• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tartıda süper ama göze gelen birşey yok :(

dmlal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
208
0
26
Diğer
kızlar merhaba ben de zayıflamak isteyenlerdenim aşırı bir kilom yok ama yine de ilerde hamilelikte sorun yaşamamak için şimdiden bir 8 kilo versem iyi olur dedim ve aylar önce hafiften dikkat etmeye başladım öyle uyguladığım bir diyet yok sadece dikkat ediyorum ve 58 kiloydum şimdi aç karnına tualete çıktıktan sonra 54.7 kiloyum. ama şöyle bir durum var ki kıyafetlerimde çok hafif bir bollaşma dışında bir fark yok o da çok hafif. kollarım yumuşamış gibi biraz ama ebadatlarda bir düşüş yok. zayıflarken insan vucudu yumuşar mı ?

Son düzenleme:
öncelikle tbrkler kilo kaybınızda. çok ağır bir kilo dan zayıflamamışsınız yaşınızda ilerlemiş değilse kolarınızdaki deri esnekli sayesinde kendiliğinden geri toplar. ayrıca kuşburnu yağı deniyebilsiniz sarkan bölgeye, hem besler, çatlarklar varsa giderilmelerine yardımcı olur ve sıklaştırma etkisi var.

Son düzenleme:
öncelikle tbrkler kilo kaybınızda. çok ağır bir kilo dan zayıflamamışsınız yaşınızda ilerlemiş değilse kolarınızdaki deri esnekli sayesinde kendiliğinden geri toplar. ayrıca kuşburnu yağı deniyebilsiniz sarkan bölgeye, hem besler, çatlarklar varsa giderilmelerine yardımcı olur ve sıklaştırma etkisi var.

cevap verdğiniz için çok teşekkür ederim şimdi tualete çıktıktan sonra sabah 54.1 kiloyum, aslında benimm problemim vucudumun sarkması değil de vucut yumuşadığında kilo kaybettiği anlamına mı geliyor bunu anlamaya çalışıyorum çünkü çok uzun zaman içinde çok az kilo verdiğimden gözlemlemesi zor oluyor mesela tartıda az çıkıyorum ama kollarım hala aynı tombiş bunun nedeni ne olabilir onu anlamaya çalışıyorum bölgesel mi kilo veriyorum acaba ??

[SUP][/SUP]
cevap verdğiniz için çok teşekkür ederim şimdi tualete çıktıktan sonra sabah 54.1 kiloyum, aslında benimm problemim vucudumun sarkması değil de vucut yumuşadığında kilo kaybettiği anlamına mı geliyor bunu anlamaya çalışıyorum çünkü çok uzun zaman içinde çok az kilo verdiğimden gözlemlemesi zor oluyor mesela tartıda az çıkıyorum ama kollarım hala aynı tombiş bunun nedeni ne olabilir onu anlamaya çalışıyorum bölgesel mi kilo veriyorum acaba ??

kg den daha cok su kaybı olabılır kaybedılen. biliyorsundur gunde 1 - 1.5 kadar alıp verıyoruz yemek wc işlerimiz ile. toparlaması en zor bolgelerden biri kollar duymuştum, sanırım bıraz excercise gerekebilir. ben sellulit kremi kullanıyorum kollarıma hem gogus bolgesine sıkılaştırma olsun dıye. pilates ile oradaki yağ oranını azaltırken toparlar kremlerle umudu ile. :44:

canım boyun kaç bilmiyorum ama 150 cm falan değilsen çok fazla bi kilo vermiş sayılmazsın vücut kitle indeksi açısından. diğer taraftan spor yapmadıysan ve karbonhidratı azaltmadan bir diyet yaptıysan su ve proteinden kaybetmiş olabilirsin. bu da görnümde iyileşme bir yana yağlanmayı arttıracağından daha olumsuz sonuçlara sebep olabilir. tavsiyem diyetisyen eşliğinde sporla zayıfla.

Diyete spor da eşlik etmezse sarkma ve yumuşama görülebilir. Su kaybına dikkat etmelisin ve vücudunun sıkılığını koruyacak şekilde zayıflamalısın. Bu da spor ile mümkün. En azından evde kendi kendine hareketler de yapabilirsin.

Back
X