Taşlı yüzüğü niye aldım ki !

krmcrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
53
0
36
Ankara
Hanımlar krmcrn'in nişan yüzüğü adlı bir başlık açmıştım.
Şubat ayında nişanlandm ve çok severek yüzğümü aldım.
ama şubattan beri 10 defa taşı düştü. abartmıyorum gerçekten 10 defa.
el yapımı olduğu için taşlar sağlam değilmiş. açıklama bu...
ben pişmanım. size de tavsiyem olsun.
özellikle el yapımında taşlı tercih etmeyin.

benımde yuzugum taşlı ama cok memnunum 2 sene olucak daha 1 kez bıle tası dusmedı vee el yapımı

Alayansının modeli çok güzelmiş ama taşlarının düşmesi üzücü gerçekten....

Benim alyansımda taşlı seninkinde iki sıra çevreleyen taş benimkinde bir sıra ama temzilik yaparken bile çıkartmıyorum hiç düşme olmadı.Bence başka bir modelle değiştir başka çare yok gibi sürekli onlar düşecek sen taktıracaksın uğraşılmaz.

resmini gorebilirmiyim yuzugunun ? merak ettim dogrusu pek yapistirilamiyor mu japon yapistiricisiyla yoksa cok sacma mi birsey soyledim

Canım yüzüğün gerçekten güzelmiş fakat ben "el yapımı olduğu için taşlar düşer"e inanmıyorum aldığın yerdeki işçiliğin beceriksizliğiyle alakalı bence, çünkü çevremde el yapımı taşlı yüzüğü olupta hiç sorun yaşamayan çok insan biliyorum :) tabi malesef işçiliği anlamak çok zor, işi bilmek lazım, o yüzden ne çıkarsa bahtımıza demek zorunda kalıyoruz yada en iyisi sürekli alışveriş yaptığın işçiliğini bildiğin yerden alışveriş yapmak ...

aaa üzüldüm canım geçmiş olsun şanssızlık işte hatırlarsan bende yüzüğümü eklemiştim alyanslarımız çok benziyo diye benimkinde hiç öyle bi sorun olmadı bayağı bi gömülü taşları vardır bunda da bi hayr üzülme gelen ona gelsin nazar boncuğunuz olsun iyi tarafından bakmaya çalış

dediğiniz gibi yapanların becerilsizliği.
favoriden almıştım.
dün gittim değiştirmeye,illa değiştirme zarar edersiniz biz halledicez diye çıkıştılar.
dedim ben sıkıldım değiştirmek istiyorum.
yok gereksiz diye reddediler.
şoklardayım !

bu arada sarıkırmızım adlı kullanıcı, japonla yapışmaz mı diyerek dalga mı geçtin? eğer öyleyse benim için üzücü bir olay bu.

yok canim eger seni kirdiysam ozur dilerim. Dalga gecmedim ben ciddiydim aslinda ama mumkun olur mu bilmiyorum. Sonucta cok guzel tutuyor japonla yapistirilan birsey o yuzden demistim. Ama bencede degistirsinler bu kadar kolay tasi dusmemeli. Sonucta favori bir marka ve isciligine guvenerek aliyorsun, yoksa diger herhangi bir sarrafla isciligin hic bir farki yoksa nerde kaldi onlarin markasi. Canim belki faydasi olur bulundugun yerde sarraflardan birisi sarraflar derneginin baskani oluyor ve bu gibi sikayetlerinizi onlara bildirebiliyorsunuz bende tesadufen ogrenmistim. Belki faydasi olur istersen baska bir sarrafa giderek baskanin hangi sarraf oldugnu ogrenip oraya gidip soyliyebilrsin.

İyi niyetin için teşekkür ederim. dalga geçiyorsun sanmıştım üzülmüştüm ama şimdi sevindim :)
dediğini yapacağım. çünkü ben oradayken başka bir hanım geldi ve yüzüğünün bilekliğinin taşının düştüğünü söyledi.
bir de ömür boyu garantili diyorlar. garantinin ömür boyu olmasının sebebi bu. ömür boyu taşı düşüyor

ah canım benim aynı derdi bende çektim hem söz yüzüğüm hemde alyansam şu tamtur taşlı olanlardan elli kere düştü ve kuyumcu bana _taşın garantisi olmaz_ demişti... satana kadar işte sattıktan sonra arkasında durmuyorlar malının bende sattım alyansımı felan yeni alyans alıcam inş. taşsız alıcam bu sefer ama.. :97:

