- Konu Sahibi lanadelmilav
-
önce annenizden başlayayım.
ablası,ramiz köfteciden kaldırıp,tavuk dönerciye sokmamış nihayetinde.bu kadar sorun edilecek,surat asılacak bir durum yokmuş.yüzük konusunda da,siz de nişanlınızın takacağı modeli beğenmemişsiniz,annenizi siz ikna edebilirdiniz.
nişan alışverişine gelirsek,en sinir olduğum konudur ,ama bir sene önce ben de malesef,gitmek zorunda kaldım.oğlumun,nişanının da karşı tarafın gelenek göreneklerine göre gittim.ama hazırlıklıydım.hiç birşeye itiraz etmeden,ne isterlerse aldım.çünkü gerginliğe gelemem.
ben de o zaman makyaj malzemelerine,500 tl ,ayrıca,parfümüne 400 tl verip,900 tl sadece kozmetikçiye ödemiştim.
gecelik,don,elbise,mevzusuna girmiyorum bile.
işte bak annen ne kadar anlayışlı sırf sen üzülme diye ses çıkarmamış
ama benim annem bana aşağılayıcı mesajlar atıyor beni oyuncak ettin diye..
bu arada, herkes sizin yaptığınızı yapamaz. maşallah ne kadar fedakarmışsınız.
Uff abla iyi susmuşsun ya
Ben kendim bile o parayı veremem
Gider bir öğünde o parayı yemeğe veririm belki iyi ağırlayayım diye ama 400 tl makyaj malzemesi akla ziyan ya
Bir de listede de çok birşey yok o törpüyü bile çeyiz alışverişi deyip kazık fiyata satıyorlar kızlar da tavuk yolma modunda alıyorlar
annemi aradım ben gelmicem biraz hava alcam o yemeği yemem falan filan dediAnneniz başlatmış yüzük mevzusuyla,görümcenizde itinayla gerisini getirmiş.
Ha köfteci ramiz ha günaydın,ikiside aynı kulvarda yerler,benim dediğim olur hırsı olmuş orada biraz.Benim anlamadığım anneniz kalktı gitti,siz yemeğinizi bitirene kadar gelmedi peki siz hiç merak etmediniz mi?Kalkıp bakmadınız mı nerede kaldı diye?
Baştan sona saçmalıklar silsilesi.
Kimseyi almayarak en doğrusunu yaparsınız.O onu dedi,bu buna bozuldu derken iyice çığırından çıkmış olaylar ki zaten çok gereksiz birşey bu alışveriş olaylari. Olmasada olur yani,onların alacağı gecelik,makyaj malzemesi ıvır kıvır.
E bunlar yok mu sizde zaten? Magazalar da yolunu bulmus valla. Aman dugun olsun da bohca yapalim diye yol gozluyor.sayıyım :
valla kendim almaıdm ordakiler nişanda bunlar konulur dediler bizde aldık
fondöten puda allık kalem ruj oje pamuk bakım kremleri tarak cımbız törpü el kremi fırça seti aseton ve başka şeylerde olabilir şuanda hatırlayamadım
Ama burada karışan görümce değil ki konu sahibinin annesi :) zaten konu sahibide beğenmemiş yüzüğü ama annesi karışmış deden görecek olmaz diye.sen mi evleniyon ablasi mi?
ne karışmaya hakkı var sen beğendiğine seç ablanin begendiğine degil..
için isindiğiyla yaşa eşyalari herşeyiyle.. onlarin karışmaya hakkı yok.
biz evlenirken kimse seçimine karişmadi sen ne beğendiysen al dediler bana.
için isindigiyla yaşa onlarin seçtikleriyle degil.
Offf desem halen makyaj takimi yok bilmem ne yapiliyir mu boyle? Yapiliyorsa da niye nisanlinla basbasa yapmiyorsunuz.Merhaba Hanımlar..
Kötü tartışmalı geçen nişan alışverişimden bahsetmek istiyorum.. Yorumlarınız benim için oldukça değerli..
Cumartesi günü 11 buçuk 12 gibi nişan alışverişi için annem ben nişanlım ve ablası buluştuk. Ablası biraz ters ve sert mizaçlıdır. Ama severim. Önce ablasının tanımış olduğu kuyumcudan yüzüklerimizi aldık. Yüzüklerimizi alırken benim beğendiğim alyansın erkek modeli çok kötüydü ve bunun üzerine ablası prenses sen bunu çok beğendiysen x e seninkine benzer farklı bir alyans bakalım hiç güzel olmadı x in ki dedi. Bende onayladım. Bunun üzerine annem olur mu tepside deden yüzüklerinizi görecek o farklı bu farklı diyecek olmayacak dedi.
