Taşınma sorunum

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
156
323
Kızlar ekim gibi eşimin tayini çıkıyor ben öğretmenim evimde adanada ev sahibimizle yıllık anlaşıyoruz bu haziran kira sözleşmemiz bitiyor kendisine 5 ayın ödemesini peşin ödeyeceğim dedm ama yıllık istiyor paranın tamamını ver çıkarken kalanı veririm diyor bu da bana hiç mantıklı gelmedi dedim 5 ay için ben nereye taşınabilirim ki zaten tekrar aradım 2-3 ay ekstradan vereyim siz o zamana kadar kiracıda bulursunuz haziranda evler daha yüksekten gidiyor dedi ekimde ben nereden bulacağım dedi bende hangi vicdana sıgar 5 ay için kim ev verir bana dedim hatta laf arasında cıkınada getirdi bi karı bi kocayız hiç sıkıntı cokarmadık evi aldıgımız günden daha iyi durumda günlerdir uykum kaçtı evi napcağım diye yasal olarak çıkmama hakkımız var ama ben böyle rezillşkleri sevmiyorm kapıma gelse cıkın cıkın dese uyku uyuyamaz oldum yeni ameliyat olduğumu da söyledim önceden söyleseydiniz dedi bende olaganüstü halden dolayı tayinler net değildi durumumuz dedim ben böyle içimde bu duruma üzülmekten çare bulamadım en son çarem evi dağıtmak kaldı.

Ev sahibiniz neden yıllık kirayı istiyormuş ? Ne kadar saçma madem geri verecek neden alıyor yani?
Bence ya geri vermeyecek yada hala bir yıl oturacağınızı ümit ediyor.
Yasal hakkınızı kullanın çıkmayın derim.

Ev sahibiniz neden yıllık kirayı istiyormuş ? Ne kadar saçma madem geri verecek neden alıyor yani?
Bence ya geri vermeyecek yada hala bir yıl oturacağınızı ümit ediyor.
Yasal hakkınızı kullanın çıkmayın derim.

Borçlandık kredi çektik diyor ben hatta fazladan kirada vereyim dedim evi nereye taşıyacağım gibi konuştum çok zoruma gitti 5 aylık süre için yıllık 14 bin tl zaten adanada hep yıllık istenir

Borçlandık kredi çektik diyor ben hatta fazladan kirada vereyim dedim evi nereye taşıyacağım gibi konuştum çok zoruma gitti 5 aylık süre için yıllık 14 bin tl zaten adanada hep yıllık istenir

yok anladım canım yıllık verildiğini bende komşu şehirdeyim ve bende yıllık ödüyorum ama ev sahibinizin 5 ay için yıllık para istemesi haksızlık bide geri veririm demiş ya ona saçma dedim.

yok anladım canım yıllık verildiğini bende komşu şehirdeyim ve bende yıllık ödüyorum ama ev sahibinizin 5 ay için yıllık para istemesi haksızlık bide geri veririm demiş ya ona saçma dedim.

Sözleşme yaparız dedi de sorun ben bi anda 14 milyar işte çıkarıp veremem herşeyi ben ona göre ayarladım kendimi

Sözleşme yaparız dedi de sorun ben bi anda 14 milyar işte çıkarıp veremem herşeyi ben ona göre ayarladım kendimi

çok zorda kalırsanız eşyalarınızı uygun bir yere yerleştirip 1+1 eşyalı ev tutabilirsiniz birkaç aylığına . Daha az ödemiş olursunuz.

çok zorda kalırsanız eşyalarınızı uygun bir yere yerleştirip 1+1 eşyalı ev tutabilirsiniz birkaç aylığına . Daha az ödemiş olursunuz.
İşte kim 5 aylıgına ev verecek adana yıllık aylık olsa 5 ay için vermek istemez kişi

9
Kızlar ekim gibi eşimin tayini çıkıyor ben öğretmenim evimde adanada ev sahibimizle yıllık anlaşıyoruz bu haziran kira sözleşmemiz bitiyor kendisine 5 ayın ödemesini peşin ödeyeceğim dedm ama yıllık istiyor paranın tamamını ver çıkarken kalanı veririm diyor bu da bana hiç mantıklı gelmedi dedim 5 ay için ben nereye taşınabilirim ki zaten tekrar aradım 2-3 ay ekstradan vereyim siz o zamana kadar kiracıda bulursunuz haziranda evler daha yüksekten gidiyor dedi ekimde ben nereden bulacağım dedi bende hangi vicdana sıgar 5 ay için kim ev verir bana dedim hatta laf arasında cıkınada getirdi bi karı bi kocayız hiç sıkıntı cokarmadık evi aldıgımız günden daha iyi durumda günlerdir uykum kaçtı evi napcağım diye yasal olarak çıkmama hakkımız var ama ben böyle rezillşkleri sevmiyorm kapıma gelse cıkın cıkın dese uyku uyuyamaz oldum yeni ameliyat olduğumu da söyledim önceden söyleseydiniz dedi bende olaganüstü halden dolayı tayinler net değildi durumumuz dedim ben böyle içimde bu duruma üzülmekten çare bulamadım en son çarem evi dağıtmak kaldı.

