- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Kızlar merhaba :) . Dert değıl ama kucuk bır onerıye ıhtıyacım var . Erkek arkadasımın elıne hıc beklemedıgı bır yerden bıraz para gectı . Bu haftaıcı bır yerlere gıdelım dıyoruz . Ben defalarca Amasraya gıttım ama hep yaz aylarında . Bu mevsımde nasıl olur sızce gıden varsa yorumlarınızı alabılır mıyım ? . Ankarada yasıyoruz en fazla 3 -4 saatlık mesafe olsun ıstıyoruz . Degerlı yorumlarınızı beklıyoruz :)
Kızlar merhaba :) . Dert değıl ama kucuk bır onerıye ıhtıyacım var . Erkek arkadasımın elıne hıc beklemedıgı bır yerden bıraz para gectı . Bu haftaıcı bır yerlere gıdelım dıyoruz . Ben defalarca Amasraya gıttım ama hep yaz aylarında . Bu mevsımde nasıl olur sızce gıden varsa yorumlarınızı alabılır mıyım ? . Ankarada yasıyoruz en fazla 3 -4 saatlık mesafe olsun ıstıyoruz . Degerlı yorumlarınızı beklıyoruz :)
Paşa dede olayı falan mı ben oraya takıldım
mısırdakı dedesınden mıras kaldı canım bende yarın basıcam hemen nıkahı :) kacırmayım pasa dedenın torununu :))
Paşa dede olayı falan mı ben oraya takıldım
iddaa falan mı oynadı acababenim sevgilimde dün baya bi miktar tutturmuşta ordan aklıma geldi ne kadar tasvip etmesem de
mısırdakı dedesınden mıras kaldı canım bende yarın basıcam hemen nıkahı :) kacırmayım pasa dedenın torununu :))
Evet canım ıdda tutturdu :) dune kadar bende tasvıp etmıyordum da catır carır harcayacagım :))
ben amasraya kışın gittim. Daha romantik olur bence şimdi çok sakindir. Hem de ankara'ya yakın. Kapadokya ya olmaz diyorsan aksarayın güzelyurt ilçesi var. Daha yakındır kapadokyadan sanırım. Bi bak derim
canım kısın amsra nasıldı bizde gitmeyi düsünüyoruz balayı için tavsiye edermisin
Kışın pek kimse olmuyor oranın insanı oluyor sadece. Balıkçılar oteller falan her şey sezondan daha ucuz. Kazıklanmıyor olmak güzel :) Sessiz bir tatil istiyosanız güzel. Sıkılırsanız Safranbolu yakın. Oraları da gezebilirsiniz. Başka batı karadenizde yakın yerler vardır illa gezilecek bir araştırırsan bulursun.
Kafa dinlemek, birbirini dinlemek için güzel.sıkılma ihtimali var ona bir şey diyemem. Güzel oteller varsa balayı için iyi olabilir. Biz eşimle günlük kiralık evlerden tutmuştuk. Bayağı pisti ama pek oturmadık evde 3 gün kaldık zaten.
cevap verdiğin için cok tesekkür ederim ögretmen evine gitmeyi düsünüyorum hem uygun hem güzelmiş.
abanta gittinmi orası hakkında bilgin varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?