İnşallah kurban bayramı tatiliyle birleştirelim dedik şimdide korkuyoruz serin olursa diyemersinde çok sıcak oluyor ve hala denize girilebiliyor. burası oyleyse antalya da sıcak olur. bende tatile gitmek istiyorum
Çok teşekkür ederim:)her yaz eylül sonu ekim başı antalyaya tatile gideriz. daha bir kere estiğini, üşüdüğümü hatırlamıyorum. ege olsa neyse ama akdenizde eylül en rahat zamandır. bunalmazsınız en azından. iyi tatiller şimdiden.
Süpermiş ozaman içim rahatladı:)Geçen sene ekim ayında Antalya'daydık.
Sıcacık muhteşem bir tatildi.
Esen bir hava yoktu.
Ben kasım ayına kadar İzmir'de de girerim gerçi.
Şuan hava çok estiği için denize giremiyoruz2 yaşında çocuk niye üşüsün ki? hiç olmadı üzerine bir hırka giydirirsin.
Eylulde antalya sogumaz hem de eylulun basi normalde cok sicak bi yer zaten o bayilticiligi gider sadecw daha guzel olur cunku antakyada yasamayan icin antalya sicagi dayanilir gibi degilArkadaşlar merhaba
Bu hafta başı konu açmıştım eşimle aramız düzeldi
Ailemle konuştu bizimkiler uzatmadı
Beni yanlış anlayabileceklerini düşünemedim çok kızgındım yoksa beni bilirsin kesinlikle saygısızlık etmem falan..vss
Benim sormak istediğim şu
3 eylül de Antalya ya tatile gidiyoruz
Ama burasının havası çok esintili
Oğlum var 2 yaşında üşürmü acaba
Antalya civarında yaşayanlar varsa bilgilendirir mi
Eylül ayında hava nasıl oluyor acaba?
Marmaris yakın.Soğuk evet sabaha karşı 5 gibi azıcık esiyor gibiKonu sahibinden özür dileyerek, Marmaris'te olan varsa oranın havası nasıl kızlar? Biz akşam yola çıkacaktık, soğuk mu oralar?