Tarzımı değiştirmek istiyorum

Canım burda 3 kuaföre gittim ben Ayvalıktayım şu an 3 kuaförde biz açamayız bu saç açılmaz uzamasını beklicen dedi anca balyaj olur dyince annemde yaptır dedi şimdi kaldım böyle
Sarı saç tarz ama ben sarıya dönmek bir yana açtırramıyroum bile kahve rengi ton saçları dün internete araştırıken gördüm
çok hoşş ama işte istanbula dönünce anca profosyonel bir kuaföre gidicem oda oryel dicek yakıcak saçımı
Zaten kısacık saçlarım

Sarı saç bazı bayanlara çok yakışıyor bazılarına gitmiyor eve haklısın aslında

istersen özelden sana kuaför ismi verim ist ye gelince bi git konuş çünkü en koyu siyahı bile oryel kullanmadan açıyorlar biraz pahalı ama degiyo hatta yarın arkadaşım gidecek simsiyah saçı açtırmaya

Kaç kuaföre gittin ki? Ne demek bu saçı açamayız? Benim uzun saçlarımı bile simsiyah boyadan açtılar yani.
Öyle saçmalık mı olurmuş. Araştır biraz tatlım.

Bu arada sarı yapmak nedir anlamadım yaa. Türk kadınındaki sarı saç merakı nedir yani?
Önce bir ten rengine bak, gözüne kaşına bak. Eğer uymazsa ne diye sarı yaptırasın.
Çok çirkin oluyor sarı renk, gördüğüm kadınların %99unda.
Yakışan yakışmayan herkes yapıyor. Çok komik. :KK53:

iyki yorumunu okumadan yazmamışım yoksa seninle aynı cümleleri kuracaktım canım valla aynennnnnn öyle

Giyim tarzım şimdilik eşortman tshirt ama yani kendimi iyi hisettiğim zamanlar fazla kısa olmayan diz üstü elbiseleri severim
ten rengim buğday benim ,kadınsı olmayı seviyorum yani hanım hanımcık tarzlar bana daha uygun ,brde leopar desenlerine bayılıyorum
ama giyinemiyorum

aslında hem şık hem rahat giyinmek hayalim bide ayaklarım bilekten sol ayağım içe basık öyle güzel elbiseler giyemiyorum çok nadir işte
öyle mllet bana bakıyor gibi geliyor
rahat sade ve şık:)
ama önce kilo vermem şart

giyim zevklerimiz uyusuyor :) 160 boya 60 kilo biraz fazla canım 50ye düşmeyi kafana koy öncelikle, sonra giyim meselesine el atarsın yeni kilona göre giysiler edinirsin.
malum kış geliyo , kışlık tunikler alabilirsin taytla giymek için,hatta leoparlı çok şık tunikler var,ben kullanıyorum taytla.altına da güzel bir çizmeyle kombinleyebilirsin kışın cok kullanıslı oluyo tunik ve taytlar. sac meselesinde ben sarı renk coğu kadına yakıştıramıyorum acıkcası. favorim kumral-kahveli tonlar. buğday tenliymişsin madem kumrallar tam sana göre bence. :KK34: kaşlar yüz hatlarını cok değiştirir bunu unutma eğer bozuksa biraz düzelttirebilirsin kaşlarınıda.
:KK31:

giyim zevklerimiz uyusuyor :) 160 boya 60 kilo biraz fazla canım 50ye düşmeyi kafana koy öncelikle, sonra giyim meselesine el atarsın yeni kilona göre giysiler edinirsin.
malum kış geliyo , kışlık tunikler alabilirsin taytla giymek için,hatta leoparlı çok şık tunikler var,ben kullanıyorum taytla.altına da güzel bir çizmeyle kombinleyebilirsin kışın cok kullanıslı oluyo tunik ve taytlar. sac meselesinde ben sarı renk coğu kadına yakıştıramıyorum acıkcası. favorim kumral-kahveli tonlar. buğday tenliymişsin madem kumrallar tam sana göre bence. :KK34: kaşlar yüz hatlarını cok değiştirir bunu unutma eğer bozuksa biraz düzelttirebilirsin kaşlarınıda.
:KK31:

160 boy 60 kilo olsaam çoktann başlardım korkudan
ama neyseki 162 boyum 55 kilom
ama yinede çok fazla tatlım of off:KK43:

benm aklımda 60diye kalmıs kusura bakma:)) 50 kilo ideal canım, 5 kiloyu verirsin azim edersen hemencecik :KK66:

