Taşınma hakkinda

slmcnmnaber

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
4
0
16
27
Kızlar merhaba tayin cikti tasiniyoruz Sivas merkez e.Esya taşıma yaparken mutfak toplarken baharatları bulgur mercimek onlar nasıl oluyor?
Birde buzlugumda et falan var onlar nasıl gidicek bilgi verebilirmisiniz bilen varsa ?

Kızlar merhaba tayin cikti tasiniyoruz Sivas merkez e.Esya taşıma yaparken mutfak toplarken baharatları bulgur mercimek onlar nasıl oluyor?
Birde buzlugumda et falan var onlar nasıl gidicek bilgi verebilirmisiniz bilen varsa ?
Biz tayine giderken buzlukta olanları arabayla kendim giderken götürüyorum bakliyatlari da aynı şekilde.
Et vs bozulacak olanlari şoklattiriyorum ki bozulmasın.

bulguru mercimeği çift kat poşete koyup kolileyin , cam kavanozdaysa onları gazete veya pıtpıta sarıp kolileyn. Buzluk eşyalarını bir yakınınıza bırakın, veya taşınma esnasında siz götürün tanıdık komşu varsa ona bırakın eve yerleştikten sonra gidip alın başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…