Tarot bakıyorum.

Merhaba rica etsem yorumlayabilirmisiniz.Kendi kartlarımdan çektim.

1.kart Para Prensi
2.kart Kupa Dokuzlusu
3.kart İmparatoriçe
4.kart Değnek Ası
5.kart Para İkilisi
6.kart Kupa Şövalyesi
7.kart Kılıç Ası
8.kart Kılıç Üçlüsü
9.kart Güç
10.kart Kılıç Beşlisi (Sorum;29 yaşında boğa burcuyum.Ne zaman iş bulabileceğim,bugün bir yerden görüşme ve mülakat için çağırdılar,olumlu olacak mı)

Merhaba ben de boğayım. Yaşasın boğalar!
Falına gelince sana bir haber gelecek. Ve sen bu haber sonrasında sen çok rahstlayacak ve mutlu olacaksın. Maddi sıkıntın var mı bilmiyorum ama bolluk dönemin kapıda. Muhtemelen düşündüğün işin maaşı ya da ücreti yüksek. Çünkü sen bayağı rahatlayacaksın. Bir vade görünüyor. O yüzden bı gideceğin mülakat olumlu sonuçlanacak diyebilirim. Sonrasında 3vadede durumun netleşecek. Misal 1hafta sonra olumlu cevap alıp 3hafta sonra işe başlangıcın olabilir.(tarihler konusunda yanılabilirim) ama netice için senin istediğin işe gireceğin çıkmış. Yalnız senin bir ikilemin görünüyor. Ama bu ikilem bir erkekle alakalı. Su grubu yada sarışın bir erkek. Bu erkekle ilgili bir gitgel yaşıyorsun. Bir de senin kalp kırıklığın var. Bu kalp kırıklığına bu erkek te sebep olabilir yada başka birinin sebep olduğu yüzünden bu erkeğe yanaşmıyor da olabilirsin. Çünkü senin kalbin 3.bir kişi yüzünden kırılmış. Sen evli misin bilmiyorum ama bir de kartlarında bebek çıkıyor. Sen ve ya bir yakının bebek durumu olabilir. Neyse netice ile son kartın güç kartı bana senin bu dönemde istediğin şeylerin olacağını ve hayatını senin yönlendireceğini görebiliriz.

7 şubat'90 kova
Genel olarak bakabilirmisin evliliğimle ilgili
Screenshot_2017-02-11-20-17-10.webp

1. Kart: ters kupa asi
2. Kart: duz tilsim asi
3. Kart: duz degnek dortlusu
4. Kart: ters kilic dokuzlusu
5. Kart: ters kilic asi
6. Kart: duz ermis
7. Kart: ters kupa beslisi
8. Kart: duz kupa prensi
9. Kart: duz degnek altilisi
10. Kart: duz imparatorice

Kartlarim bunlar yorum alabilir miyim :) T trustno_1

bu da benden olsun:bicak:balık burcuyum.
erkek arkadaşımdan ayrıldım. bu durumla ilgili çektim

Eklentiler

• IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
7 şubat'90 kova
Genel olarak bakabilirmisin evliliğimle ilgiliEki Görüntüle 1952285

