• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasarruf , birikim GÜNLÜĞÜM

• Konu Sahibi Konu Sahibi knya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

knya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
531
149
123
Konya
12 yıllık evli 30 yaşinda para harcamayı, özellikle aburcubur, eğlenceye harcamayı çok seven biri olarak ,geriye dönüp baktığimda elimde hiçbir bir şey kalmadiğini farkettim. oysaki harcadiğim o paralarla rahat bi ev alabilirdim. ki evimi ve arabamıbile kaybettim :KK43:eşimin kazancıgüzel çokşükür en kısa zamanda evimi tekrar almak için biriktirmem lazım . elimizde 40 bin alacak var egerki gelirse tabiki . vede eşimin 30bin degerinde arabası . birazdabiriktirip paramızı da alabilirsek evimi istiyorum tekrar resmen canımdan can gitti :KK61:buraya mutive olmak için vede mutive etmek için gün gün nelerden tasarruf edilebileceğin yazacağim vede sizlerdende destek istiyorum neler yapabiliriz , nasıl artırabiliriz , tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum .

Son düzenleme:
bugün tasarruf, birikim günümün 5. günü .vesadece 5günde 1 tl lık çikolata hariç hiç fuzili harcamadım :KK49: bimden zeytin aldım cam kavunuzda 2 kiloluk çok beyendik 10tl kar yine bimden deterjan aldım 10tl kar inşallah memnun kalırım . kahvaltı için nutella ,salam .sucuk, tereyağ , helva almadım 60 tl kar bunlara aylık 200küsürpara veriyormuşumki çok gereksiz şeyler kimsede kahvaltıda niye yoklar demedi . oğluma 3 gündür evde yedirip gönderiyorum 15 tl kar. günlük enaz 20 tl abur cuburalınırdı 5gündür 100 tl ordankar. bu hafta 195tl tasarrufetmişim:KK49::KK49:

ve biliyorum ki eğer harcasaydım 195 ten fazlası giderdi eminim

12 yıllık evli 30 yaşinda para harcamayı, özellikle aburcubur, eğlenceye harcamayı çok seven biri olarak ,geriye dönüp baktığimda elimde hiçbir bir şey kalmadiğini farkettim. oysaki harcadiğim o paralarla rahat bi ev alabilirdim. ki evimi ve arabamıbile kaybettim :KK43:eşimin kazancıgüzel çokşükür en kısa zamanda evimi tekrar almak için biriktirmem lazım . elimizde 40 bin alacak var egerki gelirse tabiki . vede eşimin 30bin degerinde arabası . birazdabiriktirip paramızı da alabilirsek evimi istiyorum tekrar resmen canımdan can gitti :KK61:buraya mutive olmak için vede mutive etmek için gün gün nelerden tasarruf edilebileceğin yazacağim vede sizlerdende destek istiyorum neler yapabiliriz , nasıl artırabiliriz , tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum .
çok geçmiş olsun...Bu hayattaki en önemli şey sağlık..Onun dışında gidenin yeri doluyor hiç sıkıntI etmeyin...Bizde yıllarca yeyip içelim gezelim dedik.. Bir ev alarak bu işe dur dedik en sonunda..Onun borcuna girince bende tasarrufa başladım..Bende eskiden büyük marketlerden alışveriş yapıyordum..şimdi bıraktım..çokaz zaman oldu henüz ama farkı görebiliyorum

bugün tasarruf, birikim günümün 5. günü .vesadece 5günde 1 tl lık çikolata hariç hiç fuzili harcamadım :KK49: bimden zeytin aldım cam kavunuzda 2 kiloluk çok beyendik 10tl kar yine bimden deterjan aldım 10tl kar inşallah memnun kalırım . kahvaltı için nutella ,salam .sucuk, tereyağ , helva almadım 60 tl kar bunlara aylık 200küsürpara veriyormuşumki çok gereksiz şeyler kimsede kahvaltıda niye yoklar demedi . oğluma 3 gündür evde yedirip gönderiyorum 15 tl kar. günlük enaz 20 tl abur cuburalınırdı 5gündür 100 tl ordankar. bu hafta 195tl tasarrufetmişim:KK49::KK49:[/QUOTFarklı bi bakış açısı olmuş. Almadıklarını yazarak kar yapmak.bende denicem bu yöntemi. Işe yarıcak gibi gözüküyor. Zaten Fuzuli harcamalar Yüzünden oluyor ne oluyorsa

