tartisma sonrasi

sedan ***

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
3
0
39
bayanlar ben biseyi cok merak ediyorum. Esinizle tartisdikdan sonra nasil davranirsiniz? nasil tebki verirsiniz? Gucenirmisiniz? Kusermisiniz? ozur dilermisiniz? yorumlarini bekliyorum...

evli değilim ama tartıştığımız zaman suç bendeyse özür dilerim ama ondaysa trip yaparım özrünü beklerim

bazen küserim konuşmam ama kendi kendime söylenirim. o gelir beni daraltacak kadar güldürmeye çalışır(ama hoşlanmıyorum bu durumdan kızgın oluyorum çünkü)
bazen de tartışmadan sonra küsmeyip lafa ata ata konuşmaya devam ediyorum..

15 aydır birlikteyiz ama hiç küsmedik... :sm_confused:

ama öyle bi durum olsa haksızsam özür dilerim hatta bi de güzel bi jest yaparım...eğer o haksızsa hatasını anlatırım bi daha yapmaması için yada hatasını anlaması için elimden geleni yaparım... :smiley-cool:

Bence tartışmasız evlilik,ilişki olmaz.Tartıştığımız zaman ya ben ya da sevgilim -duruma göre-yanaşırız birbirimize.Güleriz,yanaklarımı sıkar.Tartıştıktan 10-15 dakika sonra barışırız kısacası. N:asigim: S :nazar:

Tatışma sonun da eğer ben haksızsam alttan alırım özür dilerim.Eğer o haksızsa o alttan alır özür diler.:kahve:

Tartışmamıza göre değişir...
Sıradan günlük basit bir tartışma ise üstünde durmam.
Eğer büyük bir tartışma ise günlerce devam edebilir...
Konuşup konuşup halledemeyiz.:mymeka:
Çünkü kırıldıysam,o kırgınlığı atmam, unutmam zaman alıyor.
Onu bile ağlattığım tartışmalarımız oldu:1no2:

Genellikle eşim çözmeye çalışır aramızdaki kırgınlığı...
Hatalıysam bazen ben de gider sarılırım...

eğer haksızsam hemen yapışıp özür moduna geçerim
haklıysam küserim
şafak 47

ben eşimle tartıştıktan sonra çok üzülürüm.çoğu zaman başka bi odaya gidip ağlarım o görmesin diye.o gelip ne olursa olsun gönlümü alır.bu yüzden onu çok seviyorum.bazen istemediği sözleri söyler sonra özür diler.ben yüzümü assamda aslında ona sarılmak geçer içimden ama yapmam.çünki ozaman alışıp aynı hataları tekrarlayacağından korkarım.

genelde haksızsam çok nadir özür dilerim genelde sarılıp öperim konuşması için çaba sağlarım haklıysam tavrım şu oluyo iyi geceler ben yatmaya gidiyom kapıyı kitle yatmadan suratım asık bir şekilde ertesi gün vy uykudayken barışmış oluyoruz çünkü ben uyandığımda ister itemez ona sarılmış oluyom çok nadirdir ayrı yatarım

tartismanin durumuna bakar,
bazen hic umursamam,
bazen darilirim.:1closedeyes:
sucluysam mutlaka gönlünü alirim:eek:
ya sevmiyorum ayni evin icinde esimle küs olmayi.
ay o benim hayat arkadasim ya :asigim:
bazen küsüp bazen barisicaz elbet, evliligin tuzu biberi onlar.:içelim:

eğer kabahat bendeyse bıraz sakınleşmesını bekler önce gonlunu almaya bakar sonrada ozur dılerım

Alttan alan ve barışan,yaklaşan hep canım kocacım olur,hatta ben suçlu olsam bile.. malesef ben daha sinirliyim,atamıyorum hemen sinirimi :bbo:

bence tartışmadan sonra susmak lazım.en azından sinirin geçene kadar.sinirliyken konuştuğun her söz hem ilişkiyi zedeler hem sevdiğini.sonra gidip boynuna sarılman insana herşeyi unutturuyo.bizim yöntemimiz bu:))))))))))))

hatalıysam özür dilerim
eğer değilsem surat asarım ama eşim gelir çok uzun sürmez
a.s

kolay kolay özür dileyemem ben benneyaptımki
napim özümde yok
zaten özür dilenecek bişey yapmam çok hasasım hata yapınca telafi edememekten korkarım o yüzden kırmamaya çalışırım:1no2:
tartışmalarımız hep onun yüzünden çıkar
bu durumda hep özür dileyende o olur
:dilcikar:

tartışmaların dozuna göre ikimizinde sesi yükselebiliyo ama kızan sinirlenen küsmeye çalışan hep ben oluyorum.Çok üzgünüm çoook.ama nafile bizimki hiçbişey olmamış gibi 5 dk sonra normal konuşmalarına devam ediyo.:1shok:..bende sinir oluyom bazen bu duruma çünkü küsmek istediğim halde beni hep güldürüyo..ona yeniliyorumkafamçokkarıştı

ilk alttan alan hep canım kocacım olur.. Allahım ne şanslıyım ben.. ben uzun süre sinirim gecene kadar konuşamam bile..

ben küsemiyorumkiiii çok neşeli bir eşim olduğu için küsmeyi bırakın kavga ederken bile güldürüyo beni :)

X