Ustunden biraz sure gecmis ama yazmak istedim, belki subeden subeye degisiyordur ama bir tanidigim (kendimi ifsa etmemek icin kim olduğunu soylemeyeyim ama tanidigimin tanidigi gibi birisi degil birinci agizdan yaziyorum) pttde kadrolu dagitim personeli memur yani. Devletin kendi personeline yapmadigi yan hakları taseron yapıyor, daha iyi sartlardalar maas dışında o da oyle cok buyuk bir fark degil benim bildigim kadariyla. Cocukla zorlugu nasil olur sizin acinizdan bilemem ama anne baba calisan bir cocuk olarak kardeşim de ben de bakici elinde buyuduk (yeri geldi teyzem/halam yeri geldi tanidiklar bakti parasiyla) simdi bakinca annem babam cok yorulup ekstra efor harcadi o sayede hem ailemin kendisiyle iliskim bozulmadi hem de bakici olarak bakmiyorum hicbir bakan kisiye hicbirinin teyzemden cocuklarinin da kuzenimden farki yok birsuru cocukla yasitlarla buyudum evde annem ev hanimi olsa da buyusem cok sıkılır bu kadar da disadonuk olamazdim. Ayrica gunumuz sartlarda bir kadinin ekonomik ozgurlugunu eline almasi cok cok onemli bence, ben de tam olarak ekonomik anlamda bagimsiz degilim hala ailemden destek aliyorum univ. okudugumdan ama dunyanin binbir turlu hali var cocuk buyuyene kadar calismazsaniz o zamana gelince de uzun sure calismadiginizdan dolayi hicbir isverenin oncelikli alacagi biri olmazsiniz maalesef gunumuz sartlarda
hakkinizda hayirlisi olur umarim. biraz karistirdim her seyi ama umarim ise yarar bi sey anlatabilmisimdir