selam hanımlar.burda birkaç kez yazdım ama yine yazayım.benim 6,5 yıllık bir ilişkim var 7 aydır nişanlıyım.nişanlım istanbulda özel okulda çalışıyor ben ankarada kamu çalışanıyım.sorun şu nişanlımın görev yaptığı okulda sadece bayanlar var tek erkek nişanlım.iki ay önce ailesini ziyarete gittiğimizde okulunada gittim.kızlar çok süslü ve kaşarlaşmış tipler herneyse.kurumdan bir kıza nişanlım bir şey söylemiş kızda kırılmış sonra nişanlım kızı balkona çağırıp konuşmuş bak böyle böyle gibisinden açıklama yapmış ve balkonda başbaşalar.kız hemen yelkenler fora tabi.
benim arkamdan da çok soğuk kız bi gelip sarılıp öpmedi demişler.ilk defa gördüğüm insanlara samimiyet gösteremem tabiki.ama nişanlım habire söyledi bunu bana soğuk davrandın kızlar öyle diyo filan diye.takmadım kafama.
sonra nişanlım bana hediye aldı ama ödeme kapıdaydı fatura 330 liraymış.kızlar hemen bu ne böyle pahalı pahalı aldırmış 50 liralık bir şey alsan yeterdi demişler.nişanlımda bunu bana anlatıyor.
şimdi ben ne yapayım allasen bir yol gösterin.çalıştığı okulun internet sayfasında nişanlımın fotoğrafları var hep diğer öğretmenlerin ki daha az.nişanlım çok dindar yetiştiştirilmiş ama askere gitmeyi düşünüyorum dediğinde kurumundakiler içkili yerde eğlence hazırlamış.aile içinde çekilen fotoğrafından caps yapmışlar poster şeklinde bastırmışlar.ve benim haberim yok bundan şans eseri telefonunu karıştırırken gördüm