- Konu Sahibi BitterCikolatamm
-
kızlar merhaba 1 ay sonra sözüm var alyans bakıyoruz ama çok kararsız kaldım düz alyanslar çiziliyor diye duydum taşlı modellerin de taşı düşüyormuş taşlıdan yanayım ben ama :26: mecbur ikisinden birini seçicez tabi :) hangisi daha kullanışlı oluyor ? bir kere alalım diyoruz nişanda düğünde değiştirmeyi düşünmüyoruz
Taşlı alyans derim daha şık duruyor düşersede kuyumca tekrar takar tabi pırlanta olmamalı
Taşlı alyans derim daha şık duruyor düşersede kuyumca tekrar takar tabi pırlanta olmamalı
taşlı aldım bende sadece kenarlarında küçük taşlar var şık duruyo hem 5 aydır kullanıyorum taşında düşmede yapmadı gayette kullanışlı
sözde tektaş,nişanda alyans takılır bizde
tercih senin tabiki,mutluluklar canımmm :123:
canım her taşlı alyans düşme yaparmış bi çok kuyumcuya sordum hepsi de bunu söyledi..seninde dediğin gibi düz olanlarda cizilme yapıyor ben tercihimi taşlıdan yana kullandım nasılsa yeniden takıyorlar
söz ve nişan arasında çok zaman olacak canım o yüzden alyans takmak istedik, teşekkür ederim canımm
alyansını taslı alabilirsin bnm yüzügümün bir serit altın sarısı ortası sarı diğer kenarı altın kaplamalı ve taslı sık duruyo alyansımın üzerne beyaz tektasımı takıorum tektasın demr kısmı gümüş rengi ya alyansımın ortasndaki gümüşe eşlik ediyo alyansımdaki tasları da tektasıma uyuyo sarı kaplaması serit alyansımın üstüdeki taslarının harcnebenziyo çok uyumlu oldu sade ama sıkcizilmede olmadı fikir vermek istedim
Ne kadar zamann ????
Bende 5 ay sözlü kaldımm
çok uyumlu olmuş seninki canımbende taşlı düşünüyodum işte ama taşları çok sık düşüyor diyenler oldu sürekli onunla mı uğraşayım diye düz almayı düşündüm o da çizilir dediler.. ama taşlı daha şık ve dediğin gibi tektaşla uyum sağlanırsa çok hoş duruyor
tşk edermbn gecen yıl ocak 20 de nisanlandım gerçi parmagmı sıktıkça evde takmıorum o günden bu yana kullanıorum çizilme yok tasları da hiç düşmedi ne düz alyanstan ne ne tastan vazgeç ikisi de olsun hoş oluyo alyansında bir sıra tas dizili altı veya üstü de düz oldu mu rengini tektasına uydurursun hayırlı olsun inş. Allah ım tamamına erdirsin.
kızlar merhaba 1 ay sonra sözüm var alyans bakıyoruz ama çok kararsız kaldım düz alyanslar çiziliyor diye duydum taşlı modellerin de taşı düşüyormuş taşlıdan yanayım ben ama :26: mecbur ikisinden birini seçicez tabi :) hangisi daha kullanışlı oluyor ? bir kere alalım diyoruz nişanda düğünde değiştirmeyi düşünmüyoruz
bitterim bir de taş görünümü verenler var öyle de sor derim kuyumcaya, baktığında sanki taş var gibi duruyor ama aslında yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?