Tarot falı üzerimde bıraktığı etki:/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.482
11.306
498
Evet pişmanım tarot geleceği oluruna bırakmak yerine fala baktırmaya,ne tadım kaldı ne tuzum...
Geçen aylarda ankaraya gitmiştim yol üstü vi kafede tarot falına baktırdım,ordaki kadın bana" erkek arkadaşından bi darbe yiyeceksin,ihanet görüyorum dedi..."Umursamadım,bunun haricinde hiç ihtimal vermediğim yine umursamadığım çok enteresan şeyleri bildi.Mesema bi erek yüzünden maddi hasara uğrayacaksın demişti,gülüp geçmiştim,kiracaımızın ödemediği faturular üzerime kaldı bu ay beni sarstı,orayı kapatmak zorundaydım atölye açtım çünkü,ve falcı bunuda söylemişti malesef...buda benim uzak hayalimdi bianda oldu....

2 gün önce arkadaşla bi kafedeyken baktırdık ve o kadını biliyorum methedilir hep,tarotları bilinir.ve ne yazıkki aynen şunları söyledi "isminin içinde y,s"olan kişiden büyük bi darbe yiyceksin,sen evlenmeyi beklerken o başka biriyle aldatacak seni,1 ay sonra yeni biriyle tabışcaksın ve yaza kadar onla evleneceksin dedi bana:43::43:

O an ağladım elim ayağım titredi,
bi konum vardı kopyalayacağım şimdi hikayameiz yazıyor bizim..sırada bi aşk değil bizimkisi,çoook çok seviliyorum ve çok seviyorum,5 yılı geçti..yaza nişan düşünüyoruz...erkek arkadaşım canını verecek derecede bağlı bana,ve herşeyden çok güvenim var ona...yani ihtimal dahi veremiyorum...ve ben 2 gündür bunu kafama takıyorum..ya çıkarsa die..
dua ediyorum sürekli..

bazen konuşasım bile gelmiyor sonra üzülüyorum...erkek arkadşım ise şlu sıralar benim için çok önemli olan işleri hallediyor,her işime koşturuyor,ikimiz için gece gündüz çalışan biri...diyorum ya anlatmakla bitmez..
başka biriyle evlenmeyi düşünmek dahi istemiyorum...şüpheleneceğim hiç bir olayda yaşamadım...bişeyler söyleyin çıkarmı bu tarot??http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/535126-kafami-mesgul-eden-konu.html buda hikayemiz okumak isteyen olursa kopyalıyorum.
(lütfen alıntı yapmayın))

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fal baktırmış bir insan olarak asla böyle şeylere bel bağlamamanı öneririm.
Falcılar geçmişi ve şimdiki durumu bilir, 10 falcıya gidersin 10u da sana gelecek için aynı şeyi söyler, sen de inanırsın, herkes aynı cümleleri kuruyor diye.
Ama olmaz, çıkmaz.
Madem etkileneceksin ne diye gidiyorsun hem? O da ayrı bir mevzu.
Eğer kötü düşünmeye başlarsan bu saçma fallar yüzünden kötüye gider hayatın zaten.
Çekim yasası yüzünden o da. Fal hikaye.

Elimde deil ama malesef:50::50: cümleler nerdeyse aynı...teşekkürler cevap için

Fal konusunda tecrübesiz olduğundan etkilenmişsin.
Mantığını kullan. Hislerine güven.
Bu falcılar kaç kişinin yuvasını dağıtıyor böyle.
Hata insanların onlara para yedirmesinde. O yüzden ürüyorlar her geçen gün.

Çok fal baktırmış bir insan olarak asla böyle şeylere bel bağlamamanı öneririm.
Falcılar geçmişi ve şimdiki durumu bilir, 10 falcıya gidersin 10u da sana gelecek için aynı şeyi söyler, sen de inanırsın, herkes aynı cümleleri kuruyor diye.
Ama olmaz, çıkmaz.
Madem etkileneceksin ne diye gidiyorsun hem? O da ayrı bir mevzu.
Eğer kötü düşünmeye başlarsan bu saçma fallar yüzünden kötüye gider hayatın zaten.
Çekim yasası yüzünden o da. Fal hikaye.

Normal tahminlerinden bugüne dek hiç etkilenmedim.Erkek arkadaşım için syledikleri ister istemez etkiledi..acabamı diyorum malesef?

Fal konusunda tecrübesiz olduğundan etkilenmişsin.
Mantığını kullan. Hislerine güven.
Bu falcılar kaç kişinin yuvasını dağıtıyor böyle.
Hata insanların onlara para yedirmesinde. O yüzden ürüyorlar her geçen gün.

İçime su serpiyosun çok teşeklkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal tahminlerinden bugüne dek hiç etkilenmedim.Erkek arkadaşım için syledikleri ister istemez etkiledi..acabamı diyorum malesef?

Tabi ki kötü şeyler denince etkilenebilirsin.
Ama hiç inanma. Birkaç güne etkisi geçer bence.
Mantıklı düşün lütfen.

Taktığın şeye bak:) Aşkınız bir falcıya kaldıysa yandınız. Dedikleri bazen tutabilir denk gelmiştir ama duygu bunlar insanın duygusunuda bilemezler ya kehanetide söylesinler o zaman? Boş işler bunlar sen hiç üzülme burda nişan, evlilik haberlerinide alırız daha :))

ben bazen arkadaşlara gırgırına kahve falı bakıyorum komple sallıyorum telve görüyorum olmuyor çünkü ay süper fal bakıyosun diyor bazısı... tuhaf ama gerçek psikolojik bir yaklaşım bence insan bi şeye inanmak isteyince fal bahane oluyor sen böyle bağlılıkla inannırsan olacağı yoksada olur...