Merhaba evliliğinizde sıkıntı görünmemekte. Söyle bir üzerinden bakınca mutlu bir evlilik görünüyor. T ya da m harfi varmı eşinizde? Eşiniz koç yay aslan burçlarından biri yada onun etkisinde hırslı, girişken, ve kıskanç ve inatçı olarak çıkıyor. İkiniz karşılıklısınız birbirinizi seviyorsunuz. Öyle zıtlaştığınız pek konu yok gibi. Yalnız eşinizin inatçılığı biraz fazla. Bu tutumu bırakması onun yararına. Onun dışında çocuk istiyorsunuz. Düşük durumunuz oldu mu? Sanki siz bir şeyleri kaybetmişsiniz ve bunları düşünür halde çıkmışsınız. Üzgünsünüz bu kayıplar yüzünden. İçime sizin çocukla alakalı isteğiniz olduğu doğuyor. Bununla ilgili çabalar. Aslında bütün kartlarınız bana evliliğinizin çok güzel olduğunu ve iki kişinin birbirini sevdiğini söylemekte. Arabozda engeller olmuş ama siz bunları atlatmışsınız. Maddi olarakta sıkıntınız yok. Kartlarınıza göte bolluk dönrmindesiniz. Ve bebek istiyorsanız 8 vade sonra bununla ilgili isteiğiniz olabilir.(bu konuda net bişey diyemem neticede allah bilir) ama kartlara göre bebeğiniz olacak. Eşiniz işle alakalı bir adımı var. Zaferle bir işin altından kalkıyor kartlarınızda ve size doğru geliyor. Sizin bir şeylere özleminiz çıkıyor. Hani böyle olsaydı keşke der gibisiniz. Yada ah o eski günler der gibisiniz. Yine de mutlusunuz. Bütün olumlu kartları tek seferde çekmeyi nasıl başardın. Bir sırrı varsa banada söyler misin.?:super:

Güzel yorumun,emeğin için çok teşekkür ederim.Kafam çok karışık,mutsuzum.Erkek arkadaşımın tavırları değişik,şüpheleniyorum birinden mi hoşlanıyor diye,ya da başka bir sorunu var.Bir türlü söylemiyor.

Merhaba evliliğinizde sıkıntı görünmemekte. Söyle bir üzerinden bakınca mutlu bir evlilik görünüyor. T ya da m harfi varmı eşinizde? Eşiniz koç yay aslan burçlarından biri yada onun etkisinde hırslı, girişken, ve kıskanç ve inatçı olarak çıkıyor. İkiniz karşılıklısınız birbirinizi seviyorsunuz. Öyle zıtlaştığınız pek konu yok gibi. Yalnız eşinizin inatçılığı biraz fazla. Bu tutumu bırakması onun yararına. Onun dışında çocuk istiyorsunuz. Düşük durumunuz oldu mu? Sanki siz bir şeyleri kaybetmişsiniz ve bunları düşünür halde çıkmışsınız. Üzgünsünüz bu kayıplar yüzünden. İçime sizin çocukla alakalı isteğiniz olduğu doğuyor. Bununla ilgili çabalar. Aslında bütün kartlarınız bana evliliğinizin çok güzel olduğunu ve iki kişinin birbirini sevdiğini söylemekte. Arabozda engeller olmuş ama siz bunları atlatmışsınız. Maddi olarakta sıkıntınız yok. Kartlarınıza göte bolluk dönrmindesiniz. Ve bebek istiyorsanız 8 vade sonra bununla ilgili isteiğiniz olabilir.(bu konuda net bişey diyemem neticede allah bilir) ama kartlara göre bebeğiniz olacak. Eşiniz işle alakalı bir adımı var. Zaferle bir işin altından kalkıyor kartlarınızda ve size doğru geliyor. Sizin bir şeylere özleminiz çıkıyor. Hani böyle olsaydı keşke der gibisiniz. Yada ah o eski günler der gibisiniz. Yine de mutlusunuz. Bütün olumlu kartları tek seferde çekmeyi nasıl başardın. Bir sırrı varsa banada söyler misin.?:super:
Bebek olayı hariç herşey doğru...tabi gelecek için bişey diyemem...o kartlara söyle bebe falan istemiyoruz :D

