- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Neden evlendiniz o zaman ?Cok skur oyle bi imkanimz var ama mesela soyle soyliyeyim esmin durumu allaha skur iyi ama ben oyle cok zengin bi ailede büyumedim ve suandada belki cok luks degl ama iyi bi hayatim var ama ailem kit kitanat gecinen insanlar ben yeri gelip evimde bi et yerken onlar aklima geliyor yiyemiyorum onlar zorla bi yasam surerken ben keyif yapamiyorum
Hangi semtmis çok merak ettim ya:) istanbulda miBu semte tasinan hatta ayni sitede oturdugumuz bi kadin var esmin akrabasinin karisi ayni mahallede otryoduk mesela oda buraya zorla tasindi istemeye istemeye 7 yldir burdalar ama.ne zaman gorsem alisamadigni sevmedini soyluyor meselaa bunun gbi bu semt hakkinda herkes ayni seyi syluyor oturan tandiiklarmdan sklip geri tasinanlar var flan
O ilk hissettiğimiz duygular ve düşüncelerimiz her zaman gerçekliği olan düşünce ve duygular değil. Felaketleştiriyor musunuz acaba?Calismiyorum sahip olduklarima tabiki sükrediyorum rabbim tüm isteyen herkese istedigini versin insallah. Ama hani olur ya bazen insanin icine bi öküz oturur sevmez biseyi buda en basindan öyleydi ne blim gozü yüksekte bi insan olmadjm hic fazla şaşalı hayat sevmem bu ortamlarda böyle hani hep ben iyiyim güzelim havasindaki insanlar falan belki bazi insanlarin hayali böyle seyler ama benim yüksek hayalim olmadi hic sadece saglik huzur mutluluk onuda kaybettim
Benim kendime gore imkanlarim cok degl mesela cocuklarla bi markete gitmeye yetecek kadar para verir esim oyle cok paralar icinde deglim kendimze zor yettigi kadar meselaEee ailenize gittikçe size de alışveriş yaptım deyin alın bir şeyler. Markete gitmeyin dersiniz tam zamanı zaten. Durumunuz da varmış. Sürekli aklınıza takıp keyfiniz bozulacagina.
Ohoooo yok artık . Herkesin bir sınavı var bu dünyada onlarınki de budur belki . Allah sağlık ve huzur versin. Aç ile tokun arasındaki fark bir ekmek kadardır demiş atalarımız .Beni rahatsiz eden ne esimin kendi kafasina gore hep kararlar almasi normaldede cok sevgi ilgi alaka veren bi tip degil cok konuskan sohbetli biri degil bana karsi hep onyargili bense kendi capimda ufak seylerle mutlu olmaya calsyrm falan olay ciksin diye degil inaninki ben buraya tasinamk hic istemedim cnkü mutlyydum evde istemedim ama sirf esim baskalari icin yasadgi icin biz hep insanlari mtlu etmek icin cabalyoruz bu zoruma gidiyo ve normal bi aileden geldim suan ailem kit kanar geciniyor ve onlar bu haldeyken ben keyif yapamiyorum
Bence Ataköy .Hangi semtmis çok merak ettim ya:) istanbulda mi
Tsekur ederim sizinde allah yardimciniz olsun zor bi durum gercekten ev mi semtmi blmiyorum sebebi ney ama birazda esimin ilgisizligi sebep oluyor sanirim cok ilgli sevgi gosteren bi es degil yemek ver cay icsin napiyon iymsn btti bukdar kendi kendime hep skldgm icin simdi birde burasi daha uzak ve skıci biyer bana eziyet gibi geliyorEviniz hayırlı olsun. Ben 7 senelik evliyim bu süreçte , tayinlerimiz çıkıyor ve 4 şehir 5 ev degistirdim. Her geldiğimiz il de bir bocalama oluyor ama alisiyor insan. Siz semt değişirmişsiniz sadece, bu eylül de yeni ilimize taşındık ama pandemi sürecinden dolayı çarşı pazar bilmiyorum ,sadece kendi oturduğumuz semti biliyorum. Daha önce trakyadaydik simdi orta karedeniz tamemen farkli özelliklerle sahip insanların olduğu yer. Kendime eziyet etsem 7 senede ooo nerelerde yaşadik bir bilsen
Bu semte tasinan hatta ayni sitede oturdugumuz bi kadin var esmin akrabasinin karisi ayni mahallede otryoduk mesela oda buraya zorla tasindi istemeye istemeye 7 yldir burdalar ama.ne zaman gorsem alisamadigni sevmedini soyluyor meselaa bunun gbi bu semt hakkinda herkes ayni seyi syluyor oturan tandiiklarmdan sklip geri tasinanlar var flan
Bence sizin evden daha büyük sertleriniz var. Sizi dikkate almayan, sohbet etmeyen kafasına göre davranan eş, para vermeyen...Benim kendime gore imkanlarim cok degl mesela cocuklarla bi markete gitmeye yetecek kadar para verir esim oyle cok paralar icinde deglim kendimze zor yettigi kadar mesela
Olablir belkide kendimi yetersiz hissediyorumdur.Bence biraz aşağılık kompleksi var sizde . Yoksa tümmm semtin burnu havada , ben güzelim edalarinda gezdiğini evin içinde neden kafanıza takasınız ki dimi ?
