birikim topiklerinin her birine en az bir kere katılmışımdır. Buraya da katılayım bari
Kumbaraya devam mı senemcik :)
kızlar bende varım.her ay bende gram altım almayı düşündüm.çeyreğe göre yatırım için daha iyi olduğunu duydum.kumbara da yapayım :)
Evet ertesi hoşgeldin kumbara ile başlıyoruz bereketli birikimler olur inşallah bende öğrenirim bu işiAyy hemen katiliyim kızlar kumbarayla mi başlıyoruz
yapabilirz ya inşallah ben ev hanımıyım malum hamilelik bıraktım işi ... şimdi bi kumbara yaptım evin gizli köşesine koydum sabahtan beri okuyorum bu konuları bütün bozuklukları topladım attım hepsini ...Evet ertesi hoşgeldin kumbara ile başlıyoruz bereketli birikimler olur inşallah bende öğrenirim bu işi
Aslında çok mantıklı gerçekten canım senin yaptığında ... bu arada az kalmış doğuma Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahben de birikim yaparım ama öyle geleceğe yatırım için değil de elbise almak kuaföre gitmek için kredi kartının kullanmaktansa peşin alışveriş oluyor iyi oluyor benim için...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende birkaç gündür nelerden tasarruf edilir,birikim nasıl yapılır bunun peşindeyim OH ne güzel birlikte başlıyoruzyapabilirz ya inşallah ben ev hanımıyım malum hamilelik bıraktım işi ... şimdi bi kumbara yaptım evin gizli köşesine koydum sabahtan beri okuyorum bu konuları bütün bozuklukları topladım attım hepsini ...
Senin yaptığın da mantıklı canım hoşgeldinben de birikim yaparım ama öyle geleceğe yatırım için değil de elbise almak kuaföre gitmek için kredi kartının kullanmaktansa peşin alışveriş oluyor iyi oluyor benim için...
Allah öyle mi acababozdururken gram ceyrekten daha avantajlı dıye duydum canım haberlerde kuyumculardan bende gram almayı düşünüyorum.kumbara da yaptım kendime bakalım
önceliğin onlar olsun canım senin de sonra birikitrmeye alırsın.annemle konuştum kuyumcu bı akrabası var o da demiş gram ya da ceyrek alın ama gramda 1-2 lira oynar ceyrek 4-5 lira oynar alış satış demişAllah öyle mi acaba
Bana Düğünler nişanlar doğumlar için çeyrek lazim biriktireblirsek bu ara altın da düşüşlerde
Çok yüksek miktarda borçlar var ödemelerimiz azalma daha iyi birikim yapabilirim diye düşünüyorumBozuk para kavanozum var Ekim'in 15inden beri 1 tl ve 50 kuruş atıyorum. Dolmak bilmiyor.Ben de önümüzdeki yaz olacak olan doğumlar, düğünler v.s için çeyrek altın alacağım. Küçük pet şişe 330 tane 1 tl aldığına göre bizim kavanozdan en az 500 tl bekliyorum. Umarım yanılmam.
Ama çok özeniyorum böyle birikimler yapabilmek için inşallah en yakın zamandaBozuk para kavanozum var Ekim'in 15inden beri 1 tl ve 50 kuruş atıyorum. Dolmak bilmiyor.Ben de önümüzdeki yaz olacak olan doğumlar, düğünler v.s için çeyrek altın alacağım. Küçük pet şişe 330 tane 1 tl aldığına göre bizim kavanozdan en az 500 tl bekliyorum. Umarım yanılmam.
Ama çok özeniyorum böyle birikimler yapabilmek için inşallah en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?