Yok. İnsanlar mağarada yaşayıp avcılık ve toplayıcılık yapıyor gevaştaMerhaba arkadaşlar bi sorum olacak özellikle vanlı ve van'ı iyi bilen arkadaşlara vanın gevaş ilçesi nasıl bir yer ev var mı kiralar nasıl çarşı pazarı var mı apartmanları var mı yaşanabilecek bir yer mi lütfen bilen arkadaşlardan yardım istiyorum
Çok küçük ve kötü ilçeleri de var ama gevaş nasıl acabaBen Van a gitmedim ama gerçekten gidenlerden hep Doğunun Parisi dediklerini duydum . Babamın bir arkadaşı görev için gitmişlerdi ve konuştuğumuzda o abla çok beğendiğini ve memnun olduğunu söylemişti . İlçelerini tek tek bilmiyorum ama eminim ki gelişmiş bir yerdir şu aralsr turizm açısından gelişiyor çünkü
Van merkez çok güzel biliyorum fakat gevaş ilçesi hakkında pek bilgim yokBen oraya gitmedim ama daha geçen hafta orada çalışmış bir arkadaş güzelliğinden bahsediyordu.
Ev vardır ya o kadar da değildirev var mı
Merkeze uzak değilse gider bakarsınız olmadı merkeze yakın bir yerden ev tutarsinizÇok küçük ve kötü ilçeleri de var ama gevaş nasıl acaba
Bilmiyorum o yüzden soruyorum neden garipsediniz kiYok. İnsanlar mağarada yaşayıp avcılık ve toplayıcılık yapıyor gevaşta
Çok teşekkür ederim kaç yıldır oradalar acabaArkadaşım orda öğretmen hatta evlendi ve orda yaşıyorlar karı koca öğretmen çok memnun olduklarını hep duyuyorum hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
e komikti çünkü, ev var mı, pazar var mı falanBilmiyorum o yüzden soruyorum neden garipsediniz ki
Ağrının hamur ilçesini araştırmanızı tavsiye ediyorum eczane ve ptt den başka bir şey yok yani turkiyede bunun gibi çarşı pazarı olmayan bir sürü ilçe var bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sizin gibi bilip bilmeden konuşmak ayipe komikti çünkü, ev var mı, pazar var mı falanbildiğim kadarıyla türkiye sınırları içinde ev ve pazar olmayan bir ilçe yok, bimeniz gerekmiyor yani. Köy değil koca ilçeden bahsediyorsunuz.
Ufacık bir google aramasıyla zaten nasıl bir yer olduğunu görürdünüz. Van gölü kenarında bir ilçe ne kadar kötü olabilir sizce? Bir de insan gideceği yeri nasıl araştırıp bilgi edinmez de ev var mı diye sorar direkt o kısım çok tuhaf bence.
Var var. Özellikle çevre iller yazlık olarak kullanıyor orayı, zibil gibi kiralık ev var.Ev var mı sorusuna ben de gülmüştüm ama sahibindende yok valla
Şaka bir yana muhtemelen oraya ilan koyulmuyordur önden gidip bakma şansınız yok mu?
Ağrı’nın hamur ilçesiyle Van’ın Gevaş’ını bir tutmak da ne bileyimAğrının hamur ilçesini araştırmanızı tavsiye ediyorum eczane ve ptt den başka bir şey yok yani turkiyede bunun gibi çarşı pazarı olmayan bir sürü ilçe var bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sizin gibi bilip bilmeden konuşmak ayip
Evi olmayan ilçeler biliyorum ben hatta birinde de arkadaşım calisiyorduEv var mı sorusuna ben de gülmüştüm ama sahibindende yok valla
Şaka bir yana muhtemelen oraya ilan koyulmuyordur önden gidip bakma şansınız yok mu?
Hayır siz türkiye sınırları içinde çarşı pazarı olmayan ilçe yok dediniz ya bende o yüzden bilin istedim çarşı pazarı olmayan çok ilçe var bilmeden konuşmayın lutfenAğrı’nın hamur ilçesiyle Van’ın Gevaş’ını bir tutmak da ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?