kızlar taşı düşen yüzüklerinizi egerki markalıysa ve kendi mağazasından aldıysanız yenisiyle değiştirmeyi teklif edin çünkü bi kere taşı düşen yüzüğü 1000 defa yaptırsanızda yine düşüyor,ben çalıştığım yerden almıştım aynen el işciliğiydi bir düştü yaptırttım 2 düştü yaptırttım en sonunda 3 4 taşı birden düştü bende değiştircem bunu dedim aynısından alıcaktım ama yine aynı sorun olur diye vazgeçtim o yüzüğün gramında başka bi yüzük aldım bozdurursanız zarar edersiniz aldığınız yere bunu bildirin benden kaynaklı değil sizin ürününüzden kaynaklı sürekli aynı sorunu yaşıyorum değiştirmek zorundasınız diyin sonuçta onlar marka ve buna güvenerek alıyoruz yoksa gider normal bi kuyumcudan alırdık yani,biraz ugrasırsınız belki ama sonunda değiştirirler.

Aynen benimde inanılmaz düşüyor taşları....
alyansımın orta kısmı full taş işleme ve kenarlardada aralıklı taşlı.. bende alırken bayıldım.. kullanımını falan düşünmedim.. Sadece görüntüsü beni cezbetmişti...
Ama sonuç 1buçuk yıldır 1ay arayla taş düşüyor ve sürekli yaptırıyoruz... Allahın izniyle evlenirken değiştirmeyi düşünüyorruzz. Çok sade taşsız bi model alıcam.. Dilim fazlasıyla yandı çünküüü

bu deneyimlerden sonra klasik bombeli alyans alacağım galiba. en sadesi ve en güzeli.
kuyumcu takasta çok zarar edersin dedi.halbuki alırken öyle dememişti. oysa güvenmiştim
dilerim taşı düşen yüzük kullanan tüm arkadaşlar bir an önce bu sıkıntıdan kurtulur :44:

alyansım sade ama eşim ilk evli olarak sevililer günümüzde taşlı yüzük ile küpe aldı. ikisinide 4,5 senedir kulalnıyorum hiç taşları düşmedi. yapım hatasından kaynaklanıyordur o. aksine gümüş bi setim vardı taşlı onada taş taktıra taktıra bir hal kalmıştım. aldığın yere değilde başka tamir eden bir yere göster bence güzelce tamirlesinler. bird etaşı sadece jappon döküp yapıştıranlar var onlara itimat etme güzel birşeyle yapıştırısnlar.

teşekkür ederim 'balımnur' tavsiyen için.
şu an yüzük favorinin fabrikasına gönderildi. 2hafta orada kalacakmış.
ondan sonra düşmez dedi. garanti verdi. ama ben yine de güvenemiyorum.
favori beni hayal kırıklığına uğrattı

iki seneye yakındır taşlı alyans kullanıyorum Allah şükürve maiallah hiç düşmedi.
düşüyorsa işçilik hatası var demektir bene.
ha bi kere düştü diyelim ama 10 kerede değişim istemek hakkınız benden demesi
neden yeni aldığınız bir ürün 10 kez işlem görsün ikinci el mala dönsün.
bence hakkınızı arayın tüketici mahkemesi ile tehtid edin gerekrse genel müdürlüğünü arayın sonuçta markalı bir yerden almışsınız

tekrardan merhaba.
2hafta boyunca favorinin fabrikasında olup,
dün elime aldığım yüzüğümü parmağıma taktım ve evime neşe içinde gittim. lakin ertesi gün farkettim ki taşı düşmüş. yani bugün. hemen geri gittim kuyumcuya. yüzüğü 50tl fark vererek başka bir yüzükle değiştirdim. dilerim beğenirsiniz..

şekli kare ama rahat çok şükür

bende küpelerımı 4 sıralı bombelı taslı aldım..hıc tası dusmedı..oyle markalı falanda degıl ..alyansta ıse modası hıc gecmeyen ve herdaım asil ve sık duran sade bombelı 22 ayar alyansları cok begenıyorum..ben alırken altın yuksek oldugu ıcın alamadım 22 ayar ama aklımda da kalmadı degıl..kesınlıkle tasın dusmesını işçiliğe baglıyorum..

evvet canım haklısın işçilik hatası. Favorinin en büyük sorunu taş düşmesi dedi kuyumcu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…