• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasarruf nasıl yapıyorsunuz?

Peteklerin kolları var ya orasını çok açmamak mı lazım
Hayır sonuna kadar açık oralar kombi den en düşükte ve en az 3 petek.. Kurulum yaparlarken ısrarla uyarmışlardı bu şekilde.. Dogru da 1 tanesi açık olsa evi ısıtmak için daha çok enerji harcıycak kombi bu da fazla gelmesine neden olur..

kızlar her evinde doğalgaz olan mecbur mu heryeri açmaya faturaları görüyoruz yani.. ne bu şaşırma anlamadım banyo soğukmuş yok yemek ısıtıyormuş dalga geçer gibi yazmışsınız birde arkadaşa demekki bütçeleri bu kadarını kaldırıyo şimdilik üşüyolardır elbette ama idare ediyolardır.. herkes ister evinin heryeri sıcak olsun ama faturalar kursağımızda bırakıyor doğalgazı..
eskiden evlerde sadece sobalar vardı o zaman tek bir oda sıcak oluyordu diğer yerler buz gibi napıyodu acaba anneleriniz akrabalarınız duş almıyolarmıydı yemek pişirmiyolarmıydı..
abarttınız yani..
saçmalamayın o üye sevdığımız bir üyedir bırbırımızı burdan tanırız ne dalga geçmesi .şaka yaptığımızı o anladı tepki bile vermedi .siz kendi işinizle ilgilenin lütfen ve alıntılamayın bir daha beni.iyi geceler

saçmalamayın o üye sevdığımız bir üyedir bırbırımızı burdan tanırız ne dalga geçmesi .şaka yaptığımızı o anladı tepki bile vermedi .siz kendi işinizle ilgilenin lütfen ve alıntılamayın bir daha beni.iyi geceler
yok yaa yaz yaz sonra alıntılama iyi gecelermiş.. belli anlamış şakanızdan..

Bızde lojmandayız merkezi sistem 600 geldı biz şok.. 400 den asagı gelmedı kımseye.. Çocuk olmasa neysede cocuk var yakıyoruz mecbur

Back
X