- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Fairy platinum tencere parlatmakta birebir. Bulaşık makinesi tableti. Yahu benim kullanmadığım yer yok bunu. Perde yıkama. Yağlı mutfak yerlerini silme. Zebra stor temizliği hep bununla yapıyorum. Acayip kir sokucu ve parlatıcı etkisi var. Birde anway ürünü var çelik parlatıcısı sonucu görunce gözlerime inanamamıştım.krem gibi bişey pamukla sürüyor sunuz ışıl ışıl oluyor celiklerBenim daha önce şehirden şehire taşınmış canım ve becerikli arkadaşlarım.
Ben iş nedeniyle şehir değiştireceğim ve doğru düzgün ev işini bile beceremeyen, elimden geldiğince işleri pratikleştirmeye çalışan birisiyim.
Şimdi sizlerden bir fikir istiyorum, ben evi nasıl toparlamalı ve düzenlemeliyim ki bu nakliye şirketleri evi alıp, hop diye taşıyıversin ?
Nerden başlanır, hangi malzemeler alınmalıdır, Nasıl gruplamalıyım? Aklınıza gelen tüm pratik fikirleri paylaşırsanız sevinirim.
Birde geçenlerde bir tencere krizi yaşamıştım hatırlarsınız, kaldım yine emektar çelik tencerelere, bunları yanığı, lekesi yok ama pırıl pırılda parıldamıyor, bu işi nasıl çözüyorsunuz?
Son sorum şu 700 km için acaba ne kadar nakliye ücreti öderim :) Tahminen...
Bildiğiniz bir firma var mı bununla ilgili ?Öncelikle büyük koliler alin.
Büyük koli bantlarindan ve sağlam kolileme iplerinden alin.
Büyük küçük kolilerin altlarını bantla yapıştırarak saglamlastirin.
Kıyafetler, yorgan-yastık, ayakkabılar, mutfak araç gereçleri şeklinde kolileyin. Mutfak eşyalarını hem bantla hem de iple saglamlastirin.
Zaten zigon sehpa vs varsa onlara çıt çıt patlatılan naylonlar varya adını unuttum :) ondan alin ve esyalara sarin. Beyaz eşyalarınızı da onunla sarin. Hatta kopuk bulursanız yanlarina onlardan koyarak sarın.
Nakliye için 700-1500 arası ödersiniz diye tahmin ediyorum. İyi pazarlik yapın. Kolay gelsin :)
Tamam canım çok teşekkür ederim anway Nerede bulabilirim?Fairy platinum tencere parlatmakta birebir. Bulaşık makinesi tableti. Yahu benim kullanmadığım yer yok bunu. Perde yıkama. Yağlı mutfak yerlerini silme. Zebra stor temizliği hep bununla yapıyorum. Acayip kir sokucu ve parlatıcı etkisi var. Birde anway ürünü var çelik parlatıcısı sonucu görunce gözlerime inanamamıştım.krem gibi bişey pamukla sürüyor sunuz ışıl ışıl oluyor celikler
Benim daha önce şehirden şehire taşınmış canım ve becerikli arkadaşlarım.
Ben iş nedeniyle şehir değiştireceğim ve doğru düzgün ev işini bile beceremeyen, elimden geldiğince işleri pratikleştirmeye çalışan birisiyim.
Şimdi sizlerden bir fikir istiyorum, ben evi nasıl toparlamalı ve düzenlemeliyim ki bu nakliye şirketleri evi alıp, hop diye taşıyıversin ?
Nerden başlanır, hangi malzemeler alınmalıdır, Nasıl gruplamalıyım? Aklınıza gelen tüm pratik fikirleri paylaşırsanız sevinirim.
Birde geçenlerde bir tencere krizi yaşamıştım hatırlarsınız, kaldım yine emektar çelik tencerelere, bunları yanığı, lekesi yok ama pırıl pırılda parıldamıyor, bu işi nasıl çözüyorsunuz?
Son sorum şu 700 km için acaba ne kadar nakliye ücreti öderim :) Tahminen...
Anway avon gibi kişilerin sattığı bir marka.sosyete pazarlarında bulunuyor. Bahçeşehir sosyete pazarında var mesela. Anway internet sitesinden sipariş verilirmi bilmiyorum. Bende zoom kullanıyorum yıllardır mesela. Gerçekten hakkını vere vere temizliyorTamam canım çok teşekkür ederim anway Nerede bulabilirim?
Hiiiii 850 mi? Bu durumda ev sahibinin %12 lik zammına susup oturmak kalıyor bizeVakumlu hurclar alın. Tüm kıyafet yorgan yastık kısacası tekstil ürünü olan her şeyi onlara koyup vakumlayin. Hatta koltuk minderleri çıkıyorsa onları da vakumlayin ki kirlenmesinler. Sonra o hurclari büyük kolilere ucerli beserli gruplayip koyun. Nakliye esnasında dikkat etmezlerse patlamasin diye. Ama koli kısmı şart değil.
Mutfak eşyalarını balonlu naylonlara sarıp kolileyin. 50 mt 30 lira gibi bi fiyatı vardı en son. Bütün mutfağa yeter.
700 lira falan demiş arkadaşlar ama sanmıyorum. Geçen sene aynı şehirde bir semtten diğerine yaklaşık 10 km mesafeye 850 lira ödedik ki çok iyi fiyatti. En az 3-4 bin olur diye tahmin ediyorum.
Tencereler için alışveriş posetine krem cif döküp onunla ovalayin pırıl pırıl olur.
Bildiğiniz bir firma var mı bununla ilgili ?
Kontratınız yok mu?Hiiiii 850 mi? Bu durumda ev sahibinin %12 lik zammına susup oturmak kalıyor bize
Tamam çok teşekkür ediyorum. O zaman halıları yıkamak içinde vereyim onlar temiz olsunHerseyi temiz olarak kolileyin. Mutfak esyalari, ortuler, giysiler, perdeler, halilar.. aklina ne gelirse. Iyi sarin, strec filmler var buyuk onlarla. Temiz kalsinlar.
Gittiginiz yerde temizlik yapip hemen yerlestirirsiniz. Kisim kisim toplanin. Bir oda bitmeden digerine gecmeyin, yerlesimde ayni sekilde olsun.
Simdiden kolay gelsin.
Kargo firmasini fiyatlariyla google da bulursunuz.
Çok teşekkür ederim. Bu cif li olan elimde olan malzemeler en önce onu deneyecegimVakumlu hurclar alın. Tüm kıyafet yorgan yastık kısacası tekstil ürünü olan her şeyi onlara koyup vakumlayin. Hatta koltuk minderleri çıkıyorsa onları da vakumlayin ki kirlenmesinler. Sonra o hurclari büyük kolilere ucerli beserli gruplayip koyun. Nakliye esnasında dikkat etmezlerse patlamasin diye. Ama koli kısmı şart değil.
Mutfak eşyalarını balonlu naylonlara sarıp kolileyin. 50 mt 30 lira gibi bi fiyatı vardı en son. Bütün mutfağa yeter.
700 lira falan demiş arkadaşlar ama sanmıyorum. Geçen sene aynı şehirde bir semtten diğerine yaklaşık 10 km mesafeye 850 lira ödedik ki çok iyi fiyatti. En az 3-4 bin olur diye tahmin ediyorum.
Tencereler için alışveriş posetine krem cif döküp onunla ovalayin pırıl pırıl olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?