Bunun üzerine ablası dedesinin karışmaya ne hakkı var yüzüğü x takacak hangisini beğendiyse almak onun hakkı dedi. Bunu üzerine sonuçta o benim babam canım dedi imalı bir şekilde. Böylelikle tartışma oldu.
Sonrasında bohçaları almaya gittiğimizde ablası x i yanına çekerek hiç yanımızda durmadılar, bizden bağımsız takıldılar. Ben ne alırlar bilemem elbette. Zaten gittiğimiz yerde gecelik modellerini beğenmedim ama pek bişey de diyemedim annem çok üzüldü bu duruma. Neyse sürekli bir sürtüşme oldu. Açıkçası ablası biraz cimri davrandı.. Sonra bana elbise baktık 2 elbise denedim ikisi de çok güzel oldu. İlk denediğimi nişanlım çok beğendi ablası da öyle.. ama ben biraz daha bakmak istemiştim. Ablası x e demiş ki daha sonradan. Eğer prenses bunu almazsa ben alıcam.. Ben bu arada dün aldım o elbiseyi..
Her neyse biz yemek yemeye bi avmye gittik. Annem köfteci ramize gidelim dedi. Ablası o sırada yanımızda değildi. x tabi dedi köfteci ramizde oturup ablasını bekledik. (annem alışveriş için şehirdışından geldi) ablası geldi bu ne ya buraya niye geldiniz burası self servis başka biyere gidelim günaydına falan gidelim burda mı oturcaz dedi ve annem çok bozuldu.
Kalktık başka bi yere geçtik annem lavaboya gidicem diye kalktı masadan ve gelmedi yemek bittikten sonra geldi ve yemeyeceğim dedi benim moral zaten alt üst oldu.
Neyse ablası x e annesi yüzüme bakmıyo tamam bi konuda tartışmış olabiliriz ama böyle olmaz dedi ağlayarak gitti ablası.
Dün de kayınvalidemle makyaj malzemelerini aldık nişanlım ne gerekiyosa ne istiyorsan hiç düşünme herşeyi al dedi. tabi bende gerekenden fazla bişey almadım bohçada ne olursa onu aldım. herşey 400 tuttu kadının suratı bozuldu. Ben aldığımız elbiseyi denerken kabinde 500 liraya makyaj malzemesi mi olur diye laf etti duydum ama bişey demedim. Ama nişanlım hiçbir şeyin lafını yapmıyor.
elbisem biraz ağır olduğu için kabinde giyinmekte zorlanmıştım ilk denediğimde annem yardım etmişti. nişanlım annesine yardım eder misin prensese dedi ben kabindeyken. Ben ne edicem be o giyinir dedi çok şaşırdım. Ama bozuldum aramız iyiydi ama anladım ki kimse göründüğü kadar masum değilmiş.
bundan sonra düğün alışverişi falan olduğu vakit sadece nişanlım ve ben gidicez kimseyi almayacağız. Ablasının ağladığını duyunca üzüldüm nişanlım dedi ablamın yüzüne bakmamışsınız ablam annenle konuşmaya çalışmış annen kafasını çevirmiş kız çok üzüldü gitti dedi. bende ablasını aradım bir kaç kez açmadı geri dönüş de yapmadı.
Yorumlarınızı bekliyorum..
sayıyım :
valla kendim almaıdm ordakiler nişanda bunlar konulur dediler bizde aldık
fondöten puda allık kalem ruj oje pamuk bakım kremleri tarak cımbız törpü el kremi fırça seti aseton ve başka şeylerde olabilir şuanda hatırlayamadım
vallahi ben de şaşırmıştım ,kasada o fiyatı duyuncaama birşey diyemedim.hatta ucuz olur diye,şu zincir mağazalarından w.. ile başlayanına girmiştik.ne aldı,kaçar tane aldı,bakmadım yani.o mağazada da bildiğim kadarıyla,mac falan yok.orta düzeyde markalar.
ama alışverişin başında belli olmuştu bizim zaten.ilk alışverişe,bohça ile başladık.annesi benim götürdüğüm yerdeki,bohçaları beğenmemişti.mısır çarşısının içinde,bir çeyiz dükkanına götürüp,bir bohça ve havlu koymak için için olankeseye,650 tl verdirince anlamıştım,başıma gelecekleri.
ondan sonrasını akışına bıraktım zaten,battı balık yan gider diye...
valla herkes anladı bi sen anlamadın..Anlatim tarzinizdan hic birsey anlamadim paragraf lütfen ..
nisan alisverisinyapiyorsunuz hayatiniz icin cok onemli bir karar degil yani adet yerini bulsun de takil iste oyle niye dert ediyorsun ki
Merhaba Hanımlar..
