Tarot Falınıza Bakın

bence de çok komik..mayo çekimi fotoğrafçısı olcakmışım bi dahaki yaşamda..iranda hem de,bi de erkek...haşemo falanmı ki?

int tarot bakmayın boşuna çoğu zaman saçmalıyo yorumlar :)

Sonraki yaşamında kadın olarak 2367 yılında şimdiki Yunanistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla tarih profesörü olarak geçireceksin. Mücadeleci ve istikrarlı bir kişiliğe sahip olacak ve 85 yıl yaşayarak 2452 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

İstediğim meslek çıktı :)

gelecekte böyle olcakmış daha çok varmış ya kaydirigubbakcemile3

Sonraki yaşamında kadın olarak 2316 yılında şimdiki Tayland ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdeki ihtiyacı olan insanlara destek olacak birilerini bulmak amacıyla yapay yemek uzmanı olarak geçireceksin. Yetenekli ve çalışkan bir kişiliğe sahip olacak ve 46 yıl yaşayarak 2362 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

bu gelecek falım;
Sonraki yaşamında kadın olarak 2109 yılında şimdiki İtalya ülkesinde doğacaksın. Hayatını sevgiyi paylaşmayı öğrenmek ve öğretmek amacıyla gen uzmanı olarak geçireceksin. Savaşçı bir kişiliğe sahip olacak ve 84 yıl yaşayarak 2193 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.
buda geçmiş falım;

Önceki yaşamında kadın olarak 1690 yılında Afrika ülkesinde doğmuştun. Hayatını duygularını ifade edebilmeyi öğrenmek ve amacıyla çiftçi, ahçı ya da sağlıkçı olarak geçirdin. Savaşçı bir kişiliğe sahiptin ve 39 yıl yaşayarak 1729 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

mrb,
ben siteye yeni üye oldum..bende fallarla çok ilgileniyorum ama kendim bakmıyorum..baktırıyorum yanii
ama çok iyi bir falcı medyum biliyorum..söyledikleri beni çokk şaşırttı ..

mükemmel bir site paylaşımınız için teşekkürler =) umarım herkes hayatlarında ulaşması gerekene ulaşabilir =)

Önceki yaşamında kadın olarak 1839 yılında Danimarka ülkesinde doğmuştun. Hayatını sonraki nesiller için kalıcı izler bırakmak amacıyla şifacı ya da eczacı olarak geçirdin. çekingen, duygusal, kırılgan ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahiptin ve 22 yıl yaşayarak 1861 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin. :KK51:

Sonraki yaşamında kadın olarak 2179 yılında şimdiki Namibya ülkesinde doğacaksın. Hayatını savaşmadan da mutlu olabileceğimizi anlamak ve bunu herkese anlatmak amacıyla dinazor klonlama mühendisi olarak geçireceksin. çekingen, duygusal, kırılgan ve insanlara yardım etmeyi seven bir kişiliğe sahip olacak ve 46 yıl yaşayarak 2225 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin. :KK37:

tarot kötü çıktı :KK5:

ne saçma amma az yaşamışım yaff :KK70: şaka bi yana bide komik geldi . geçmişimde erkek şimdi bayan gelecekte erkek demekk bu ortada bi olay gelmiş başıma :)))) neyse sonra yine özüme dönüyomuşum :)))

Son düzenleme:
kızlar siz inanıyomusunuz önceki hayatınıza falan reenkarnasyon muyudu bu nun adı :))) ay çok komik geldi:KK1:

Önceki yaşamında erkek olarak 1839 yılında Kırgızistan ülkesinde doğmuştun. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla savaşçı ya da çiftçi olarak geçirdin. Inandığı doğruların peşinde koşan bir kişiliğe sahiptin ve 42 yıl yaşayarak 1881 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

Sonraki yaşamında kadın olarak 2167 yılında şimdiki Güney Kore ülkesinde doğacaksın. Hayatını çevrenizdekilere faydalı olmak amacıyla barış elçisi olarak geçireceksin. Inandığı doğruların peşinde koşan bir kişiliğe sahip olacak ve 21 yıl yaşayarak 2188 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin

Geçmişteki ve gelecekteki hayatım daha güzel görünüyor
Ne demişler ''Fala inanma,falsız da kalma''

X