• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarlusal

isil59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
2
0
1
27
Öncelikli merhaba
Evli değilim ama en son 26 kasımda adet oldum 2 ayı gecık adet olamıyorum doktora gıttım tarlusal söktürücü verdi 5gün sabah akşam 1 tane içtim. Bırakalı tam 7 gün oldu ama hala adet olamadım çok moralim bozuk bi keresinde gene kullanmıştım 5inci günde olmuştum ama şimdi 7 gün geçti endişeleniyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Öncelikli merhaba
Evli değilim ama en son 26 kasımda adet oldum 2 ayı gecık adet olamıyorum doktora gıttım tarlusal söktürücü verdi 5gün sabah akşam 1 tane içtim. Bırakalı tam 7 gün oldu ama hala adet olamadım çok moralim bozuk bi keresinde gene kullanmıştım 5inci günde olmuştum ama şimdi 7 gün geçti endişeleniyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Tarlusal kullandıktan sonra 10 gün içerisinde regl olursunuz diye biliyorum. bende kullandım daha önce ama günde 2 defa değil bir defa almam söylenmişti

Merhaba kızlar, erkek arkadaşımla Şubat 18 gibi ilişkiye girmiştik ertesi gün ELLA kullandım her ne kadar o gerek yok dese de sağlama almak istedim ve ilk kez böyle bir ilaç kullandım 27 şubat gibi regl olmam lazımdı olmadı evet regl düzenimi sorarsanız bir düzeni yok bazen 28 günde regl oluyorum bazen 40 , daha sonra tarlusal kullandım 21 Mart gibi bitti sanırım kasık ağrım var göğüs hassasiyeti de var 4 tane test yaptım toplam 80 TL verdim o testlere hepsi negatif çıktı testleri birer hafta arayla yaptım şu an ara sıra kasık ağrım var göğüs ağrım hafifledi hamile olmadığımı düşünüyorum ama regl olamamakta içimi yiyor sigortam olmadığı içinde hastaneye gidemiyrum. beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Tarlusaldan sonra adetin çok olması gibi bir sorun oluyor mu? Benim Kanamam zaten çok oluyuordu 2 aydır olmuyorum ama Tarlusal almaya da korkuyorum sonrasında çok kanamam olur diye

Back