çok geçmiş olsun...Bu hayattaki en önemli şey sağlık..Onun dışında gidenin yeri doluyor hiç sıkıntI etmeyin...Bizde yıllarca yeyip içelim gezelim dedik.. Bir ev alarak bu işe dur dedik en sonunda..Onun borcuna girince bende tasarrufa başladım..Bende eskiden büyük marketlerden alışveriş yapıyordum..şimdi bıraktım..çokaz zaman oldu henüz ama farkı görebiliyorum
sagulun evt sağlik önemli AMA MALDA CANIN YONGASI DERLER EVİMİ ÇOK SEVİYORDUM HELEKİ KOMŞULARIMM ONLARLA KOMŞU OLAMAMAKTA ÜZÜYO BENÜ AKRABAM GİBİLER HALA EVİMDEYİM ÇIKMADIM 8 AYDIR KİRACISIYIM EVİMİN .HALA EVİM DİYORUM KABULLENEMİYORUM SATILDIĞİNA GALUBA :KK43: EŞİM ÇIKALIM DAHAKOLAY ALİŞİRİZDİYORDA ÇİKAMAM YA NASIL BİRAKİR GİDERİM BELKİ KOMİK GELEBİLİR AMA YAPTİRDİĞİM DOLAPA BAKIP BAKIP AĞLİYORUM :KK42:NASIL KABULLENECEĞİM BİLMİYORUM ALAN KİŞİDE OKADAR KİBİRLİ LANET BİŞİ Kİ ONDANDA HEMEN KURTULMAK İSTİYORUM :mad: BİLİMİYORUM YA KİLEMDEYİM HAYIRLISI RABBİM YARDİMCİMİZ OLSUN. BİZDE DUR DEDİK BAKALIM EĞLENCCELER . HAYIRLI OLSUN EVİNİZ BORCUNUDAEN KISAZAMAN DA BİTİRMEYİ NASİP ETSİN

BÜGÜN MEYVE SEBZEYE 20TL. TAVUĞA8TL VERDİM . MARKETTE GÖZÜM ABURCUBUR REYONUNA KAYDI AMA TASARRUF ETTİĞİM 195 HATIRLADIM VE VAZGEÇTİM VAZGEÇTİĞİM ALMADİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM:KK49:

sagulun evt sağlik önemli AMA MALDA CANIN YONGASI DERLER EVİMİ ÇOK SEVİYORDUM HELEKİ KOMŞULARIMM ONLARLA KOMŞU OLAMAMAKTA ÜZÜYO BENÜ AKRABAM GİBİLER HALA EVİMDEYİM ÇIKMADIM 8 AYDIR KİRACISIYIM EVİMİN .HALA EVİM DİYORUM KABULLENEMİYORUM SATILDIĞİNA GALUBA :KK43: EŞİM ÇIKALIM DAHAKOLAY ALİŞİRİZDİYORDA ÇİKAMAM YA NASIL BİRAKİR GİDERİM BELKİ KOMİK GELEBİLİR AMA YAPTİRDİĞİM DOLAPA BAKIP BAKIP AĞLİYORUM :KK42:NASIL KABULLENECEĞİM BİLMİYORUM ALAN KİŞİDE OKADAR KİBİRLİ LANET BİŞİ Kİ ONDANDA HEMEN KURTULMAK İSTİYORUM :mad: BİLİMİYORUM YA KİLEMDEYİM HAYIRLISI RABBİM YARDİMCİMİZ OLSUN. BİZDE DUR DEDİK BAKALIM EĞLENCCELER . HAYIRLI OLSUN EVİNİZ BORCUNUDAEN KISAZAMAN DA BİTİRMEYİ NASİP ETSİN
Bencede eşinizin dediğini yapın çıkın o evden.Tamam komşularınız iyi olabilir alışmış olabilirsiniz ama siz iyi olduktan sonra heryerde iyi insanlarda çıkar karşınıza.. Bakın kendinizde söylüyorsunuz dolaplara bakıp ağlıyorum bu psikolojinizide kötü yönde etkiler..Yeni bir ev yeni bir başlangıç olur diye düşünüyorum.. Bakın beden sağlığı kadar ruh sağlığı da önemli..

Kizlar selaam :)

Birikim yapmakta ben de zorlaniyorum, hep aklim kiyafetlere gidiyor kendimi tutamiyorum harciyorum :KK43: Yeni bi telefon uygulamasi buldum ama kendine hedef koyarak harcama yapmamani para biriktirmeni kolaylastiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X