Tarzımı değiştirmek istiyorum

Aaayyy ne de güzel bir suratın var yaa... Bayıldım.
Sana kesinlikle sarı yakışmaz bence. Bunu bi daha yaziim de.
Koyu renk süper olmuş. Saçın kısa olsa nolur böyle bi yüzün varken.
Hiç takma kafana. :97:

Ay Çok teşekkür ederim yha o senn güzel düşüncen boyu saç yakışıyor diyen bir kaç arkadaşım daha var ama 19 iken 15 kimi görünüosun diı herkez(
onun içn kurtulmak istiyorum
iltifatın için sağol valla

Son düzenleme:
evet feriha benim de hoşuma gitmişti bu elbisesi model olarak evet daha netmiş bu fotograf ve saçların çok da kötü durumda değilmiş ama yine de insanın istediği gibi olmayınca sorun ediyo bilirim bu arada link eklenebiliyo mu bilmiyorum ama burdan güncel olarak kombinlere de bakabilirsin fikir edinmiş olursun ne biliyim fiziğini kendine yakın gördüğün ünlülere bakarsın
Celebrity Style, Celebrity Clothing, Celebrity Fashion, Celebrity Style For Less

Vaaav süpermiş yha burdaki tarzlar eline ve klavyene sağlııık anaam cennet gibi

postiş alayım diyorum 300den aşağı yok bide mandalları felan belli oluyor hezaman kulanmaya kalksan iş yani
Bide saç tonunu tuturmak ayrı bir olay aslında yandan örgü şeklinde kulanmak çok isterdim
ama valla annem terlikkle kovalar fiyatından ötürü

Son düzenleme:
bence saçlarınla hiç ugraşma tenine çok güzel yakışıyor bu saçın rengiyle ugraşma derim
daha 19 yasındasın güzelim şimiden kimyasallarla ugrasıp kafanıda yorma bu halinlede çok güzelsin

bence saçlarınla hiç ugraşma tenine çok güzel yakışıyor bu saçın rengiyle ugraşma derim
daha 19 yasındasın güzelim şimiden kimyasallarla ugrasıp kafanıda yorma bu halinlede çok güzelsin

Teşekkür ederim çok haklısın kimysallar zararlı
15 yaşımdan beri hep boyadım
Bulaştım boya işine şimdi bırakamıyorum (((

Saçların için bu tonların sana yakışcağını düşünüyorum. Birde saçlarını uzun kullan derim.

Çok Haklısın Kahve Tonları Çok Güzel
işte Bu saçtan Fotoshoptaki Saça uzamsını beklicez
artık o boya 1 yıldamı 2 yıdamı gelir bilemem((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…