Çatlak kremlerine kaçıncı ayda başladınız ?
Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Genetik mevzusu canım o iki hamilelik geçirdim ve bedenim de bi sıkıntı olmadı biri sezeryan biri normal sezeryan dikiş i dışında bi iz yok
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
Duştan sonra bebe yağıHanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Doğumda ne kullandiniz da hiç çatlamadiniz, yayilmadiniz, tüylenmediniz? Doğumda çatlak başliklarinin hepsini hatmettim; ama dediğim gibi hep "ben şunu da duydum" gibi rivayetlere dayaniyor ya da halâ hamile olup sonuci bilmeyenler yaziyor. Doğurunca da bi buralari hepten unutuyor zaten:)
Piliz help mi!!
Vuuu ne kadar kilo almisin canım 12 kilo aldım 4 unu veremeden geri hamile kaldim şimdi 71 kiloyum bakım doğuma kadar kaç olacamBol su ictim, gunde 2 defa bebek yagi surdum.cok sukur ne catlak ne baska bi sikinti olmadi.ki ben 93 kiloya cikmistim.30 kilo aldimsonrasinda da bol yuruyus, bol su ve emzirerek bi guzel eski kiloma dondum.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ay çok seneler geçmiş ama hsngi doktir bu güzel insan :) ben de eski kilomac dönmüştüm ama sarkarakÇatlak oluşumı genetik ve cilt elastikiyetiyle bağlantılı bişey...ben o yağların ve kremlerin çok etkili olduğınu düşünmüyorum. Ben çok kaşınınca bebe yağı sürüyordum...yani çatlayacaksan çatlıyorsun...ben 36. Haftada herbiri 2.400 gr dan iki kız bebek doğurdumToplam 13 kilo aldım, hep yattığım hiç yürüyenediğim berbat bir hamilelik hikayem var ama beni kurtaran günde yaklaşık 3,5 lt su içmem ve protein ağırlıklı beslenmem oldu. Hergün mutlaka bir yumurta, bir muz, bir bardak süt ve mevsimi olduğundan portakal suyunu hiç aksatmadım..hem fazla kilo almadım hemde çok çatlamadım..karnımda bir miktar var ama beyaz olanlardan uzaktan hiçbirşey belli olmuyor...tabi birde doktorumun bana ufak jesti sezeryan yaptıktan sonra karın kaslarıma ufak bir dokunuş yapmış pek sarkmadı...
Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Piliz help mi!!
Genetik olması ile beraber zayıf gebe şişman gebe hiç farketmiyor çatlaklar kaçınılmaz olabiliyor . Vücudumu normalde de asla nemsiz bırakan biri değilim , ayrıca gebe kalmadan önce fitness yapıyordum hamileyken de ufak tefek egzersizlerle devam ettim haşlanmış yumurta 3 litre su egzersiz ile bazen 4 e çıkabiliyor. Onun dışında sağlıksız gıdalardan uzak dururum kızartma dışardan yemek gibi bı alışkanlığım da yok. Not: buna rağmen göğüs çatlağı yaşadım. Ve popo üstü . Ben şöyle düşünüyorum belki bunları yapmasam gözle görülür şekilde çok olacakti. Bana hastanede arkadan atlet önden hamile diyorlardı doktorlar .Hanimlar merhaba. Konuyu gebelik forumuna açmamamin sebebi, oraya yeterince baktim ve orada hep benim gibi heyecanli, merakli ve tecrübesiz anne adayciklari var:)
Piliz help mi!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?