tasa

Konu sahibesi sadece kaşar dediği için mi banlandı. Evet çirkin bir tabir, kendisi de yersiz olduğunu kabul etti. Ben burda daha beterlerini gördüm ve hatta fikrinden şaşmayıp milyon kere diyenleri.

benim eşimin çalıştığı şirkette eşim bir odada ve o odada 8 tane kadın bir de eşim var. eşim genelde kadınların yoğunlukla çalıştığı bir işte o yüzden nereye gitse aynı şey oluyordu zaten.ben ilk o işe başladığında gidip ordaki kadınlara kendimi bir göstermiştim insan içgüdüsel olarak bi alanını işaretleyip bu benim diyor yani. ama içim hep rahat orası full erkekte olsa benimki bulcaksa yine bulur bulmıycaksada bulmaz. kadınlarda çekici eşim bi bakıyordur ister istemez muhabbetleride oluyordur ama benimde iş yerimde muhabbetlerim oluyor gülüştüğümüz erkekler oluyor illaki asılmak gerekmiyor insanlar birbirinin niyetini anlıyor. bence gidip kendinizi bi gösterin hepsiyle tanışın samimiyet kurun hatta. eğer gözünüz tutmazsa o zaman sorun çıkarırsınız. balkonda başbaşa kalsa ne olur koca okul insani ilişkilerde olur böyle şeyler. benim eşimde sizin gibi mesela beni çok daraltıyor bazen. bu baya bi yıpranma sebebi oluyor. yapmayın derim ben.

bi kadın hemcinsine nasıl kaşarlanmış diyebilir?
yazık size.

hemcinslerine bu kadar kaba tabir de bulunan bir insan olmasın bu forumda zaten ! ayrıca bir kadın bile böyle söyleyebiliyorsa erkekler neler der.

konu sahibi sana gelince nişanlın sana aldığı hediyenin fiyatına kadar sana anlatıyor , ve her yaptığını aldığını oradaki arkadaşlara da anlatıyorsa onlara da yorum hakkı düşüyor.

sen nişanlınla hallet TASA.nı

eee niaşnlınızın ortamı gayet samimi geldi.herkes arkadaş gibi.bence siz bakış açınızı değiştirin.özel okullarda uyuma çok önem veriyorlar.uyumsuz sorun çıkaran tipler istenilmiyor

Senin dindar nişanlin yoldan çıkmış gözleri iyi açılmış bence canım ya,kızlara boşuna hakaret etme..Ağırlığını koysaydi bi metre yaklaştırmazdi yanına kimseyi...Banında mübarek olsun bu arada,kötü olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…