Adanada kıralar hep yıllık verılır
Esınız gorussun bence ta da babanız falan
Bı erkek gecsın karsısına
Adam guya diş gecırecek sıze
5 ay için kımse ev vermez sız bu adamı ıkna edın derım

9

Adanada kıralar hep yıllık verılır
Esınız gorussun bence ta da babanız falan
Bı erkek gecsın karsısına
Adam guya diş gecırecek sıze

Adam değil işte kadın muhattabım eşimle geçen sene anlaşamadılar eşimde kırıcı olmayım ben biraz sinirliyim dedi ki doğru çabuk parlar ben görüşürüm dedim tüm alayısımla konustm 5 ay için evden cıkamayacagımoda dile getirdim keşke yıllık biriktirseydiniz ben kredi çektim dedi ben cıkmadan 2 tane kiracı bile buldum dedi zaten beni nasıl pat diye çıkaranilecğeini düşünüyor anlamadım

Adanada apart falan yok mu ? Oralara geçseniz eşyalarıda tayin yeri belliyse oraya yollayın yada depolar var oralara koyun.
Mersinde var ama adanada bilmiyorum antrepo barsa oraya bile koyarsınız.

Dert etmeyin yıllıkta vermeyin oturucağınız 5ay çünki kredi çektiyse kredi aylık ödeniyo yıllık değil kandırmasın sizi

Madem öğretmensiniz yollayın eşinizle eşyaları tıtsun evi yerleştirsin.
Sizde öğretmen evinde kalın.
Benim kuzenim kaç ay kaldı eşiyle akşamyemeği kahvaltısıda ordan.
Hiç böyle saçmalık duymadım yıllık para verilsin. Zerre geri vermezler parayı

Madem öğretmensiniz yollayın eşinizle eşyaları tıtsun evi yerleştirsin.
Sizde öğretmen evinde kalın.
Benim kuzenim kaç ay kaldı eşiyle akşamyemeği kahvaltısıda ordan.
Hiç böyle saçmalık duymadım yıllık para verilsin. Zerre geri vermezler parayı
Eşimin tayin yeri belli olsa zaten yollarımda belli değil az değil 12 ay peşin zaten cerdik bugüne kadar ama 5 ay için 12 ayı istiyor benden geri ödenir diyor o konudada tamam ama ben niye o parayı vereyim oturmayacagım

Ya kızmayın ama bence haksızsınız. Kira kontratları sadece kiracıyı değil ev sahibini de korumak için yapılıyor. Ben de Mersin'de oturuyorum ve kiramı peşin ödüyorum. Mesela şu an ev satın almayı düşünüyoruz ama Kasım'a kadarki kiramızı ödemiştik çoktan, e şimdi geri mi isteyelim ev sahibinden. Kontratta kapı gibi madde var. Bence ev sahibi sizden sonra Yen'i kiracı bulana kadar kirayı ödemelisiniz. Ama ev sahibi tamamını isterse de yapacağınız birşey yok.

Simdi soyle bir gercek var ,kira kontrati yillik yapiliyor yil bitmeden cikarsan geri kalan kirayi yasal olarak odemen gerekiyor ,o adam yillik kirayi size geri vermez ,yasal dayanagi var ,baska bir yerle 6 aylik kontrat yapin ,apart bulun ,hazirandan araliga baskas bir eve gecin ,
Ama bununla didismeyin bosa kurek cekmek olur

Eşimin tayin yeri belli olsa zaten yollarımda belli değil az değil 12 ay peşin zaten cerdik bugüne kadar ama 5 ay için 12 ayı istiyor benden geri ödenir diyor o konudada tamam ama ben niye o parayı vereyim oturmayacagım
Yok vermeyin okadar parayı, olmadı dedikleti gibi bir depo kiralayın koyun eşyaları, sizde öğretmenevinde kalın

Ya kızmayın ama bence haksızsınız. Kira kontratları sadece kiracıyı değil ev sahibini de korumak için yapılıyor. Ben de Mersin'de oturuyorum ve kiramı peşin ödüyorum. Mesela şu an ev satın almayı düşünüyoruz ama Kasım'a kadarki kiramızı ödemiştik çoktan, e şimdi geri mi isteyelim ev sahibinden. Kontratta kapı gibi madde var. Bence ev sahibi sizden sonra Yen'i kiracı bulana kadar kirayı ödemelisiniz. Ama ev sahibi tamamını isterse de yapacağınız birşey yok.
Kira denilen şey aylık ödenir ve dekontu olur.
Yıllık kira hiç duymadım ben büyükşehirlerde.
Bizimde kiracımız var kontrat oluyor evdeki eşyaların vs koruma altına alınması için yasal bir prosedür.
çıkmadan bir ay önce zaten ev sahibine bunu söylüyorsunuz yasal olan şekli bu.
Bana ne benden sonra ev kaç ay boş durmuş,30 gün kullanım hakkı dolar paranızı verir 30 gün daha oturursunuz.

Kira denilen şey aylık ödenir ve dekontu olur.
Yıllık kira hiç duymadım ben büyükşehirlerde.
Bizimde kiracımız var kontrat oluyor evdeki eşyaların vs koruma altına alınması için yasal bir prosedür.
çıkmadan bir ay önce zaten ev sahibine bunu söylüyorsunuz yasal olan şekli bu.
Bana ne benden sonra ev kaç ay boş durmuş,30 gün kullanım hakkı dolar paranızı verir 30 gün daha oturursunuz.
Evet başka türlü anlaşılmadıysa kira aylık ödenir ama kontratlar genelde en az 1 yıllık olur. Daha önce evden ayrılma durumu olursa ev sahibinin geri kalan parayı tahsil etme hakkı vardır. Eğer 1 yıl daha oturmayacak ve dolayısıyla kontratı yenilemeyecekseniz kontratta belirtilen süre ne kadarsa örneğin 1 ay ev sahibini durumdan haberdar edersiniz.

Back