Kötü tartışmalı geçen nişan alışverişimden bahsetmek istiyorum.. Yorumlarınız benim için oldukça değerli..
Cumartesi günü 11 buçuk 12 gibi nişan alışverişi için annem ben nişanlım ve ablası buluştuk. Ablası biraz ters ve sert mizaçlıdır. Ama severim. Önce ablasının tanımış olduğu kuyumcudan yüzüklerimizi aldık. Yüzüklerimizi alırken benim beğendiğim alyansın erkek modeli çok kötüydü ve bunun üzerine ablası prenses sen bunu çok beğendiysen x e seninkine benzer farklı bir alyans bakalım hiç güzel olmadı x in ki dedi. Bende onayladım. Bunun üzerine annem olur mu tepside deden yüzüklerinizi görecek o farklı bu farklı diyecek olmayacak dedi.
Bunun üzerine ablası dedesinin karışmaya ne hakkı var yüzüğü x takacak hangisini beğendiyse almak onun hakkı dedi. Bunu üzerine sonuçta o benim babam canım dedi imalı bir şekilde. Böylelikle tartışma oldu.
Sonrasında bohçaları almaya gittiğimizde ablası x i yanına çekerek hiç yanımızda durmadılar, bizden bağımsız takıldılar. Ben ne alırlar bilemem elbette. Zaten gittiğimiz yerde gecelik modellerini beğenmedim ama pek bişey de diyemedim annem çok üzüldü bu duruma. Neyse sürekli bir sürtüşme oldu. Açıkçası ablası biraz cimri davrandı.. Sonra bana elbise baktık 2 elbise denedim ikisi de çok güzel oldu. İlk denediğimi nişanlım çok beğendi ablası da öyle.. ama ben biraz daha bakmak istemiştim. Ablası x e demiş ki daha sonradan. Eğer prenses bunu almazsa ben alıcam.. Ben bu arada dün aldım o elbiseyi..
Her neyse biz yemek yemeye bi avmye gittik. Annem köfteci ramize gidelim dedi. Ablası o sırada yanımızda değildi. x tabi dedi köfteci ramizde oturup ablasını bekledik. (annem alışveriş için şehirdışından geldi) ablası geldi bu ne ya buraya niye geldiniz burası self servis başka biyere gidelim günaydına falan gidelim burda mı oturcaz dedi ve annem çok bozuldu.
Kalktık başka bi yere geçtik annem lavaboya gidicem diye kalktı masadan ve gelmedi yemek bittikten sonra geldi ve yemeyeceğim dedi benim moral zaten alt üst oldu.
Neyse ablası x e annesi yüzüme bakmıyo tamam bi konuda tartışmış olabiliriz ama böyle olmaz dedi ağlayarak gitti ablası.
Dün de kayınvalidemle makyaj malzemelerini aldık nişanlım ne gerekiyosa ne istiyorsan hiç düşünme herşeyi al dedi. tabi bende gerekenden fazla bişey almadım bohçada ne olursa onu aldım. herşey 400 tuttu kadının suratı bozuldu. Ben aldığımız elbiseyi denerken kabinde 500 liraya makyaj malzemesi mi olur diye laf etti duydum ama bişey demedim. Ama nişanlım hiçbir şeyin lafını yapmıyor.
elbisem biraz ağır olduğu için kabinde giyinmekte zorlanmıştım ilk denediğimde annem yardım etmişti. nişanlım annesine yardım eder misin prensese dedi ben kabindeyken. Ben ne edicem be o giyinir dedi çok şaşırdım. Ama bozuldum aramız iyiydi ama anladım ki kimse göründüğü kadar masum değilmiş.
bundan sonra düğün alışverişi falan olduğu vakit sadece nişanlım ve ben gidicez kimseyi almayacağız. Ablasının ağladığını duyunca üzüldüm nişanlım dedi ablamın yüzüne bakmamışsınız ablam annenle konuşmaya çalışmış annen kafasını çevirmiş kız çok üzüldü gitti dedi. bende ablasını aradım bir kaç kez açmadı geri dönüş de yapmadı.
Yorumlarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?