• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Taşıyıcıllık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

AyseEgeli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
53
7
1
44
Merhabalar! Taşıyıcı anne yardımı hakkında neyi düşünüyorsunuz? Ülkemizde yasak olduğu bu yöntemdir. Bu doğru mu yanlış mı sizce? Düşüncelerinizle paylaşalım....

Taşıyıcı annelik, bir başka annenin doğumu yaptıktan sonra çocuğu genetik ebeveynlerine teslim etmesine denir.
Yoksulluğun yaygın olduğu ülkelerde çok sayıda kadın, çocuk sahibi olamayanlar için taşıyıcı annelik yapıyor. Taşıyıcı anneliğin yasal olduğu ve en ucuza uygulandığı ülkelerin başında gelen Ukrayna ve Hindistan’a Batılı aileler akın ediyor.

Maternidade.jpg

Ben doğru bulmuyorum. Taşıyıcı da olsan sonuçta annelik bağı oluşuyor. Ben şahsen böyle bişey yaşasam bebekten kopamazdım herhalde

Ben doğru buluyorum ve destekliyorum.
Taşıyıcı anneyi sömürmeden uygulanmasi şart.
Yabanci bir insan icin olmasada mesela ablam icin yapardim.

Ben doğru buluyorum ve destekliyorum.
Taşıyıcı anneyi sömürmeden uygulanmasi şart.
Yabanci bir insan icin olmasada mesela ablam icin yapardim.
Türkiye'de bu yapmak mümkün mü acaba veya yurt dışına gitmek lazım mutlaka?

Ben doğru bulmuyorum. Taşıyıcı da olsan sonuçta annelik bağı oluşuyor. Ben şahsen böyle bişey yaşasam bebekten kopamazdım herhalde
Evet, annelik bağı bazı kızlarda çıkabilir ama herkeste değil. Kocasının değil yani başka adamın spermi olursa bebek artık kadının değil olucak. Sizce bu doğru bir düşünce?

Türkiye'de bu yapmak mümkün mü acaba veya yurt dışına gitmek lazım mutlaka?
Açıkçası taşıyıcı annenin yardımını gerekmiyorum nerede yasal ve ülkemizde bunu yapmak mümkün mü sadece ilgileniyorum

Ben almanyadayim. Burda yasak. Genelde yapan organizasyonlar var. Maliyetli ve riskli bir olay.
Evlatlik almak size uzak bir fikirmi?
Yok benim coçuklarım var. Taşıyıcıllık hakkında İnternette çok okuttum ve türk kadınlar bu yöntemi nasıl bulduklarını öğrenmek istedim bunun için sordum.

Duyduğuma göre Türkiye'de çok gizli doğumevi var ve taşıyıcı anneler tam ülkede doğum yapabilir. Doğru mu yanlış mı biliyor musunuz acaba?

Yok benim coçuklarım var. Taşıyıcıllık hakkında İnternette çok okuttum ve türk kadınlar bu yöntemi nasıl bulduklarını öğrenmek istedim bunun için sordum.

Anladim.
Ben avrupada olduğum icin trde durumlar nasıl bilemiyorum.
Bence insanlar istediğini yapmakda özgürdür.

Merhabalar Ayşe ! Güzel bir makale. Bu konuyu açtığın için teşekkürler. Arkadaşımda çok büyük bir problem vardı malign over kistleri. Doğuramaz dedi doktorlar ve daha sadece 32 yaşında. Bebek istiyorlar eşi ile. Klinikler sadece taşıyıcı anne yardımı bebeğin sahibi olabildiği belirtmişler en son. ikiside ne yapacağını bilmiyor ve kararsız kalıyor. Her şehirde ve nette tüp bebek merkezlerini araştırmış donörlere bakmışlar. Dünyada belli yerlerde (yasal ) donör annelik hizmetleri daha pahalı fakat Avrupa ve Rusya karşılaştığında Ukrayna’da ucuzmuş. Şimdi kocası ile Kiev e gidecekler. Ukrayna’da tedavi gören tanıdıklarıkliniğini tavsiye etmişler. Paketler çok avantaklıymış ve Avrupa’dan çok hasta geliyormuş. Hala kararsızlar fakat bir bakacaklar. Umarım herşey güzel olur.
deniz:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back