Doğum tarihinizi ve sorunuzu belirtmemişsiniz. Yine bakım yapmaya çalışacağım. Daha önce bir ayrılık yaşamış olarak çıkıyorsunuz. Bu ayrılık sebebi erkekten kaynaklanmış. Erkek işine yoğunlaşmış sanki işi senden önceymiş. Önceliği oymuş gibi. Esmer bir erkek yada boğa oğlak başak burcu bir erkek olarak görünüyor. Bu ayrılık sebebi ile sen üzülmüş, kendini kısıtlamış. Dış dünyaya kapanmışsın sanki. 8 vade önce yaşanmış bu durum. Bunun dışında bir başka erkek daha var. Koç burcu olduğunu düşündüğüm. Hitabeti kuvvetli,kendinden emin bir erkek. Sarışın yada yükseleninde su grubu olan bir erkek. Duygusal ve hassas bir erkek. Bu erkrkten sana gelecek bir haber var. Önceleri seni mutlu edecek haber fakat sonra erkek kendini geri çekecek ama sen sebebini bilmeyeceksin. Senin için bir kurtuluş olacak bu durum. Sonrasında bir başka başlangıç. Bu toprak grubu yada esmer erkekle olacak olan bir görüşme daha çıkıyor. Evlilik istenilen bir görüşme. Tekrar denesenizde ayrılığınız olacak. İkiniz için evlilik çıkmıyor. Olsa bile şartları zorlayacaksınız. Zorlanacaksınız. Çünkü kalbin kırık. Falın bu kadar canım.

Valla şu anda çok şaşkınım çünkü sarışın da koç burcu da işinin önce gelmesi de doğru??!!!?? Balık burcuyum 29 yaşındayım söylemeyi unutmuşum! Cidden çok beğendim. Parayla baktırdığım hiçbiri bu kadar olamadı.

2017-02-11 21.30.42.webp l]1952344[/ATTACH]
Umarim başarabilmisimdir. 34 yasinda yengec burcuyum bekarim. Hoslandigim adam boga burcu. Ortada bisey yok iliski adina.bana hisleri neler onu engelleyen seyler ne zaman ariyacak beni..klasik sorular iste cok tesekkur ederim simdiden

Güzel yorumun,emeğin için çok teşekkür ederim.Kafam çok karışık,mutsuzum.Erkek arkadaşımın tavırları değişik,şüpheleniyorum birinden mi hoşlanıyor diye,ya da başka bir sorunu var.Bir türlü söylemiyor.
Yani falda kadın çıkmadı. Sadece üçüncü bir kişi yüzünden üzüldğünz çıktı. Ama bu demek değildir ki başkası var. Herhangi biri kafasına giriyor olabilir.

1. Kart: ters kupa asi
2. Kart: duz tilsim asi
3. Kart: duz degnek dortlusu
4. Kart: ters kilic dokuzlusu
5. Kart: ters kilic asi
6. Kart: duz ermis
7. Kart: ters kupa beslisi
8. Kart: duz kupa prensi
9. Kart: duz degnek altilisi
10. Kart: duz imparatorice

Kartlarim bunlar yorum alabilir miyim :) T trustno_1
Hiç bir bilgi vermemişsiniz. Ne için bakacağıma dair. Yine de şansımı deneyeyim. Senin bir ilişkin bitmiş yada bitecek gibi. Aranız kötü. Genç bir çocuk. Yaşınız kaç bilmiyorum ama genç bir erkek olarak görünüyor. Esmer tenli. Bu kişiden tekrar size doğru bir adım olacak. Zaten sizde iyi değilsiniz. Bir taraf kötü. Uykusuz, mutsuz. Tüketmiş kendisini. Başak burcu bir erkek mi bu. O burçtan bir erkek çıkıyor. Tekrar barışacaksınız ama. Biraz zorlu bir süreç ama barışma görünüyor. Erkek pişman öyle görünüyor. Sana bir kez daha gelecek ve sen de isteyeceksin. Sonrasın da erkek zafer kazanmış olarak çıkmış. Ve ikiniz arasındaki ilişki ciddi. Evliliğe doğru gidecek olarak görünüyor. Bu kadar falınız.

