Tarz/stil değişikliğine ihtiyacım var

JAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
59
0
34
bikaç resmimi alta ekledim bakarsanız bana neyin yakışıp yakışmıcağı konusunda daha sıkı fikriniz olur sanıyorum..
biraz bunalımlı bi dönemdeyim
ve yıllardır aynı sac boyunu aynı sac rengini kullanıyorum..makyaj tonlarım bile aynıdır..şeftali yada pembe..
sanırım artık değişime ihtiyacım olacak..
ama o kadar kararsızımki..
aynalardan kaçıyorum hep aynı olmak kendimi çirkin hissetmemi sağladı
müzikle uğraşıyorum bu yüzdende yeni bi stil şart..
saç kesiminden rengine boyuna makyaj stilinden en ufak ayrıntıya kadar varım ama şunu ekliyim tenim çok koyu..resimlerin birinde biraz belli zaten dier ikisinde biraz açık cıkmışım ışıktan..
fikir verin yetrki :/:1hug:

Eklentiler

• $juu.jpg
    $juu.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 253
  • $jayy.jpg
    $jayy.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 271
  • $j.jpg
    $j.jpg
    22 KB · Görüntüleme: 302
bence makyaj giyim falan çok abartılı.daha spor takılsan falan ii olur bnce.

bence saçlarının rengini kahve tonlarında biraz açtır kaşlarınıda açtırabilirsin makyajınıda biraz daha doğal yaparsan daha doğal olur bence

cnm sanırım uzun boylusun kut model bı kesım dusunebılırısn yuzunde musaıt hem sanada değişiklik olur ne dersın

makyaj sadece son resimde var farkındaysan arkadaşım..
dierlerinde rimelden başka bişey yok..
normalde kırmızı rujmuş hele far asla kullanmam..bulabilceim tek fotomda var zaten ..
bunlarda günlük fotolar diil..
üniversite öörencisiyim..okula eşofmanla gidip gelen bi tipim..
nese sayende belirtmiş oldum haklısın tabi benim hatam atladığım bi ayrıntıydı :-)

bence saçlarının rengini kahve tonlarında biraz açtır kaşlarınıda açtırabilirsin makyajınıda biraz daha doğal yaparsan daha doğal olur bence

canım çok saol önerilerin için.. kendi doal sac rengim kahveydi zaten..sonradan siyaha döndüm..kahvenin beni biraz soluk gösterdiğini söyleyenler oldu o yüzden dönmüştüm.. makyaj olayına gelince..son fotodan bahsediosun sanırım.. 20im ve bu yaşıma kadr binlerce foto cektim çektirdim..koyu makyajım olan tek fotom.. yani belirttiğim gibi zaten kullanmam pek..

bi arkadaşımda küt sac demiş.. aslında olabilir :-) denesek mi naapsak :-)

Çok abartı giyiniyorsun gibime geldi son fotadan dolayı...
Biraz daha spor yaşına daha iyi gider..
Aynı saç rengini aynı saç modelini yıllardır kullanıyorum dedin cesaret edebilirsen rihannanın saçları gibi kestirebilirsin ve renginide ten rengine uyan bi kahve tonunda boyatabilirsin...

ilk foton cok hos....giyime ve kendine özen veriorsun belli bence cok güzelsi:KK66: bence saclarinida kesme hatta daha uzun tut cok güzel uzun sac:KK70: bence bisi degistirme güzelsinnn

Canim bence degistirecek birsey yok cok guzel bir kizsin vallah neyapsan yakisir

ıstresen saç renginde değişiklik yapabilirsin ama renk konusunda değişikliik yapmak istemiyorsan saçını kestir bence küt modellere, hem senelerdir uzunmuş değişiklik olur iyi olur gibi geldi bana. Giyim konusunda ise bence biraz daha hareketli giyinebilirsin, fiziğin çok hoş ne giysen yakışır. Boyun kaç bu arada cnm?

melez kizlara benziyorsun..bence hic rahatsiz olma ten renginden.ayricalikli cunku.kotu degil modern duruyor..son resimde mor sanirim o rengi biraz daha az kullan..zaten guzelsin hicbiseye ihtiyacin yok aslinda cuval giysen yakisirrr/////

Ha bu arada sadece son fotoda makyaj var demişin, diğerlerinde sadece rimel demişin, ama yanlış görmüyosam ilk fotoda da ruj var?

canım eğer kahve seni soluk gösteriyorsa bakırlı kahve tonlarını deneyebilirsin daha canlı durur

esmersin sanırım yani çok esmer olmasa da esmerlik var. dudakların küçük değil çook parlak rujları abartılı sürme bence. saçlarını siyahsa eğer biraz koyu kahve tonlarına boyatabilirsin hani siyah kahve olabilir. siyah bu yıl herkesde var tüm tikyler sarıdan siyaha döndü ve çoğu postiş kullanıyor siyah saç bende naylon saç imajı oluşturdu. makyajda doğru tonları kullanıyorsun bence. abartılı makyaj olduğundan yaşlı gösteriyor hafif tonlar en iyisi. christinanın pembe ruju hoş durabilir sende emin değilim. kıyafetlerine gelince zayıfsın yakışır genelde her şey. Göbek dekoltesi bence hoş durmuyor ama sanki eğilmişsin de açılmış gibi duruyor zaten bayadır da moda değil. Skiny kotlar ya da bu yılın modası bol paşalı kotlar hoş durabilir. uzun hırkalar, göğüs dekolteli bluzlar ve önlük kolyeler de hoş durur. Dar kot, belden oturtmalı ceket ve stileto da güzel durabilir. senin vücut tipindeki insanlara yakışıyor yani

Bence tarzın harika tam benim gibi sen ne istiyorsan onu giy bazıları abartı demiş hiçte değil 20 yaşındasın ne zaman böyle giyinip rahat rahat süsleneceksin çocuk olunca mı kkarabiberr arkadaşımızda sana şaka yapıyor herhalde ruj var filan demiş tabi sürüneceksin rujunu.saçlarını fazla kısa kestirme sonra çok pişman olabilirsin pelçem yada kahkül kullanabilirsin saçtada karamel deneyebilirsin yada kahve tonlarını ama giyimin harika göbek açık filan süper kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
X