Tarot Falınıza Bakın

hehe ay ne hoşmuş ayol gecmısdede gelecekdede sımdıde hep ıstedıklerını yapan bırıymısım tutdu valla 67 yasında olcem 2267 de tekrar başka amac ıcın dogcakmısım :)eskıden unlu bı korsanmısımerkekmısım adın tum dunyaya yayılmıs ay ondanmı denızı bukadar sevıyom acep :)
nese sımdıde bı kadınmısım ve kendımı ınsanlıga adamısımtutdu hee

Sonraki yaşamında kadın olarak 2113 yılında şimdiki Kırgızistan ülkesinde doğacaksın. Hayatını antik çağdaki bazı sırları araştırmak ve ortaya çıkarmak amacıyla gezici hastane sahibi olarak geçireceksin. Az konuşan ama çok düşünen,herkesin sözlerine önem verdiği bir kişiliğe sahip olacak ve 20 yıl yaşayarak 2133 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Anamm ne hoşmuş yahuukaydirigubbakcemile3

75 yasinda olmusum ben gecmis hayatimda:)))))) ama 2ci kere 20 yasimda o kotuydu

çok saçma geldi bana herkes ikinci yaşamında nie 20 yıl yaşıo ki benneyaptımki

gecmis falim

Önceki yaşamında erkek olarak 1765 yılında ıtalya ülkesinde doğmuştun. Hayatını dünya barışına katkıda bulunmak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla siyasetçi, asker ya da filozof olarak geçirdin. Vurdum duymaz bir kişiliğe sahiptin ve 33 yıl yaşayarak 1798 yılında, şimdiki yaşamında amacını gerçekleştirmek üzere hayatını kaybettin.

bu da gelecek falim

Sonraki yaşamında kadın olarak 2332 yılında şimdiki Uruguay ülkesinde doğacaksın. Hayatını duygularını ifade edebilmeyi öğrenmek ve amacıyla sanal evcil hayvan üreticisi olarak geçireceksin. Vurdum duymaz bir kişiliğe sahip olacak ve 21 yıl yaşayarak 2353 yılında, yeni bir amaç için tekrar doğmak üzere hayatını kaybedeceksin.

Sonraki yaşamımda tango hocası olcakmışım Arjantin'de:roflol: :roflol: :roflol:
Bi yıldız tilbe bi ben diyim, siz anlayın nasıl dans ettiğimi :roflol:

anaamm hayatim kotuye gidiyormuslülülülülülülülülülülülü

Ay hayatım ne çok güldüm heelaelaelaelaelae nedense hep 90 yıldan aşağı yaşamamışım ve nedense hep önceki ve gelecekteki hayatımda erkeğim ben ya.naniknanik

tarot falı tamda şuanki durumumu anlatıyor... çok ilginçç ama fala inanma falsızda kalma tabii...

Kupa Ası

Özel yaşamınızda yeni bir başlangıç olcak. Hayatınıza girecek kişi sayesinde, kendinizi daha iyi anlayacak ve iç dünyanızı keşfedeceksiniz. Kupaların ası sevgi adına size verilmiş bir şans kartıdır. Bu sizi çok mutlu edecek. Hem mutlu olacak hem de sonunda istediğiniz dengeyi kuracaksınız

Kupa Beşlisi

ıçinde bulunduğunuz ortam insanın enerjisini yok ediyor. Bu ortamdan çıkmalısınız. Sürekli kaybettiklerinizi düşünüyorsunuz ve iyice içinize kapandınız. Ama bir an önce bu durumdan kurtulmalısınız, çünkü sizi büyük bir şans bekliyor. Biten ilişkiniz için üzülmeyin artık, herşey yoluna girecek.

valla umut verdi bana bunlar....
kendimi daha iyi hissettim:):)

Geçmişde de gelecekdede erkekmişim ve hep 22 yasında ölüyorum yani şimdiki yaşımdaeyvahedigeldismile
Fala inanma falsız da kalma demişler ama insanı düşündürüo da haniCADIARZU

X