Tasarruf &bütçe&birikim haydi hep birlikte,,

karamelli_turta

Nirvana
Pro Üye
Herkese merhabalar
Bu konulara yeni dahil oldum
Günlerdir araştırıyorum
Nelerden tasarruf edilir,nasıl birikime başlanır?
Sizlerin yardımlarını ihtiyacım var
Haydi hep birlikte başlayalım
Geçen ay sadece 30TL kumbara birikimim oldu bu ay yeniden başlıyorum çeyrekte ve yarımlar benim hedefim..
Bana bu başlangıç yolunda destek olmanızı çok isterim

kızlar bende varım.her ay bende gram altım almayı düşündüm.çeyreğe göre yatırım için daha iyi olduğunu duydum.kumbara da yapayım :)

birikim topiklerinin her birine en az bir kere katılmışımdır. Buraya da katılayım bari

Kumbaraya devam mı senemcik :)

Sirinezgicik devam canım devam hoşgeldinn
kızlar bende varım.her ay bende gram altım almayı düşündüm.çeyreğe göre yatırım için daha iyi olduğunu duydum.kumbara da yapayım :)

Freedoommmmm hoşgeldin katıl tabi canim gram daha mı kazançlı oluyormuş
Yaza nişanlar Düğünler var bu yüzden ilk onların takılarını hazırlamak istiyorum

ben de birikim yaparım ama öyle geleceğe yatırım için değil de elbise almak kuaföre gitmek için kredi kartının kullanmaktansa peşin alışveriş oluyor iyi oluyor benim için...
Aslında çok mantıklı gerçekten canım senin yaptığında ... bu arada az kalmış doğuma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende birkaç gündür nelerden tasarruf edilir,birikim nasıl yapılır bunun peşindeyim OH ne güzel birlikte başlıyoruz

ben de birikim yaparım ama öyle geleceğe yatırım için değil de elbise almak kuaföre gitmek için kredi kartının kullanmaktansa peşin alışveriş oluyor iyi oluyor benim için...
Senin yaptığın da mantıklı canım hoşgeldin

bozdururken gram ceyrekten daha avantajlı dıye duydum canım haberlerde kuyumculardan bende gram almayı düşünüyorum.kumbara da yaptım kendime bakalım

Allah öyle mi acaba
Bana Düğünler nişanlar doğumlar için çeyrek lazim biriktireblirsek bu ara altın da düşüşlerde
önceliğin onlar olsun canım senin de sonra birikitrmeye alırsın.annemle konuştum kuyumcu bı akrabası var o da demiş gram ya da ceyrek alın ama gramda 1-2 lira oynar ceyrek 4-5 lira oynar alış satış demiş

Çok yüksek miktarda borçlar var ödemelerimiz azalma daha iyi birikim yapabilirim diye düşünüyorum
Geçen ay sadece 30TL birikmiş

Ama çok özeniyorum böyle birikimler yapabilmek için inşallah en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…