Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır siz türkiye sınırları içinde çarşı pazarı olmayan ilçe yok dediniz ya bende o yüzden bilin istedim çarşı pazarı olmayan çok ilçe var bilmeden konuşmayın lutfen
van güzel bir yer bu arada. ilçede yaşayacaksınız ama van'la da alakanız olacak, sadece ilçe olarak düşünmeyin tüm ömrünüz ilçede geçmez. illa ki şehir merkezine de gidersiniz, gezersiniz. yani ben izmir bucada oturuyorum ama konak, karşıyaka, alsancak gibi yerleri ayrı veya gitmesi zor diyarlar olarak görmüyorum. il bazlı bakıyorum, siz de il bazlı bakın derim.
Nette baktığımda 600 tl ye 1 adet konut haricinde bulamadım. Ama gidip baktığınızda üç beş daha olma ihtimali vardır sanırım. 20 sene önce ağrıdaydım, merkezinde. Ama kiralık konut bulmak o zamanlar çok zordu. Örneğin emlakçık gösterdiği kulübe tarzında bir evin özellikleri için, "içinde banyosu da var" demişti ve bunun bir özellik olması beni çok şaşırtmıştı. Girdiğim başka bir evin mutfağının mutfak olduğunu anlayamayıp sormak zorunda kalmıştım. Ama tabii çok zaman geçti değişmiş olabilir her şey oralarda. Gidip bir görmekten başka çare yok. Bulursunuz yine ev haline dönüştürebileceğiniz bir yer.