• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşlı yüzüğü niye aldım ki !

tekrardan merhaba.
2hafta boyunca favorinin fabrikasında olup,
dün elime aldığım yüzüğümü parmağıma taktım ve evime neşe içinde gittim. lakin ertesi gün farkettim ki taşı düşmüş. yani bugün. hemen geri gittim kuyumcuya. yüzüğü 50tl fark vererek başka bir yüzükle değiştirdim. dilerim beğenirsiniz..Eki Görüntüle 217508 Eki Görüntüle 217509

şekli kare ama rahat çok şükür

Bence çok hoş,inşallah bunun taşları düşmez :)

tekrardan merhaba.
2hafta boyunca favorinin fabrikasında olup,
dün elime aldığım yüzüğümü parmağıma taktım ve evime neşe içinde gittim. lakin ertesi gün farkettim ki taşı düşmüş. yani bugün. hemen geri gittim kuyumcuya. yüzüğü 50tl fark vererek başka bir yüzükle değiştirdim. dilerim beğenirsiniz..Eki Görüntüle 217508 Eki Görüntüle 217509

şekli kare ama rahat çok şükür

Güzelmiş canım, yine taşlı almışsın, inşallah yine sorun yaşamazsın:34:

Taşların üzerine parlatıcı oje sürersen bir daha düşmez emin ol,

Ben gümüş taşlı yüzüklerime öyle yapıyorum işe yarıyor...
:31:

Şuan parmağımda olan alyansım taşlı ama el yapımı değil. makinede yapılmış gömme. öyle dedi kuyumcu. azıcık taş olması gerekiyordu çünkü saatim taşlı :(
ama beğendiğinize sevindim :)
dediğini deneyeceğim azul. teşekkür ederim :)

benim yüzüğümde 1 yıldan fazladır uyurken bulaşık yıkarken banyo yaparken dahi çıkmıyor parmağımdan.taşlı iki sıra ortası hariç kenarlarında taş var.ama düşmedi çok şükür ki ömür boyu garanti verdi kuyumcu.ama o kadar minikki taşları sık sık döşenmiş.hepsinin yuvasımı varmış ne oraya gömmüşler el yapımı yüzüğüm ama sorun yaşamadım.artık düşersede kısmetime dicem.güle güle kullnın yeni yüzüğünüzü.ben özel bişey yapmadım hiç yüzüğüm için bence kimyasını bozacak şeyler sürmeyin

Back