Merhaba rica etsem yorumlayabilirmisiniz.Kendi kartlarımdan çektim.
1.kart Para Prensi
2.kart Kupa Dokuzlusu
3.kart İmparatoriçe
4.kart Değnek Ası
5.kart Para İkilisi
6.kart Kupa Şövalyesi
7.kart Kılıç Ası
8.kart Kılıç Üçlüsü
9.kart Güç
10.kart Kılıç Beşlisi (Sorum;29 yaşında boğa burcuyum.Ne zaman iş bulabileceğim,bugün bir yerden görüşme ve mülakat için çağırdılar,olumlu olacak mı)
Merhaba ben de boğayım. Yaşasın boğalar!
Falına gelince sana bir haber gelecek. Ve sen bu haber sonrasında sen çok rahstlayacak ve mutlu olacaksın. Maddi sıkıntın var mı bilmiyorum ama bolluk dönemin kapıda. Muhtemelen düşündüğün işin maaşı ya da ücreti yüksek. Çünkü sen bayağı rahatlayacaksın. Bir vade görünüyor. O yüzden bı gideceğin mülakat olumlu sonuçlanacak diyebilirim. Sonrasında 3vadede durumun netleşecek. Misal 1hafta sonra olumlu cevap alıp 3hafta sonra işe başlangıcın olabilir.(tarihler konusunda yanılabilirim) ama netice için senin istediğin işe gireceğin çıkmış. Yalnız senin bir ikilemin görünüyor. Ama bu ikilem bir erkekle alakalı. Su grubu yada sarışın bir erkek. Bu erkekle ilgili bir gitgel yaşıyorsun. Bir de senin kalp kırıklığın var. Bu kalp kırıklığına bu erkek te sebep olabilir yada başka birinin sebep olduğu yüzünden bu erkeğe yanaşmıyor da olabilirsin. Çünkü senin kalbin 3.bir kişi yüzünden kırılmış. Sen evli misin bilmiyorum ama bir de kartlarında bebek çıkıyor. Sen ve ya bir yakının bebek durumu olabilir. Neyse netice ile son kartın güç kartı bana senin bu dönemde istediğin şeylerin olacağını ve hayatını senin yönlendireceğini görebiliriz.