tartisma sonrasi

Evli değilim ama eğer ben hatalıysam özür dilemesini bilirim ama eğer hatalı olan oysa kesinlikle yüz vermem hatasını anlayıp özür dilemesini beklerim.Haksızlık etmiyim zaten çoğu zaman alttan alan kişi hep o olur o benim aşkım bidenem göznurum yaaaŞeniz

tartışdığımız konu ne ise beni ne rahatsız ettiyse söylerim ertelemeden çözmeye çalışırım yanlış anlamışsam özür dilerim o eğer ben kırdıysa özür diler ki eşim tartışmayı seven biri değildir uzatmaz kapatır konuyu sonra gelir açıklar durumu barışırız insan üzmez

eğer haksızsam hemen özür dilerim ama bide haklıysam vay halinee küserim konuşmam tabi ama saolsun eşim heemn gelir yanıma özür diler beni güldürmeye çalışır fazla küs kalamm dogrusu sonra barışırız:dance:

hatalıysam hiç uzatmam alttan alır özür dilerim sonrada sakinleşmesi için beklerim eğer sinirliyse, yok eğer hatalıysam ondan telafi etmesini beklerimkonuşurum ama samimi olmam heçççç:dilcikar:

Ben kolay kolay tartışmam. Ortamın gerildiğini hissettiğimde uzaklaşmayı tercih ederim zaten.
Ama diyelim ki tartıştık benim o zaman mutlaka yanlız kalmaya ihtiyacım vardır.
Konuşamam öyle hemen anlatamam hislerimi.
Bir süre yanlız kalıp önce kendi içimde sorgulamalıyım yaşananları.
Tam manasıyla kabuğuma çekilirim eşimde bunu bilir, üstüme gelmez.
Kafamı dinleyip kendi hesaplaşmamı yaptıktan sonra konu hakkında konuşurum.
O zamanda bazen eşim olayı kapatmış olur ama ben yinede çözüm bulmak isterim ki;
Bir daha aynı sorun için sıkıntı yaşamayalım......

X