kızlar selam
2-3 gündür sürekli düşündüğün kafamı meşgul eden bi konu var en iyisi sizden fikir almak sanırım
geçenlerde sevdiğim bir arkadaşımla beraber kız kıza tatile çıktık.
ilk defa bi arkadaşımla tatile çıkmıştım, bundan öncekiler hep ya aile ile olmuştu ya da ilişkimin olduğu dönemler sevgilimle 1-2 günlük mini tatiller şeklindeydi
arkadaşımla gittiğimiz tatil de güzeldi ancak tatilde bana bi aydınlanma geldi
hani buralara tek başıma da gelsem gayet güzel zaman geçirebilirmişim gibi hissettim açıkçası
şimdiye kadar tatile ille de biriyle gitmem gerekir yoksa çok sıkılırım gibi geliyordu
arkadaşımla ciddi bi sorun yaşamadım, yeniden tatile gidelim dese giderim ama tabi bazı ayarlamaları daha düzgün yapmak lazım
aynı odayı paylaşıp aynı yatakta uyuduk falan bence bu çok gereksizmiş çünkü rahat edemedim
ne kadar güzel geçse de biriyle gidince sürekli ona da bağlısın
çok da %100 istediğim gibi geçti diyemem, asla pişman değilim ama galiba bana bağımsızlık perileri geldi
mesela hep geç uyandığı için kahvaltıyı kaçırdı, ben yalnız başıma kahvaltı yaptım
sırf bu yüzden günü değerlendirme kısmı da pek istediğim gibi olmadı
ama yine de güzel bi anı oldu
şimdi ben diyorum ki yaşadığım şehre maksimum 3-4 saat uzaklıktaki sahil kasabalarına maksimum 2 gecelik kaçamak yapsam tek başıma
ama tek başıma gitmem güvenli olur mu nelere dikkat etmem lazım bilemiyorum
mutlaka içinizde yalnız başına tatile gidenler olmuştur millet yurt dışına gidiyor
tavsiye eder misiniz siz keyif aldınız mı tek başınıza olmaktan
ege bölgesinde tavsiye edebileceğiniz tatil yöreleri var mıdır