IMG_3782.webp
Evet hanımlar..
Ailenizin tarotçusu geldi.
İsteğim kartlarınızı çekip bana fotoğrafını atmanız. Doğum tarihlerinizi ve kartlara sorduğunuz soruyu buraya yazmanız.
Elimden geldiğince yorumlayacağım.
Not: özelden mesaj atmayın lütfen hem oraya hem buraya yetişemem.
Not2: Kelt açılımı yapmanız daha net sonuçlar verecektir.
Üçlü, yedili açılımlarda pek yorum yapamıyorum. Yeterli gelmiyor.
Bana da bakar mısınız noluuur:dua: 14.03.1993 balık burcuyum sorum da sevdiceğimle durumumuz ne olacak

bu da benden olsun:bicak:balık burcuyum.
erkek arkadaşımdan ayrıldım. bu durumla ilgili çektim
Burada bir erkek var. Sarışın ya da su grubu bir erkek. Bu erkek eğer erkek arkadaşın ise barışacaksınız. Evlilik görünüyor. Güneş kartı tam önümde. Altında bu dediğin erkek. Evlilik düşüncesi var kafasında. Sanada söyleyecek. Bir kadın var hava grubu kumral. Dul olabilir. Bu kadın sizin dengelerinizi bozuyor. Aile büyüklerinden biri gibi geldi bana. Bu kadına dikkat et. Bu kadının planları var. Can sıkıcı biri. Önümüzdeki günlerde maddi bir kayıbın görünüyor. Kendini iyi hissetmediğin şanşsız olduğunu düşündüğün bir dönemdesin. Kader çarkın ters dönmüş. Bu da bunu destekliyor. Erkek arkadaşını özlüyorsun. İçinde ona dair hislerin hala devam ediyor. Dediğim gibi ilk başta bahsettiğim kişi ise barışacaksınız yok değilse yeni biri olacak. Neticede sana iki vadede tekrar ilişki görünmekte.

Eki Görüntüle 1952344 l]1952344[/ATTACH]
Umarim başarabilmisimdir. 34 yasinda yengec burcuyum bekarim. Hoslandigim adam boga burcu. Ortada bisey yok iliski adina.bana hisleri neler onu engelleyen seyler ne zaman ariyacak beni..klasik sorular iste cok tesekkur ederim simdiden
Merhaba.
Kartlarına baktığımda senin sakince bir köşede beklediğini görüyorum. Çekilmişsin köşene "neler olacak bakalım" diyorsun. İçine bir şeyler doğuyor senin. Bir şeyler hissediyorsun bu durumla ilgili ama haksızlıkta etmek istemiyorsun. Burada bir kadın var terazi burcu sanırım. Dürüst biri. Bu kadın size yardım ediyor ve ya edecek. İş yoğunluklu bir hayatın görünüyor. Adli işler çıkıyor. Mahkemeyle olan işler. Seyahat edilen işler. İşinde başarılısın da bu boğa burcu dediğin kişide sorunlar var. Bir bağı var. Evli olabilir mi bu kişi. Yani tam bilemiyorum ama şeytan kartında bahsettiğin erkek birine zincirle bağlı olarak çıkıyor. Kule kartı da boşanmak üzere olduğunu söylüyor. Senin bu saatten sonra kafanda evlilik düşüncelerin var. Kısmetimi bulayımda evleneyim diyorsun ama evleneceğin kişi bu değil. Bunun bir yalanı var gibi. İki yüzlü bir tarafı çıkmış. Nedense güvenilmez geldi bana. Tabi bu fal. Neticesini allah bilir. Yine de bu adamın ne gibi bir bağı var araştır bence. Ne olur be olmaz.

