Tatil meselesi..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar 4 yıllık evliyim Allah kısmet ederse evlilik yıldönümünde tatile gitmek istiyoruz.. İlk defa tatile gideceğiz eğer gidebilirsek, erken rezervasyon yapıp indirimlerden faydalanmak istiyorum.. Kapalı bir bayanım, şöyle güzel, otelden çıkıp gezilebilecek yerleri de olan güzel vakit geçirebileceğiniz tavsiye edeceğiniz yerler var mı.. Zira bu konuya çok yabancıyız.. Bu arada erkek bayan ayrı yerler istemiyorum, tatilin anlamı olmuyor bu arada 2.5 yaşında oğlum var onun da hoş vakit geçirebileceği, çocuk dostu uygun bir yer önerirseniz sevinirim..

Nerede yaşıyorsunuz? Nerede tatil yapmak istersiniz? Bütçe nedir? Tatilden beklentiniz nedir? Daha açık yazarsanız ona göre güzel cevaplar gelir.
Şimdiden iyi eğlenceler:)

Kapalısın ayrı ayrı yerde olmasın diyorsun. Kusura bakma ama o zaman kapalı olduğunu neden belirttin o kısmı anlamadım. Çok ayrıntısız yazmışsın. Üsteki arkadaşın da dediği gibi bütçeyi belirtmen iyi olur. Onun dışında İzmir Çeşme Kuşadası Kıbrıs Yunanistan tarafları son derece güzel yerler

Tesettür otelleri tercih etmeyecekseniz tavsiye edilecek otel çok ama bir uyarı yapmam gerekiyor. Hemen hemen her yaz karşılaştığımız bir durumdur. Özellikle iyi isim yapmış oteller hijyen sebebiyle havuzlara haşema ile girmeyi yasaklar, denize girebilirsiniz. Ama bu aklınızda olsun, havuza girmek gibi bir düşünceniz varsa otel kurallarını öğrenip öyle rezervasyon yaptırın.

Bunun dışında bölge ve ödeme gücü önemli. Hangi bölgede kaç lirayakadar düşünüyorsunuz?

Biz geçen yıldan beri müstakil havuzlu ev kiralama tatiline geçiş yaptık. Bundan sonra otele gitmeyi pek düşünmüyoruz açıkçası evin keyfini fark ettikten sonra. Hem daha uygun fiyatlı hem de çok daha keyifli ve rahat tatiller oluyor böylece. Tavsiye ederim bir araştırın.

Back
X