Tarz/stil değişikliğine ihtiyacım var

Bence tarzın harika tam benim gibi sen ne istiyorsan onu giy bazıları abartı demiş hiçte değil 20 yaşındasın ne zaman böyle giyinip rahat rahat süsleneceksin çocuk olunca mı kkarabiberr arkadaşımızda sana şaka yapıyor herhalde ruj var filan demiş tabi sürüneceksin rujunu.saçlarını fazla kısa kestirme sonra çok pişman olabilirsin pelçem yada kahkül kullanabilirsin saçtada karamel deneyebilirsin yada kahve tonlarını ama giyimin harika göbek açık filan süper kaydirigubbakcemile2

Önce bütün msjları oku ondan sonra yorum yap cnm olur mu? Ben rujuna laf etmedim ki.kaydirigubbakcemile3 Son fotoda ki ruju diğer arkadaşlar abartılı buldu arkadaşta normalde öyle değilim sadece o fotoda öyle diğerlerinde sadece rimel var dedi. Ben de diğer fotoda da ruj var galiba dedim, sadece sordum sürme mi dedim? Daha dikkatli okuyun öyle başkasının yorumuna laf edin.

evet 20im :/ daha mı büyük daha mı küçük duruyorum?:KK70:
neyse..
ilgilenen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim
beni utandıran arkadaşlarımda olmuş..kendi güzelliğinizdir o:-)
saçlarını kestir dienler olmuş.. ya kararsızım o konuda ya geri dönüşü olmazsa diorum..uzaması uzun vakit alcak..bi cesaret ah bi cesaret :/

bi arkadaşım boyumu sormuş.. 1.70 boyum :-) çok uzun diil sanıyorum..

tekrar söylemem gerekecek sanıyorum..son resmime bakıp sadece ona göre makyajı abartılı yaptığımı söyleyen arkadaşlarım var.. bulabildiğim tek abartılı makyajlı resmimdi..müzikle uğraşıyorum ve bazen gösteriş gerekli oluyo..

tenimle ilgili esmer olduğumu söyleyen bi arkadaş meleze benzetmiş.. :-) benzetme biraz tuhaf oldu canım biraz öyle oluyorum çünkü zaten :KK70: yinede çok çok teşekkür ederim sanada :-)

çok hoşsun ama bence saç renginde biraz oynama yapsan dahada güzel olur bide yaşına göre sportif giyinme sanada dahada yakışır

teşekkür ederim :-) saç rengimi yawas yawas actrcm gbi..şimdi mavisiyah..snra kahve snra karamel die:KK70:

canım bence çok hoş bi kızsın karemel tonlarında bi saç tenine gitmeyebilir bu saç rengi çok yakışmış sana sadece giyimindeki tarzını 1.resimdeki tam yaşına uygun ama sonundaki güzel değil yeni abartılı makyajın dahi çok az bi göz kalemi hoş bi ruj tamamdır ama saçını sakın kestirme derim hamurun güzel şekillendirmesi elinde sevgiler

manken gibi kızsın :lepi: siyah saç ayrı bir cekicilik katmıs ama biraz daha masum bir görüntü adına saç rengini acmayı deneyebilirsin masum görüntü kısmını yanlıs anlama zaten cekici bir bayansın siyahta tuzu biberi olmus siyah saç her zaman cekici gelmiştir bana keske banada yakıssa ama yakısmıyorrr =):hulya:

cnm ya gerçekten çok hoşsun bence yaşına göre giyiniorsun makyajında çok abartlı deil. tek tawsiem çok aşırı makyaj yapma çabuk yaşlanırsın ilerde. onn dışında seni ben bi kız grubu wardı adını hatrlayamıorm şmdi 5 kişiler hatta içlerinden biri anoreksikti :) o kızlardan birine benzettim anlayan olursa tarifimden belirtirse ii olur walla sanmıorm pek ama :) stil olayına gelince esmersin çok koyu renkler giyme çok cırt renkler de giyme morlar pembeler mawiler sana çok yakışır saçlarını da kahkül kestir kesinlikleee =) bu kdr benden cnmcm inş yardımcı olabilmişimdr :)

saçlarını sakın kestirmeee hiç dokunma hatta kahkül kestirme mesela perçem yeterli. rengini de açtırma sakın hatta kahveyse şuan siyah bile yapabilirsin. son resimdeki sarı kısımlar ensenden gelen saçlar mı. eğer değilse ensenden gelen tek taraflı bir tutamın ortadan başlayıp uç kısımlarına doğru platin boyatırsan çok güzel olur bence madem müzikle de uğraşıosun.. onun dışında spor falan giyinme sana gitmez ya da ben tarzını çok beğendim kendime yakın buldum ya da ondan öyle düşünüyorum :) topuklu çizmeler falan çok güzel durur sende. gözaltı aydınlatıcısı denedin mi hiç? abartılı olmamak şartıyla böyle hafif..

canım bence böyLede güzelsin,alımlısın=) ama illa değişmek istiyrsan saçlarından başla derim=)

Canımın içi 20 yaşındayım dedin ama tarzından da olabilir büyük gösteriyorsun.Yani hani dudaklar da silikon var gibi geldi bana solaryuma biraz daha az gir mesela:)uzun saçlar iyidir.Sade takılmanı öneririm...

Canımın içi 20 yaşındayım dedin ama tarzından da olabilir büyük gösteriyorsun.Yani hani dudaklar da silikon var gibi geldi bana solaryuma biraz daha az gir mesela:)uzun saçlar iyidir.Sade takılmanı öneririm...

Cnm arkadaş solaryuma girmiyo ki, gerek yok çünkü ztn melezkaydirigubbakcemile3

güzel bi kızsın canım giyim tarzını falan değiştirme saçının rengide böyle güzel.illede bi değişiklik diyorsan bende aynıydım yazın sıkılmıştım aynı olmaktan sarı kullanıyorum değiştirmedim rengini enseden yanlara uzayan küt model yaptım tavsiye ederim sanada çok yakışır eminim.

Bence sıkıldıysan değiştir..Ama saçların güzel.Çok kısaltma derim.Rengini değiştir ama bence.Birde yeni kıyafetler alırsın..Süper :KK70:

Canim öncelikle cok güzel bir kizsin masallah.
Ama fazla süslü püslü olman, o kocaman küpeler ve son fotondaki gibi makyaj seni en az 7-8 yas büyük göstermis. Ben 20 oldugunu hayatta tahmin edemezdim.
Bu yüzden sana tavsiyem, süsten püsten biraz siyril. Ufak küpeler tak, cok fazla abartili aksessuarlari kullanma. Aksesuarlarin göze carpmasin yani. Ikinciside, leopar desinli ceket tarzi seylerden uzak dur, cünkü leopar desen 20 yaslarindaki bir kiza yakismiyor. Illada olacaksa, tüm bi leopar ceket veya leopar elbise olmasin, kiyafetin belirli yerlerinde olsun.

Koyu sac herzaman insani daha genc gösterir, ama bence sana karamel rengi harika olur. Balyaj insani biraz daha olgun gösteriyor bence, ama karamel renginin aralarina cok az o karamel renginin bir acik tonundan attirabilirsin. Saclarinada kiyabilirsen kat kat kestir ama boyunu fazla kisaltma.

Kiyafet konusunda daha spor takilmaya calis.

20 Yasinda oldugunuza bin sahit lazim ...
Bence o cok abartili goruntunuzden cikip, daha sirin, daha masum,daha yasiniza gore cicili,bicili olabilirsiniz...

sevgiler

X