- 7 Ağustos 2017
- 9.930
- 36.765
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ay bilmiyorumkki nasıl gelir onaBence tatil yapsın.
Çocuklar tatile ve cipse asla hayır demez.
15 gün tatil oldu diyorsunuz zaten,e bırakın tatil olsun madem
bakalım baska kimler tatil diyecekBen oyumu tatilden yana kullanıyorum. Zaten haftada iki gün her türlü gidiyormuş.
Sen göndermek istiyorsan gönder ayol. Bize ne bakıyorsun tatil deriz tabiibakalım baska kimler tatil diyeceköğretmeninede sordum haftanın 2 günü alın fazla eğitim göz çıkarmaz dedi yanı 5 gün yerine 4 gün dedı
Yoruluyor aslında birde girişte sorun yaşıyoruz arabaya gitmek istiyor dışarda gördüğüne müdahale edınce kendını yere atıyor. Bu açıdanda düşündüm acaba 5 gün full gıtsek nasıl olur diyeEğer merkezde yorulmuyorsa,sıkılmıyorsa,bunalmıyorsa ben olsam eğitim derim.
Sosyalleşmenin her çocuğa iyi geleceğine inanıyorum.
Ama uzman değilim sadece içimden geçenleri söylüyorum.
İşte buyuzden kararsızımSen göndermek istiyorsan gönder ayol. Bize ne bakıyorsun tatil deriz tabiimesela ben ufaklığı kreşe göndermeyi düşünmüyorum. Evde yuvarlanıp parkta kudurmayi düşünüyoruz. Öğretmeni aslında yarım gün de olsa getirebilirsin demişti ama zaten küçük, çok yoruluyor. Evde dinlensin. Bu yüzden direkt tatil diye düşündüm ben.
Sporda var kurumda bireysel yerıne Onuda aldırabiliriz aslında . Parkta oynamıyor artık hep koşturmak istıyor. Arattırırım teşekkür ederimhavalar iyi gidiyor. parta sıkıntı yaşamıyorsanız gezdirin.. spor vs yapabilirse daha güzel olur...
otizim gaps diyetini de araştırın. belki faydasını görürsünüz
Çocuklar oynarken dinlenirİşte buyuzden kararsızımhangısı saha iyi olur bi fikrim yok. Bi yandan çocuk bu onunda dinlemeye hakkı var diye düşünüyorum bi yandan da 80 dkıka çokta bişi kaybeymıcrk diye dusunuyorum
Bence de tatil daha iyi olur canım bak 01 awm ye şirinler ve bir tane daha tiyatro geliyor ücretsiz götürebilirsin değişiklik olurAy bilmiyorumkki nasıl gelir onaCumartesi pazar enerjı patlaması yaşıyor bütün düzen altüst oluyor oyuzden bende afalladım
80 dk bisey diil bre, daha rahat daha sakin dönüyor diyosunİşte buyuzden kararsızımhangısı saha iyi olur bi fikrim yok. Bi yandan çocuk bu onunda dinlemeye hakkı var diye düşünüyorum bi yandan da 80 dkıka çokta bişi kaybeymıcrk diye dusunuyorum
sizi çok yoran bir çocuksa az da olsa nefes almanız için kurs aldırın. hem onun için hem sizin için iyi olur. bunun için kendinizi de suçlu hissetmeyin. nefes almak size de iyi gelir...İşte buyuzden kararsızımhangısı saha iyi olur bi fikrim yok. Bi yandan çocuk bu onunda dinlemeye hakkı var diye düşünüyorum bi yandan da 80 dkıka çokta bişi kaybeymıcrk diye dusunuyorum
Rehabilitasyon derken çocugunuzda farklı herhangi bir durum mu var? Eğer öyleyse rehabilitasyon aldıgı yerdeki uzmana danışsanız daha iyi olur. Herhangi farklı bir durumu yoksa tatil iyi gelir çocuklaraselam kızlar 15 gün tatil oldu biliyorsunuz. Ama bu ara tatil oğluma iyi gelirmi emin değilim. Çünkü cumartesi pazar büyük bir enerji patlaması yaşıyor. Haftanın 2 günü rehabilitasyon var zaten kalan 3 günüde ek alsammi acaba ? Yoksa evde tatil mi yapsa okadar kararsızımki. Gerçi toplamda hergun 80 dk görecek zaten ama o bile yarıyor eve geldıgımızde daha sakın oluyor nebilim erken uyuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bilmeyenler için oğlum otızm
Biz o defteri em son yaşadığımız rezaletten sonra kapattıkBence de tatil daha iyi olur canım bak 01 awm ye şirinler ve bir tane daha tiyatro geliyor ücretsiz götürebilirsin değişiklik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?