Merhaba bu da benden olsun :) 27 yaşındayım oğlak burcuyum eski sevgilimle aramızda önümüzdeki aylarda neler olacağına dair kart seçtim
screenshot_2017-02-11-18-07-05.png

Eki Görüntüle 1952376
Bana da bakar mısınız noluuur:dua: 14.03.1993 balık burcuyum sorum da sevdiceğimle durumumuz ne olacak
Sevdiğin aslan burcu mu yoksa aslan gibi kendini beğenmiş, burnu havada, kibirli mi? Burada ateş grubu bir erkek var çünkü. Güç kartı da bana aslan yada onun gibi birini söylüyor. Bu kişiyle ilişki sona ermiş. 8 li bir tarih görünüyor. Karşı taraf ikilemde çıkmış. İşle alakalı sıkıntıları var. Kararsız görünüyor. Sende üzgünsün. Fazla duygusalsın. Bu ateş erkeklerini bayar bunaltır. Elini kolunu bağlamış bu çocuk. Sıkışmışsın onun dünyasında. Ne oraya ne buraya hiç bir yere gidemez hale gelmişsin. Ayrıysanız tekrar bir araya geleceksini değilsenizde küs barışık devam edeceksiniz. Ama sonrasında yine ayrılacaksınız. Sen kötü çıkıyorsun bu falda. Uykusuz. Ağlar vaziyettesin. O yüzden çokta olumlu şeyler söyleyemeyeceğim bu kişiyle ilgili. Benim kanaatmce sizin geleceğiniz yok.

Merhaba bu da benden olsun :) 27 yaşındayım oğlak burcuyum eski sevgilimle aramızda önümüzdeki aylarda neler olacağına dair kart seçtim
screenshot_2017-02-11-18-07-05.png
Eski sevgilinin burcu ne. Boğa burcu bir erkek çıkmış. Şimdi kartlarda erkek tarafının sorumlulukları görünüyor. Ağır sorumluluklar. Uğraşıyorda uğraşıyor. İşle mi alakalı başka bir şey mi bilmiyorum ama bişeyleri sırtlanmışta gidiyor. Senin de ona karşı saplantılı hislerin var. Vazgeçmiyorsun. İnatla onu unutmak istemiyorsun. Bağlamışsın kendini ona ille de o diyorsun. Tekrar bir görüşme var. Karşılıklı konuştuğunuz bir şeyler. Sen ciddi düşünüyormuşsun evlilik istemişsin bu kişiyle olmamış ama. Netice itibari ile tekrar görüşeceksiniz belki yeniden deneyeceksiniz ama biraz zorlama bir ilişki olacak bu. İki tarafın zorlanacağı bir ilişki olarak görünüyor.

Sevdiğin aslan burcu mu yoksa aslan gibi kendini beğenmiş, burnu havada, kibirli mi? Burada ateş grubu bir erkek var çünkü. Güç kartı da bana aslan yada onun gibi birini söylüyor. Bu kişiyle ilişki sona ermiş. 8 li bir tarih görünüyor. Karşı taraf ikilemde çıkmış. İşle alakalı sıkıntıları var. Kararsız görünüyor. Sende üzgünsün. Fazla duygusalsın. Bu ateş erkeklerini bayar bunaltır. Elini kolunu bağlamış bu çocuk. Sıkışmışsın onun dünyasında. Ne oraya ne buraya hiç bir yere gidemez hale gelmişsin. Ayrıysanız tekrar bir araya geleceksini değilsenizde küs barışık devam edeceksiniz. Ama sonrasında yine ayrılacaksınız. Sen kötü çıkıyorsun bu falda. Uykusuz. Ağlar vaziyettesin. O yüzden çokta olumlu şeyler söyleyemeyeceğim bu kişiyle ilgili. Benim kanaatmce sizin geleceğiniz yok.
boğa burcu ama tamda dediğin gibi çok güzel yorumlamışsın ağızlarına sağlık canım bi kesip atamadım şu ilişkiyi:KK43: çok teşekkür ediyorum tekrardan :KK200:
Şimdi baktım da en son ayın 8 inde konuşmuşuz valla helal olsun ta o detayına kadar bildin

Back
X