nerede yaşıyorsunuz?
tatilden beklentiniz nedir?
mesela benim için tarihtir, doğadır.
istanbul'da bile tatil yapabilirim, iç anadolu'nun bağrından çıkıp :)
karadeniz, fethiye doğa için...
lezzet şöleni için antep,urfa , hatay, adana, diyarbakır... e gitmişken mardin'de tarih..
Deniz kum güneş :) tarihi ama güzel yerler olsun sadece tarihi evi görmek istemiyorum mağara olabilir şelale olabilir mesela karabük safranbolu gibi Sümela manastırı gibi Uzungöl gibi butik güzel yerler Trabzonluyum bu aradaNe sevdiğinizle ilgili hiçbirşey söylememişsiniz.
Benim tatil anlayışım denizdir mesela.
Bodrum da neresi ? İsim verinTabiki Bodrum
Deniz kum güneş :) tarihi ama güzel yerler olsun sadece tarihi evi görmek istemiyorum mağara olabilir şelale olabilir mesela karabük safranbolu gibi Sümela manastırı gibi Uzungöl gibi butik güzel yerler Trabzonluyum bu arada
Immmm Harika şimdiden ağzım sulandıantalya, mersiin :) o tarafta şelale, mağara cinsinde çok fazla güzellik var. e gitmişken güzel bir tantuni, kömbe, kabak tatlısı, piyaz falan da yersiniz :))
O zaman yaylaya çık boşverDeniz kum güneş :) tarihi ama güzel yerler olsun sadece tarihi evi görmek istemiyorum mağara olabilir şelale olabilir mesela karabük safranbolu gibi Sümela manastırı gibi Uzungöl gibi butik güzel yerler Trabzonluyum bu arada
Bodrumdaki bütün koylar harika hepsini gezin. Tekne turları yapılıyor zaten koylara muhakkak gidin. En sevdiğim neresi soracak olursanız, turgutreis..Bodrum da neresi ? İsim verin
Immmm Harika şimdiden ağzım sulandıbaşka bildiğiniz yerler var mı:)
Dediklerinize internetten bakıyorum İzmir aklımda vardı başka var mı güzel yerleri merkeze yakın Eskişehirden yola çıkacağım :)O zaman yaylaya çık boşver
İzmir olabilir.
Efes antik kenti de gezersin.
Peki turgutreis merkeze yakın mı çok uzak mıBodrumdaki bütün koylar harika hepsini gezin. Tekne turları yapılıyor zaten koylara muhakkak gidin. En sevdiğim neresi soracak olursanız, turgutreis..
Anladım canım benim sıkma canını biz de uzun zamandır ilk defa gideceğiz hayırlısı bakalım nerelere giderizyok ya ben pek konaklamadan gezmeyi seviyorum. çıktık mı kıyı boyu gideriz :)) bayadır gitmiyorum bir yerlere...
fethiyeden hataya akdeniz turunu evlendikten sonra ilk sonbaharımızda yapacağız inşallah onu hep parça parça yaptım:))
Yakın dolmuş 20-25 dk ya gidiyor. Gümbet merkeze çok yakın 2-3 dk hatta. Bence merkezde kal her gün bir koya gezmeye git.Peki turgutreis merkeze yakın mı çok uzak mı
Anladım canım benim sıkma canını biz de uzun zamandır ilk defa gideceğiz hayırlısı bakalım nerelere gideriz
yanında sevdiğin biri olup, yeni bir yerler keşfetmek olsun yeter ki..
küçük bir ilçe de bile eski bir esnafa abi çayı nerde içelim dediğiniz de bile güzel çaylar içersiniz emin olun. benim tatil anlayışım çok deniz, kum, güneş olmayınca hep yemek üzerinden örnek vermiş gibi oldum ama iştahsız biriyimdir normalde ama yeni şeyler yemek içmek heyecanlandırıyor
Bak canım bunuda Düşüneceğim güzel fikir güzel söyledin Neden gidemeyeceksin kiÇeşme alaçatı çok güzel sokakları özellikle akşamları bi harika ben de tam orayı düşünüyor dum ki bu konu , hiç te gidemiyicem ki ayyy hayattan soğuyup geliyorum
Vallahi canım diyetteyim çok abartamam açıkçası yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?