taşınma ile ilgili öneriler(pratik bilgiler)

bu arada kıyafetleri hurçlara koydum

uyku seti yorgan battaniyelerin kendi paketleri duruyordu onlara koydum

yatak örtümü de hurca koydum

salon aksesuarlarını gazete ile sardım aralarına bir iki tane kazak tişört koydum kırılmalarını önlemek için

Son düzenleme:
Taşınma sırasında ne olur bilemem ama en iyisi taşınırken kutu ve koli ile tüm eşyaları paketlemek. Kırılma ihtimali olan eşyalar için balonlu naylonlardan alabilirsiniz. Onları koli veya kutu içine koyarak yerleştirin ve kırılacak veya hassas eşyaları çizilmesini istemediklerinizi naylonlu kolilere, kitap, ayakkabı elbise gibi olanlarıda direk kolilere yerleştirebilirsiniz. Kolilerin üzerine içinde ne varsa yazıp taşındıktan sonra ilk ihtiyaç duyacağınız eşyalarınızı kolayca bulup kullanabilirsiniz. Düzgün şekilde kolilere yerleştirdikten sonra tek iş nakliyatcıların hassasiyetine kalıyor. Kolileri sağa sola atmadıkları sürece ne bişey kırılır nede çizilir. Ben yeni taşındım her iki taşınmamdada ... bu site ve bir öncekinde başka bir siteden taşıma kolisi aldım. Hiçbir zorluk çekmedim. Herkesede tavsiyem bu yöndedir. En kötü ihtimal büyük marketlerde eşya koycan kadar büyük koiler oluyor hiç olmazsa oralardan 1015 tane bulun işinizi görür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…