Taktığın şeye bak:) Aşkınız bir falcıya kaldıysa yandınız. Dedikleri bazen tutabilir denk gelmiştir ama duygu bunlar insanın duygusunuda bilemezler ya kehanetide söylesinler o zaman? Boş işler bunlar sen hiç üzülme burda nişan, evlilik haberlerinide alırız daha :))

Amin inş:16:İlk söyleyen falcıyı umursamadım ankaradakini,ama istanbuldakide aynı şeyi söyleyince tesadüfmüdür değilmidir inan düşünmekten helan oldum günlerdir

Amin inş:16:İlk söyleyen falcıyı umursamadım ankaradakini,ama istanbuldakide aynı şeyi söyleyince tesadüfmüdür değilmidir inan düşünmekten helan oldum günlerdir

Ben fal baktırmadım mı sanki..Baktırdım ve sonuçta hilelerini anladık arkadaşlarımla nettede çok şey anlatılıyor bununla ilgili :) Onlar artık insan sarrafı olmuşlar inan giyim tarzından bile ne meslekte olduğunu ya da mimiklerinden gözlerindeki hüzüne kadar anlıyorlar. Bütün falcıların tutturmasıda bu yöndenmiş. Deneyenler var bir arkadaşım şalvar, yırtık bir bluz ve baş örtüsüyle gidip denemişti falcı kadın 2 çocuğun var kocan seni aldattı ve ortada kalmışsın dedi halbuki bırak çocuğu evli bile değildi. Falcılar çok iyi oyuncular sadece şu yorumlardan sonrada rahatlarsın umarım hiç takma :)

bende bi cafede arkadaşların ısrarı üzerine baktırmıştım:4:
giyim tarzım daha çılgın bense daha içine kapanık biriyim tabi kadın şeklimle açıklamaya yapmaya çalıştığı için bilemedi:35:
madem faldan bu kadar etkileniyorsun cnm fal baktırma bidaha aklına kötü şeyler geldiğinde de dua et
unutma dua dan güçlü bir şey yoktur o seni korur :31:

Falcıların söylediği şeyler çıksaydı eğer
Benim şu anda 1 yaşında ikiz çocuklarım olması lazımdı. 2011 kasımda doğuruyosun demişti (boşanıyorum)
Eşim kıymetimi anlamış, yoluma kırmızı güller sermiş, her şey harika olması lazımdı (aralıkta mahkemem var)

Çok eskiden evlenmeden önce baktırdığım fallara göre ise, ben ingiliz kraliyet ailesine eşdeğer bir ailenin gelini olmalıydım. :52:

Bazı kişiler isimleri direkt söylerler. Bunlara da takılma. Şimdi burda girmeyeyim bunun detayına. :)

Yani demem o ki, fala takılıp hayatını yönlendirme, üzerinde de çok düşünme..
Düşünce gücüyle o söylediklerini çekersin..Demedi deme..
Güzel şeyler düşün :24: Mutluluğunuz daim olsun..

Son düzenleme:
Tvde rezzan kirazdan dinlemistim tarot fali baktiran kisi aslinda kendine buyu yaptiriyor demisti tarot falinda cikan olumsuz seylerin soylenmemesi gerek demisti baktiracak arkadaslarin dikkatinne ama olumsuz dusunme bence guzel dusun ve dua et

Hayatım yıllar önce annemle babam nişanlıyken baktırmışlar sizin oğlunuz olacak ölecek uzun yıllar çoçuğunuz olmayacak sonra kızınız olcak çok berbat kaderi olcak demiş aynen çıktı teyzemle annem birgün benide götürdüler o zaman eşimle sevgiliydik ama ayrılmıştık imkansızda bir araya gelmemiz 6ay olmuştu bu falcı barışacagımı ben hiç bir şey demedim eşimi tıpatıp tarif etti ailesine kadar ben şoklarda annesi seni istemeyecek dedi ama öyle Yada böyle evleneceksiniz dedi evet annesi çok açık oğlum demiş ben sana akrabamızın namazında niyazında kızını Alcam demiş eşim diretince evlendik sonra falcı dediki eşinle uzağa gideceksiniz Buda doğru çıktı bir tane düşük bebek olcak doğru ama sonra 2 çoçuğuz olacak eşin kaza geçirecek sen yalnız kalacan dedi yalnış bizim 3 çoçuğumuz var ve eşim hayatta çok şükür artıyorlar tutarsa ya tutarsa misali

palavra hiç inanma falcılara.... ne dese çıkıyor diye birine götürdüler beni de... sen çok zengin olacaksın dedi ( kadına bir sürü para bayıldım fakirleştim aslında) :1:.... hani nerde hala bekliyorum zengin felan olmadım... şans topu, süper loto, süper toto,, iddia bile oynadım hiç tutmadı kandırdı beni hain kadın:47:

Gayb-ı Allah'tan baska kımse bılemez
yapmayın boyle seyler
kendinizi üzdüğünüze yazık,
sırf olumsuz dusuncelrrınız yuzunden olmayacagı varsada olduracak sonrada aa bak fal cıktı dıyeceksınız komık yani..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X