Valla 35 yaşımdayım, sayısını hatırlamadığım kadar çok sınava girdim ama hiçbir sınava girerken kimse tarafından baştan aşağı ellenmedim. Ki sanıyorum burada elleyen kişinin erkek olduğunu anlamalıyız çünkü kadın güvenlik; kapalıya da kadın, açığa da kadın. Bu arada örtülü değilim.
Ayrıca herhangibir konuda bizim pek de umurumuzda değil diye başkalarının gösterdiği hassasiyeti küçümseme, alay etme, paylayarak konuşma hakkına sahip değiliz.
Bir insanın besmeleyle kesilmiş et yemek istemesi, helal olmadığını düşündüğü şeyi yememesinin var mı başkasına zararı????????
Neden bu kadar celallenmek? Bazıları birikmiş öfkelerini en ufacık fırsatta kusmaya çalışıyor ya vallahi çok komik oluyor.
Biraz izan, biraz mantık. Lütfen.[/QUOTE]
zorunda değilsiniz. tüm bayanlar adına konuşmayın. örneğin ben çevremde erkek olmadan seyahat edemem erkek fantezim var. ve gerçekten konu giderek dağılıyor.
konu sahibi
bak gümüldür ve karaburunu bir düşün. oraların fiyatı da uygun. veya yazlık da kiralayabilirsiniz.
teşekkür ederim tavsiyeniz için
Bakın burda konu sahibi zaten konunun başlığında zaten '''BİZ''' diyor.
Yani birilerini ayrıştıran varsa konu sahibi.
Uslübu evet enteresan geldi,
Daha önce de yazdım,gene yazıyorum,hayvanın duayla kesilip kesilmediğini öğrenmek için veya kesenin gusül abdesti alıp almadığını öğrenmek için her seferinde başında beklemek gerekir.
şaka gibisiniz gerçekten bende sizi anlamakta ve üslubunuzu anlamakta zorlanıyorum. konu nasıl buralara gelebildi diye. kimseyi ayrıştımadım. sadece açık olup da sakin tatil isteği olan arkadaşların da istediği gibi şartlardan bahsedip hiç aklıma art niyet gelmeden yazmıştım. ama şuan idrak etmekte bile zorlanıyorum. sakin, huzurlu, içki noktasında olmayan bile demedim belli kriterleri olan, helal gıdaya dikkat eden insanlara biz olarak kategorize etmiştim ama insanları ayrıştırmışım özür dilerim
konuyu başka yerlere taşımışlar ya....
bilen varsa söyler yoksa neden böyle düşünüyorsn diyemez tercih meselesi
konu sahibim arkadaşlar bir kaç yer önermiş bende bakıcam oralara çünkü bende sizin gibi özellikler arıyorum..
sanırım benim sabah bir otelle ilgili yaşadığım diyaloğun ve zamanımın olmamasından dolayı aceleyle yazmamdan kaynaklandı. herkes diğerine o kadar ama o kadar öfkeli ki öfke demek bile az kalır. siz- biz, helal- haram, kapalı-açık gibi kelimeler geçmesin hemen öfkelerini kusmaya fırsat bulmuşcasına coşuluyor. neyse hayırlısı olsun umarım istediğimiz gibi bi yer buluruz. arkadaşlar genelde didim, marmaris, grül gibi yerleri tavsiye etmiş adını unuttum başta biryer daha vardı tekrar bakacağım yazarken adını unuttum bakacağım bu yerlere
fiyatı uygun otellerin 100/90 nı çok bakımsız.....
geçen nette araştırdım nerde ucuz otel varsa yorumlar okudum memnun kalanlar parmakla sayılcak kadar az dahada az hatta...
tatilin 1.şartı paran bolca olucak..
sonra kafana göre istediğin tarzda mekanda otel tatil köyü bulmak çoçuk işi:)
ha bu arada illa tatil diyorsan kaplıcalarıda düşünebilirsin...
genelde muhafazakar kesimin talebi yoğun oluyor..
ayrıca bay bayan ayrı açık havuzlarda ayrı oluyor...
kişi başı gecelik 60 tlyi gözden çıkaracaksınız bu da en az fiyatı tabi
konya ılgın ipek palas kaplıca oteli ziyaret etmiştik ama kalmadık..
kişi başı 75 tlymiş sabah akşam öğünleri otele ait.
odalarda tv banyo internet var
ama ben oteli ne temzilik nede yemek içme yönünden hiç beğenmedim..
kütahya ve afyondaki kaplıcaları daha çok övüyorlar ama görmedim.
oralarıda araştırabilirsin
kaplıcalara çok gittim dediğiniz gibi annem sağolsun. benim aradığım kimsenin olayacaği bir yerde güneşlenmek
teşekkür ederim
Şimdi, bir zamanlar o insanlar okul kapılarında şekilden şekle sokulup gururları kırılırken kılını kıpırdatmıyordun diyeceğim, konu içeriği dışında mesaj diye uyarı alacağım.
ben de konu sahibi olarak diyeceğim şey çok aslında ama demiyorum nezaketen
saygı, saygı, saygı,
neyse konu başka yerlere gitmesin ki zamanım kısa uygun bir yer bulabileyim.