• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşlardan Vazo Yaptım :)

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Denizden topladığım taşlarla vazo yaptım. kavanoza silikonla yapıştırdıktan sonra yaldızlı boya ile boyadım bakalım beğenecekmisiniz :sm_cool:

attachment.php

attachment.php

Bu uzun vazoyuda yeni yaptım.

attachment.php

Eklentiler

• $gfhfhf.webp
    $gfhfhf.webp
    34 KB · Görüntüleme: 3.161
  • $dem.webp
    $dem.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 3.376
Son düzenleme:
bir fikir olarak; taslari yapistirmadan once kavanoz farkli bir renge arka fon olarak boyanabilir dimi? taslarin aralarindan gorunen yerler icin.... ama boyle de cok guzel

boyanabilir aslında güzel olur. ama böyle cam şeffaf olunca taşlar sanki birbirine yapıştırılmış altında kavanoz yokmuş gibi görünüyor. ben fotoyu çok yakından çektim uzaktan daha hoş duruyor.

cok guzel cok yaratıcı bır fıkıe mukemmel duruyor ellerıne saglık.. taslar yassı olmasa olurmukı... yapımı zormu..ıyı gunlerde kullan

taşlar ince ve yassı. kalın olunca silikon yapıştırmıyor aşşaya doğru kayıyor. yapımı çok kolay ve zevkli tavsiye ederim buyrunnnnnnnnn

taşlar ince ve yassı. kalın olunca silikon yapıştırmıyor aşşaya doğru kayıyor. yapımı çok kolay ve zevkli tavsiye ederim buyrunnnnnnnnn

eger ınce ve yassı o taslardan bulabılırsem denemek ıstıyorum sevmedıgım bır vazom var onu bu sekılde degerlendırmek ıstıyorum emegıne saglık bızımle paylastıgın ıcınde sagol

Back
X