- 12 Temmuz 2006
- 56.697
- 217.586
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Nevşehir'de balona binecekmiş Mune.
Hayatta vazgeçmez
Antalya'ya da bulunsak ona göre fena olmaz
Dedigin gibi ikisi gözümü korkutan zaten.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevşehir'de balona binecekmiş Mune.
Hayatta vazgeçmez
Antalya'ya da bulunsak ona göre fena olmaz
Dedigin gibi ikisi gözümü korkutan zaten.
Vucuda giren bozar cikan bozmazŞunu da sorayım madem oruçluyken denize girsem orucum bozulur mu hahahah
Ay ramazan ramazan bu soru sorulmazsa olmaz
Benim bi tanidigim dudagini oyle yapinca oluyordaO dudagımı alır benim kızgın sobaya tutar papuc
Yemez bizim adam :)
Vucuda giren bozar cikan bozmaz
Denize giren sensin sorun olmaz![]()
O zaman sabah konuşayım tekrar Nevşehir ile Antalya'yı elerse kabul ederim diyeyim bakalım ne diyecek umarım sorun çıkarmazeniştenin eline ver bir balon onla yetinsin, şaka bir yana da seninde tüm senenin yorgunluğunu göz önünde bulundurarak Antalya ve Nevşehir'den vazgeçse iyi olur, diğerlerinin mesafesi kısa seni ve kızını hırpalamaz yol fakat Antalya, Nevşehir'e giderken yorulursunuz, birde bunun dönüşü var.
Ben daha önce bi siteden almıştım sorun yaşamamıştım:) hatta iptal ettirdiğim zamanda olmuştu, sıkıntı olmadı hiç...Peki kızlar şu malum tatil siteleriden e....tur dan alacagım rezervasyonlardan bir sorun yaşamayız degil mi.
İlk defa o siteden alacagım, bilmiyorum açıkçası
Daha önceleri gittigimiz gün ayarlardık oteli ama şimdi o riski göze alamayacagım sanırım onun verdigi listeye göre alım yapmam gerekecek
iyiydi bu
İşte bunu çok dogru dedin
Bak kocacım işte bu Türkiye haritası dersin, insan evladı Nevşehir'de balona binecek diye bir uçtan diğerine gider mi Ege turu güzel, gerisi beni üzer dersin :)))O zaman sabah konuşayım tekrar Nevşehir ile Antalya'yı elerse kabul ederim diyeyim bakalım ne diyecek umarım sorun çıkarmaz
Nevşehir'den sonra İstanbul'a o yorgunlukla dönüş çok yoracaktır beni de onu da sonuçta bir de işe dönüşü var bunun.
Mune acaba sadece Nevşehir'i listeden çıkarsak olur mu mantıklı mı sence Antalya yine Mugla'ya yakın en azındanBak kocacım işte bu Türkiye haritası dersin, insan evladı Nevşehir'de balona binecek diye bir uçtan diğerine gider mi Ege turu güzel, gerisi beni üzer dersin :)))
Taaaa Nevşehir'e gidilmez hakikaten, İzmir Bodrum Marmaris Fethiye tamam ama diğerleri külfet, yorgunluk, hem gerçekten Antalya havası çok nemli sıcaktan bunalırsınız, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama Ege şu an zaten epeyce sıcak, 35 derecelerde seyrediyor gideceğin ilçeler, bayramda iyice kavrulacaktır buralar.
Eki Görüntüle 2007375
Olur bence, evet Antalya Muğla arası yakın mesafe fakat Nevşehir'e ulaşmak için kaç il geçmeniz lazım, mesafe var ve yorucu olacaktır.Mune acaba sadece Nevşehir'i listeden çıkarsak olur mu mantıklı mı sence Antalya yine Mugla'ya yakın en azından
O zaman Nevşehir'i direkt eleyelim.Olur bence, evet Antalya Muğla arası yakın mesafe fakat Nevşehir'e ulaşmak için kaç il geçmeniz lazım, mesafe var ve yorucu olacaktır.
ben üşengeç olduğum için valiz doldurup boşaltmıyorum valla :)İşte bunu çok dogru dedin
eşine aynen şu mesafeyi göster :))) Antalya'dan Nevşehir'e yol güzergahınız bu, 527 km molalar olacaktır çocuk var, birde insanın ayakları uyuşuyor arabada, en iyi ihtimalle 7 saatte Nevşehir'de olursunuz bu da yorgunluk demek, tüm gün öldü demek oluyor.O zaman Nevşehir'i direkt eleyelim.
Mugla'da daha fazla kalabiliriz daha iyi olur
neveshir de balon dusuyor adamlar ölÿor de vazgeçer belki
Bunları özelden vereyim sana en iyisi :))
Oha 6 saat yok annem yok ben uyanır uyanmaz Nevşehir iptal diyeyimeşine aynen şu mesafeyi göster :))) Antalya'dan Nevşehir'e yol güzergahınız bu, 527 km molalar olacaktır çocuk var, birde insanın ayakları uyuşuyor arabada, en iyi ihtimalle 7 saatte Nevşehir'de olursunuz bu da yorgunluk demek, tüm gün öldü demek oluyor.Eki Görüntüle 2007379
Kafadan hiç molasız 7 saat, mola ekle 8 -9 saati bulur, birde bizim pıtırcık egemizin mesafesine bakOha 6 saat yok annem yok ben uyanır uyanmaz Nevşehir iptal diyeyim
Gerçekten katlanamam
Bir de bunun İstanbul'a dönüşü var