- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi lanadelmilav
-
Gelin makyajimi mac de yaptirmistim bir avmde. Kuafor makyozlerinin pandaya cevirecegi suratimi baya baya adam etmislerdi :) bir de makyaj malzemesi alirsan bedavaya eliyordu o makyaj. 500 tl idi gelin makyaji bir de 500 tl ye surekli kullandigim urunleri de stoklamistim uzerine bir de tester ustune tester hediye verdiler. Uc sene mac kapisindan girmem herhalde :) hem ayri para vermedim, hem kalitesinden emin oldugum ve trend seyler aldim hem de ivir zivir almamis oldum. Makyajimla hemen eve gecip elinligimi giydim sacimi da yandan orgulu bir model begenmistim youtube da izleye izleye kardesimle nasil yapilacagini ogrendik eve gelince 10 dk da onu yaptik. Oooh. Kayinvalidemin takdiri gozunden okunuyordu. Evet para harcanir ama gerekli yerlere harcanirsa bir ise yarar.insanlar zaten birbirine bilenip geliyo boyle alisverislere sanki karsi taraf onlari kaziklayacakmis gibi o yuzden herkes hep diken ustunde ve her laf batiyor. Gelin tarafi harcanan parayla olcuyor degerini, erkek tarafi da kiz tarafini cingenelikle itham ediyor. Ama mantikli davranirsaniz iki taraf da mutlu olur.
Görümce de problemli anneniz de. Üslup ne kadar önemli bişey bir kez daha görüyoruz. Hiç gereksiz yüz göz olmuşlar.
Yüzüğün modeline ikiniz karar vermeliydiniz, nişanlınız yerine görümcenizin ve sizin yerinize annenizin fikir belirtmesi hata, annenizin ama o benim babam cınım demesi daha büyük bir hata.
Self servis melf servis sonuçta oturmuşsunuz, görümcenin günaydına gidelim diye beğenmemezlik yapması hata, annenizin çocuk gibi küsüp yemeğe gelmemesi çok daha büyük hata. Erkek tarafının gözünde hiç olgun olmayan kaprisli bir kayınvalide imajı oluşmuştur çoktan.
Kayınvalidenin makyaj malzemelerine laf etmesi ve kabindeki hareketleri çok çirkin, nişanlınız set çekse iyi olur.
Sizi kaprisli biri gibi görmedim, nişanlınız da umarım sizin gibidir de sizi ezmeye çalışmazlar. Bundan sonra ikiniz halledin herşeyi, ailelerle yüz göz olmak kadar çirkin bişey yok.
Bence oturulan yerden kaldırılması pek nazik bir davranış değil, sanki siz ne anlarsınız yemekten der gibi olmuş.Fakat ben karşı taraftan bir yanlış göremedim. Yemek konusunda dahi "olur mu self servis burası, başka yerde oturalım" demesi bile bir nezaket bana göre. Gidip günaydında birşey yemek yerine burger kinge soksa tamam annen otursun tavır yapsın... Annenin tavırları bir büyük gibi orta bulucu olmamış.
vallahi ben de şaşırmıştım ,kasada o fiyatı duyuncaama birşey diyemedim.hatta ucuz olur diye,şu zincir mağazalarından w.. ile başlayanına girmiştik.ne aldı,kaçar tane aldı,bakmadım yani.o mağazada da bildiğim kadarıyla,mac falan yok.orta düzeyde markalar.
ama alışverişin başında belli olmuştu bizim zaten.ilk alışverişe,bohça ile başladık.annesi benim götürdüğüm yerdeki,bohçaları beğenmemişti.mısır çarşısının içinde,bir çeyiz dükkanına götürüp,bir bohça ve havlu koymak için için olankeseye,650 tl verdirince anlamıştım,başıma gelecekleri.
ondan sonrasını akışına bıraktım zaten,battı balık yan gider diye...
annem ona kızdı zatenBence oturulan yerden kaldırılması pek nazik bir davranış değil, sanki siz ne anlarsınız yemekten der gibi olmuş.
Bu durumda ben görümce olsam ramizde yerdim, kadın sonuçta şehir dışından gelmiş orada oturmak istemiş. Sadece "sizi daha iyi bir yerde ağırlasak daha iyi olurdu" gibi nazik bir teklif yapardım istemiyorsa uzatmazdım.
Anne yerinde olsam da görümce günaydına gidelim diye tuttursa kendimi kötü hissederdim, tercihlerini beğenmiyorum demeye çalışıyor diye düşünürdüm. Ha annenin çok çocukça davranışları var orası ayrı, sadece restoran kısmı için konuştum ben.
İlk yorumumda da belirttim üslup çok önemli bişey. Nezaketle birçok şeyi halledebilirsiniz, tam aksine de insanın damarına damarına basarsanız da en ufak olaydan pürüzler çıkar burada olduğu gibi.annem ona kızdı zaten
bide ablasının üslubu çok yanlış çok sert çok gıcık konuşma tarzı var
iyi bişey söylese bile iğneler gibi söylüyor
evet. nezaket çok önemli ve ablasında asla yoktuİlk yorumumda da belirttim üslup çok önemli bişey. Nezaketle birçok şeyi halledebilirsiniz, tam aksine de insanın damarına damarına basarsanız da en ufak olaydan pürüzler çıkar burada olduğu gibi.
acıktım diyen aqnnem değildiAnneniz herseyin cok ortasinda yuzuklerinizden annenize ne ki dedenize sira gelsin.Cok buyuk ayip etmis orda anneniz gorumcenizde hakli ve ayni fikirdesiniz zaten.
Koftecidense daha guzel bir yere goturmus sizi hosunuza gitmeliydi.Ustelik boyle seylerde erkek tarafi ismarlar yemegi anneniz aciktim demeyede yer secmeyede utanmaliydi.
Siz neler aldiniz bohcaya nisanlinizin ailesiyle cikmalisiniz sizde erkek bohcasina.
bizde aynı gün tamamladık zatenacıktım diyen aqnnem değildi
erkek tarafıydı
Gecmis olsun baya kucuk bir sehirde ev parasi dokmussunuzdur dugune kadar.vallahi ben de şaşırmıştım ,kasada o fiyatı duyuncaama birşey diyemedim.hatta ucuz olur diye,şu zincir mağazalarından w.. ile başlayanına girmiştik.ne aldı,kaçar tane aldı,bakmadım yani.o mağazada da bildiğim kadarıyla,mac falan yok.orta düzeyde markalar.
ama alışverişin başında belli olmuştu bizim zaten.ilk alışverişe,bohça ile başladık.annesi benim götürdüğüm yerdeki,bohçaları beğenmemişti.mısır çarşısının içinde,bir çeyiz dükkanına götürüp,bir bohça ve havlu koymak için için olankeseye,650 tl verdirince anlamıştım,başıma gelecekleri.
ondan sonrasını akışına bıraktım zaten,battı balık yan gider diye...
O kadar yazdim annenizin tek dogrusunu buldunuz ki oda olmasi gerekendir lutfen annenin doldurusuyla hareket edip gorumcene ters olma.acıktım diyen aqnnem değildi
erkek tarafıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?