikisini beğenıyorum.ama sakin biyer isterseniz çok bilgim yok.

Datça canım dagça nem yok ege ve akdenizin birlrşim noktası bi tarafı ege bi tarafı akdeniz gerçdkten vörülmesi gereken yerlerden bi yer her koyuda farklı kalabalık değil ve abazalarda yok

Teşekkür ederim sakin olması önemli :)

Datça canım dagça nem yok ege ve akdenizin birlrşim noktası bi tarafı ege bi tarafı akdeniz gerçdkten vörülmesi gereken yerlerden bi yer her koyuda farklı kalabalık değil ve abazalarda yok
Önerdiğini z bı otel varmı peki nerde kalıyorsunuz gidince :)

Datçada büyük oteller yok çünkü doğayı koruyolar Otele kapalı ama bıtik oteller var datça saphire var palzmut bükü koyunda mavi beyaz var çok fazla seçdnek var petra clup var çokk güzel. Gerçekten datçayı düşün derim

Arkadaşım ucuz, sakin olsun hem de doğa dersen eğer çıralı var. Olimposun yanında. Antalya'da. Sahilde caratte yuvaları var. Balıklar var rengarenk. Bir sürü bungolov var gidince bile yer bulursun. Tatil koyu zaten. Yani sadece o amaçla hizmet ediyor. Normal yerleşim okul, hastane vs yok.

datça iyidir. gezilecek çok yeri var. onun dışında fethiye çevresinde az tercih edilen koylar. belli bir yerde kalıp her gün farklı yerlere gitmek güzel gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…