Yok canım ne kusuru boyle devam edersem gorucem 60 ı:KK70:
Oyh o 5 kilo nasıl verilir hem sağlığımdan olmadan nası olucak:KK43: bende çok istiyorum spor şart ama
ne dışarda koşabileciğim alan nede evde yürüyüş bandım yok:KK43:

Bide ayaklarımteki içe basık pantolon bile giyemiyoum zayıflarsam çok çıkıcak die korkuyroum

canım öncelikle merhaba bence ayağının içe basıklığını sen çok dert ediyosun dışardan çok dikkat çekiceğini düşünmüyorum genelde hepimizin sorunu bu bi bölgeye ya da en ufak kusura takınca gözümüzde büyütüyoruz ama çoğu zaman dışardan pek farkedilmiyo bile :KK52: saç bakımına başlamakla çok iyi yapmışsın en azından daha hızlı toparlanmaya başlar saçların bu arada sen illa ki uzun saç mı kullanmak istiyosun?yüz hatlarını bilmiyorum ama yakışıcağına inanıyosan şöyle bi model ve renkle hem saçlarının rahatsız olduğun durumu çok dikkat çekmez hem de hanım hanımcık ama aynı zamanda çekici bi hava yaratabilirsin.(kızın bu halinde başka fotografını bulamadım maalesef). kendine iyi bakkk :KK64:
$18228467112268965397.png

canım öncelikle merhaba bence ayağının içe basıklığını sen çok dert ediyosun dışardan çok dikkat çekiceğini düşünmüyorum genelde hepimizin sorunu bu bi bölgeye ya da en ufak kusura takınca gözümüzde büyütüyoruz ama çoğu zaman dışardan pek farkedilmiyo bile :KK52: saç bakımına başlamakla çok iyi yapmışsın en azından daha hızlı toparlanmaya başlar saçların bu arada sen illa ki uzun saç mı kullanmak istiyosun?yüz hatlarını bilmiyorum ama yakışıcağına inanıyosan şöyle bi model ve renkle hem saçlarının rahatsız olduğun durumu çok dikkat çekmez hem de hanım hanımcık ama aynı zamanda çekici bi hava yaratabilirsin.(kızın bu halinde başka fotografını bulamadım maalesef). kendine iyi bakkk :KK64:
Eki Görüntüle 263547

Çok teşekkür ederim ilgin için bu resimdeki kız seni bana yazmışlar daki kız çok güzel seçim harika
albume 2 resim ekledim ordan bakabilirsin nası olduğumu onunla uğraştım şimdi bu çok güzel bir saç bayıldım
ama yıllardır ki hayalim çünki bu traz saçlar hep fönle biçim alıyor ama çok beyendim valla iyi yerden yakalamışsın
:KK16:

Arkadaşlarım 2 tane büyük boyut resim ekledim albumume
kendmi iyi burda ifade edememiş olabilirm
albumumde 2 tane bana ait resim var
ama önerileriniz için çoooook teşekkür ederim

ne demek canım ya evet ben de şimdi gördüm albümünü gayet hoş bi yüzün var ve bu modeli de kaldırır gibi geldi ama doğru söylüyosun böyle saçta fön derdi var senin saçların da dalgalı sanırım?belki forumda küt saç kullananlar yorum yazarlar pratik kullanım şekilleri falan vardır?? :KK52: ayrıca söylemeden geçemicem cildin çok güzel maşallah :KK52:

ne demek canım ya evet ben de şimdi gördüm albümünü gayet hoş bi yüzün var ve bu modeli de kaldırır gibi geldi ama doğru söylüyosun böyle saçta fön derdi var senin saçların da dalgalı sanırım?belki forumda küt saç kullananlar yorum yazarlar pratik kullanım şekilleri falan vardır?? :KK52: ayrıca söylemeden geçemicem cildin çok güzel maşallah :KK52:

Çok Teşekkür Ederim Canım :):)) Kile borcluyum:)

Bu Arada Saçlarım Düzdür Benim Saçlarımı resimde toplarken kabarık dursun die kopukledim ama oda olmadı tif tf oldu:)

Son düzenleme:
hadi yaa şu kil bi bana yaramadı heralde:KK66: :63: bu arada bel kalınlığından şikayetçiysen yüksek bel detaylı pantolonları öneririm hem düşük bel kotlar gibi kötü görüntü sergilemiyo hem de toparlıyo ve ince gösteriyo. ayrıca elbise olarak da bunun gibi etek kısmı biraz daha yukardan başlayan(yani belinin en ince kısmından) modelleri seçebilirsin bence gerçi artık kış geliyo ama :KK70:

X