- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
Kızlar ekim gibi eşimin tayini çıkıyor ben öğretmenim evimde adanada ev sahibimizle yıllık anlaşıyoruz bu haziran kira sözleşmemiz bitiyor kendisine 5 ayın ödemesini peşin ödeyeceğim dedm ama yıllık istiyor paranın tamamını ver çıkarken kalanı veririm diyor bu da bana hiç mantıklı gelmedi dedim 5 ay için ben nereye taşınabilirim ki zaten tekrar aradım 2-3 ay ekstradan vereyim siz o zamana kadar kiracıda bulursunuz haziranda evler daha yüksekten gidiyor dedi ekimde ben nereden bulacağım dedi bende hangi vicdana sıgar 5 ay için kim ev verir bana dedim hatta laf arasında cıkınada getirdi bi karı bi kocayız hiç sıkıntı cokarmadık evi aldıgımız günden daha iyi durumda günlerdir uykum kaçtı evi napcağım diye yasal olarak çıkmama hakkımız var ama ben böyle rezillşkleri sevmiyorm kapıma gelse cıkın cıkın dese uyku uyuyamaz oldum yeni ameliyat olduğumu da söyledim önceden söyleseydiniz dedi bende olaganüstü halden dolayı tayinler net değildi durumumuz dedim ben böyle içimde bu duruma üzülmekten çare bulamadım en son çarem evi dağıtmak kaldı.