Tarz/stil değişikliğine ihtiyacım var

yaşına göre fazlasıyla şuh bir izlenim veriyorsun ...
daha doğal ve naturel olunmalı 20 yaşlarda,30 yaşlarında bu halin olağan olabilir ama şuan da 20 yaşına rağmen ,inanılmaz kadınsı bir görüntü ... doğal ve masum bir tarzı yansıtmalı bedenin yaşına oranla...
20 yaşında genç bir kız olduğuna inanmak güç ...

cnm daha 20 yaşındasın ama yaşından çok büyük gösteriyorsun yaa ...

bence ilk önce yapman gereken makyajı azaltmak olsun çünkü yaşın daha küçük ve çok abartılı makyaj yapıyosun ( resimlere göre yorum yapıyorum tabi )

çok kadınsı bir duruşun var.

esmersin ten rengin koyu yani o yüzden saç rengini açabilirsin kahve tonları sana yakışır. vede biraz daha spor yaşına uygun şeyler giyinmelisin...

20 li yaşlar en güzel yaşlar değerlendir bence çok ağır makyajlar ve ağır kıyafetler giyinmek için daha çok erken bir yaş...

hee bu arada çok güzelsin demeden geçemiycem ....

bencede çok hoş birisin değişiklik yapmana hiç gerek ile yok ama saç rengiyse mesele bence açık kahve sarı tonlarıda hoş durur beyonce veya hadisenin saç renk tonları çok güzel olur
(20 li yaşlarda tabi giyinip süsleniceksin tabi ben pek abartılı bişeyde görmedim açıkcası)

slm
bence kaşlarını kuyruk kısma doğru birzck daha kalınlaştırarak gözlerindeki güzelliği bi adım daha ön plana çıkartabilirsin.
tarzını değiştmk istersende vintage kıyafetleri tercih edebilirsin.netten bak fiziğin itibariyle sana çok yakışır.:18:

Arkalar kısa önler uzun küt kestirebilirsinn aslında. Yakışır bence. Hem çok güzel duruyo o model hem de cok kullanıslı öneririm :)

öncelıkle bende soylemeden gecemıcem masallah suphanallah cok guzelsın canım :)

dudaklarına asırı parlak rujlar yada dudak parlatıcı surme bence,daha sade daha göze batmayan rujlar tercih edersen daha iyi olur sanki

koyu bugday tenlısın oyuzden koyu renklı sac ve makyajdan uzak durki dahada kararma..elbise renk secımlerınde koyu değil acık yada pembe kırmızı acık camel renkleri seni daha iyi gosterecek gibi geldi.. veya ten rengine 1-2ton acık renkler kullan

saclarını kestirme sadece uclarından birazcık aldırarak kat yaptırabilirsin ,okulada saclarını masayla bukleler yapıp gidebilirsin.

20li bi yastasın ister istemez abartıya kaçıyordur elin ama inan abartı senı yasından daha olgun gostermış +5 daha koy yani... birazcık daha giyimlerinde spor giyinebilirsin mesela.

X