Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türkiye'de bu yapmak mümkün mü acaba veya yurt dışına gitmek lazım mutlaka?Ben doğru buluyorum ve destekliyorum.
Taşıyıcı anneyi sömürmeden uygulanmasi şart.
Yabanci bir insan icin olmasada mesela ablam icin yapardim.
Evet, annelik bağı bazı kızlarda çıkabilir ama herkeste değil. Kocasının değil yani başka adamın spermi olursa bebek artık kadının değil olucak. Sizce bu doğru bir düşünce?Ben doğru bulmuyorum. Taşıyıcı da olsan sonuçta annelik bağı oluşuyor. Ben şahsen böyle bişey yaşasam bebekten kopamazdım herhalde
Türkiye'de bu yapmak mümkün mü acaba veya yurt dışına gitmek lazım mutlaka?
Açıkçası taşıyıcı annenin yardımını gerekmiyorum nerede yasal ve ülkemizde bunu yapmak mümkün mü sadece ilgileniyorumTürkiye'de bu yapmak mümkün mü acaba veya yurt dışına gitmek lazım mutlaka?
Yok benim coçuklarım var. Taşıyıcıllık hakkında İnternette çok okuttum ve türk kadınlar bu yöntemi nasıl bulduklarını öğrenmek istedim bunun için sordum.Ben almanyadayim. Burda yasak. Genelde yapan organizasyonlar var. Maliyetli ve riskli bir olay.
Evlatlik almak size uzak bir fikirmi?
Yok benim coçuklarım var. Taşıyıcıllık hakkında İnternette çok okuttum ve türk kadınlar bu yöntemi nasıl bulduklarını öğrenmek istedim bunun için sordum.
Doğru söylediniz) Eğer isteyecekler mutlaka uygun yol bulacaklar.Anladim.
Ben avrupada olduğum icin trde durumlar nasıl bilemiyorum.
Bence insanlar istediğini yapmakda özgürdür.
Size göre nerede en ucuz taşıyıcıllık programları bulabilir? Hangi ülkede?Anladim.
Ben avrupada olduğum icin trde durumlar nasıl bilemiyorum.
Bence insanlar istediğini yapmakda özgürdür.