Taşınma

Peki tencere leri Nerede parlatiyorlar

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Hala fikirlere açığım :)

Ben de cok tasindim. Hatta büyük ihtimal seneye de tasinacagiz.

Önce hurc, koli, bant, etiket, o patapat deniyor galiba o boncuklu naylonlardan ve bolca gazete kagidi lazim. Malzemeleri temin et. Gecen sene bi de elbise kolisini kesfettim cok kullanisli. Gardroptan alip elbise kolisine asiyorsun. Tasininca yeni yerine. Süper bi sey. Hem kolaylik hem de kiyafetlerin yipranmiyor.

Gelelim toplanmaya. Ben oda oda yaparim. Sonra da kolileri etiketlerim. Kirilacak ne varsa hem gazete kagidi hem de patapatla sarar bantlarim. Önce yatak odasindan baslarim. Elbise kolilerine kiyafetleri koyarim. Geri kalanlari da hurclara. Kirilacak bi sey varsa koliye.

En önemli yer mutfak. Muhakkak orda da düzenli calismak sart. Yine hepsini gazete kagidi ve patapatla sararim. Hatta bi yöntemle daha kolay sariyorsun. Gazete kagidini yatay ikiye böl. Aralarina yerlestir tabaklari. Teker teker sarmakla ugrasmamak icin.

Kolay gelsin.

Kıyafet taşıma kolilerini ilk kez gördüm. Süpersiniz

Merhaba 4 yildir 4 sehir degistirmis biri olarak yaziuorum allah kolaylik versin oncellikle koli alin gazete alin veya kagit havlu bardak tabaklarin kirilmamasini onler buyuk hurclara kiyafetlerini koyabilirsin biz erzurumdan istanbula 500 lira vermistik diye hatirliyorum ama yukleme falan kendimiz yaptik

Fiyat super gerçekten

oncelikle küçük olan ivir zivri kaldirin sonra kiyafet carsaf vs gecin en son mutfak.

Ben taşınırken;öncelikle herşeyimi yıkadım.Hurçladım.kullanmadıgım;yorgan yastık battaniye;havlu Çarşaf ;giysilerimi;hep hurç'lara yerleştirdim.Değerli kırılacak olan Süs eşyalarımı ;hep paketledim.gün gün Yaptım bunları.Taşınmadan bir iki gün önce;tül perde ve fon perde mi burçların.giysiler hep hurçlandım.stor perde ;zebrayı Taşınma Şirketleri söküp;streçliyor.gözümde Büyürken;çok şükür çok güzel taşındım.herşeyi sardılar;streçle.ben başka ilçe'den ile taşındım.eğer siz aynı şehir içindeyseniz;evi temizledik'ten sonra bir gün gidip mutfak eşyalarınızı taşıyıp yerleştirin.mutfak gidip yerleştiği Herşey çok kolay oluyor.

Canım farklı şehirler 700 km var arada.

Sehirler arası taşinmada muhakkak koli sayınızı bilin... Ben oda oda topluyorum örnek vermek gerekirse kolinin üstüne mutfak yazıp içindekileri yazıyorum.sonra yatak odası salon v.s tüm kolileri kendi odalarına koyduruyorum yerleşmek kolay oluyor.Askıda ki kıyafetlerimi askilaryla büyük çöp poşetlerine koyup büyük kolilere koyuyorum gelir gelmez asıyorum,yerleşincede tek tek alıp ütülüyorum kolay oluyor.Koli sayınızı bilirseniz eksik eşya olmaz ki şehirler arası taşimacılıkta olabiliyor.Benim Bursa'dan taşinırken zebralarımı kaybettiler ve bir kolim eksikti,akıllandım şimdi mutfak 20 koli salon 5 koli v.s gibi not tutuyorum kolilerin üzerinide numaralandırıyorum son taşinmamı böyle yaptm çok kolay oldu. Fiyatta iki bini gözden çıkarın...

Canım farklı şehirler 700 km var arada.

Tamam o zaman.Bende uzak mesafeden tasindim.ben geldigim yer 120 km idi asansorlu tasima sirketi 2200 gibi odeme yaptik.tum cincik esyamarimida ben toparladim.herseyi muntazam paketledler.asansorleri ile indirip;geldigim yere asansorle tasidiklari icin zarar gormedi.bir nakliye firmasini telefonla arayip sorun.hem ucreti;hem nasil tasidiklarini.

Kolileri mutlaka numaralayacagim ve memleketten döner dönmez firmaları aramaya başlayacağım.

Bildiğim kadarıyla firmalar kendi paketlemekle sizin paketlediginizi taşımak arasında çok cüzi bir fark bırakıyor bize mesela siz paketlerseniz 1300 biz yaparsak 1500 demişlerdi o aradaki 200 tl zaten koli paket malzemesi vs yorgunluk önceden evi ayağa kaldırıp gereksiz kargaşa gibi şeylere fazlasıyla değiyor
Ama gene de siz bilirsiniz

O zaman kendimi yormadan önce fiyatları almak daha akıllıca olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…