Tatil mi ? Eğitim mi ?

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.930
36.765
548
29
selam kızlar 15 gün tatil oldu biliyorsunuz. Ama bu ara tatil oğluma iyi gelirmi emin değilim. Çünkü cumartesi pazar büyük bir enerji patlaması yaşıyor. Haftanın 2 günü rehabilitasyon var zaten kalan 3 günüde ek alsammi acaba ? Yoksa evde tatil mi yapsa okadar kararsızımki. Gerçi toplamda hergun 80 dk görecek zaten ama o bile yarıyor eve geldıgımızde daha sakın oluyor nebilim erken uyuyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Bilmeyenler için oğlum otızm

havalar iyi gidiyor. parta sıkıntı yaşamıyorsanız gezdirin.. spor vs yapabilirse daha güzel olur...

otizim gaps diyetini de araştırın. belki faydasını görürsünüz

bakalım baska kimler tatil diyecek öğretmeninede sordum haftanın 2 günü alın fazla eğitim göz çıkarmaz dedi yanı 5 gün yerine 4 gün dedı
Sen göndermek istiyorsan gönder ayol. Bize ne bakıyorsun tatil deriz tabii mesela ben ufaklığı kreşe göndermeyi düşünmüyorum. Evde yuvarlanıp parkta kudurmayi düşünüyoruz. Öğretmeni aslında yarım gün de olsa getirebilirsin demişti ama zaten küçük, çok yoruluyor. Evde dinlensin. Bu yüzden direkt tatil diye düşündüm ben.

Eğer merkezde yorulmuyorsa,sıkılmıyorsa,bunalmıyorsa ben olsam eğitim derim.

Sosyalleşmenin her çocuğa iyi geleceğine inanıyorum.

Ama uzman değilim sadece içimden geçenleri söylüyorum.
Yoruluyor aslında birde girişte sorun yaşıyoruz arabaya gitmek istiyor dışarda gördüğüne müdahale edınce kendını yere atıyor. Bu açıdanda düşündüm acaba 5 gün full gıtsek nasıl olur diye

İşte buyuzden kararsızım hangısı saha iyi olur bi fikrim yok. Bi yandan çocuk bu onunda dinlemeye hakkı var diye düşünüyorum bi yandan da 80 dkıka çokta bişi kaybeymıcrk diye dusunuyorum

havalar iyi gidiyor. parta sıkıntı yaşamıyorsanız gezdirin.. spor vs yapabilirse daha güzel olur...

otizim gaps diyetini de araştırın. belki faydasını görürsünüz
Sporda var kurumda bireysel yerıne Onuda aldırabiliriz aslında . Parkta oynamıyor artık hep koşturmak istıyor. Arattırırım teşekkür ederim

İşte buyuzden kararsızım hangısı saha iyi olur bi fikrim yok. Bi yandan çocuk bu onunda dinlemeye hakkı var diye düşünüyorum bi yandan da 80 dkıka çokta bişi kaybeymıcrk diye dusunuyorum
Çocuklar oynarken dinlenir sen götürmek daha iyi gelecek diye hissediyorsan götür. Ki otizmde rutinler önemli diye biliyorum. 5 olmaz 4 gün olur gönder o zaman.

Ay bilmiyorumkki nasıl gelir ona Cumartesi pazar enerjı patlaması yaşıyor bütün düzen altüst oluyor oyuzden bende afalladım
Bence de tatil daha iyi olur canım bak 01 awm ye şirinler ve bir tane daha tiyatro geliyor ücretsiz götürebilirsin değişiklik olur

sizi çok yoran bir çocuksa az da olsa nefes almanız için kurs aldırın. hem onun için hem sizin için iyi olur. bunun için kendinizi de suçlu hissetmeyin. nefes almak size de iyi gelir...

Rehabilitasyon derken çocugunuzda farklı herhangi bir durum mu var? Eğer öyleyse rehabilitasyon aldıgı yerdeki uzmana danışsanız daha iyi olur. Herhangi farklı bir durumu yoksa tatil iyi gelir çocuklara

Abla belki daha iyi gelcek tatil birde tatil ve eğitim farkına da daha iyi adapte olur ,biraz yorucu olsa da bence iyi gelicek nedense öyle hissettim havalar da güzel evde sizde bunalırsınız hem tabi en iyisini yine siz bilirsiniz

80 dk dediğin çokta birşey değil aslında, 3-4 saat okul gibi olsa gitmesin derim de, enerjisini atıyor ve kendisini daha mutlu hissediyorsa ve sabah çok erken saatlerde de değilse gidebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…