Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vardiii bir poset hemde, mahalledeki erkek çocuklarla oynardik hep ben kökerdim kizim diye seste cikaramiyolardi zavallilar :)) biz cocukken tabletmi vardi simdikiler tablet assa tablet yukari... Biz misketle, tasoyla , iple , topla büyüdük sokakta sabahtan aksama kadar eglenirdik... Simdikiler asosyal evde sürekli ellerinde bi akilli cihaz iletisimden kopuk bi halde büyüyor
95'li olan ben koleksiyon yapamayacak kadar küçüktüm. :) 6.5-7 yaşlarında belkide dahada küçükte olabilirim onu hatırlamıyorum.Tek hatırladığım benden 2 yaş küçük kardeşimle cipslerden çıkan tasoları 3-5 tane biriktirip oynuyorsak sonrada sıkılıp kırıyorduk..O zamanlar aklıma gelip kendime kızsamda adı üstünde çocuktum. Çocukken taso koleksiyonum yoktu.Ama şimdi merak salıp taso koleksiyonu yapmaya başladım.