Öncelikle o kompleksi yenmeye bakın.
Kendinizi aşağıda gördüğünüz şeylerden kurtulun , eğitim, fizik, kariyer, diksiyon , tarz gibi gibi .
Sonra çalışmayı deneyin ve ailenize yardımcı olun ...
Onlar et yiyemiyor , kıt kanaat geciniyor diye hiçbir şey yapmadan evde evhamlanacaginiza hem kafanız dağılır ,hem sadece kocanız para kazandığı için söz sahibi olmaz hem de aileye yardımcı olursunuz ...
Antalya yazıyor bence Lara , Konyaaltı taraflarına taşındı eskiden dokuma ,Kepez daha (sıcak!!!) Yerde mi oturuyordu bilemiyorum ...tahmin ettim sadeceHangi semtmis çok merak ettim ya:) istanbulda mi
O ve siz aynı kişiler değilsiniz ki. O sevemedi diye neden siz de sevemeyesiniz?Bu semte tasinan hatta ayni sitede oturdugumuz bi kadin var esmin akrabasinin karisi ayni mahallede otryoduk mesela oda buraya zorla tasindi istemeye istemeye 7 yldir burdalar ama.ne zaman gorsem alisamadigni sevmedini soyluyor meselaa bunun gbi bu semt hakkinda herkes ayni seyi syluyor oturan tandiiklarmdan sklip geri tasinanlar var flan
Istanbul u da pek bilmem söylese de anlamazdım ama:)) Sizin gibi bilenler anlar diye sordum. Ama semti söylemez zaten ne varmış orda gül gibi yer diyeceği için çoğu kişi. Bana nedense gül gibi yermiş gibi geldiBence Ataköy .
Biraz oyle sanirim bende bi baslik bulamiyorum aslinda bazen nereye kdar gider sonu nereye gelir diye dusundugum oluyo ama.bazen zor geliyo yasim kücük 25 yasindaym 17imde evlendim 18imde anne oldum kucuk yasta biraz cocuktum hala oyle saylir cocuklarimla buyuyorum ama bazen agir geliyor herseyi tek cabalamak surekli kendimi anlatmak zorunda kalmak sevdirmek konsumak icin ugrasmakBence sizin evden daha büyük sertleriniz var. Sizi dikkate almayan, sohbet etmeyen kafasına göre davranan eş, para vermeyen...
Hayatimi biraz daha eskiden anlatsam boyle dusunmezdiniz gercekten neden sen cekip gtmiyorsun derdiniz.Rahat batması sendromu diyoruz buna. O kocayı canından bezdirene kadar geçmez. Adam günün birinde çekip gidince biter.
Beni rahatsiz eden ne esimin kendi kafasina gore hep kararlar almasi normaldede cok sevgi ilgi alaka veren bi tip degil cok konuskan sohbetli biri degil bana karsi hep onyargili bense kendi capimda ufak seylerle mutlu olmaya calsyrm falan olay ciksin diye degil inaninki ben buraya tasinamk hic istemedim cnkü mutlyydum evde istemedim ama sirf esim baskalari icin yasadgi icin biz hep insanlari mtlu etmek icin cabalyoruz bu zoruma gidiyo ve normal bi aileden geldim suan ailem kit kanar geciniyor ve onlar bu haldeyken ben keyif yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?