- Konu Sahibi Bbssrraacckkrrcc
Belkide hap hamile kalmami kolaylastirdi.ben bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası.hakkimizda hayirlisi neyseo olsunkorkma aksine rahim duvarını kalınlaştırıyormuş
bildiğin bebeğe zemin hazırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkide hap hamile kalmami kolaylastirdi.ben bu kadar çabuk beklemiyordum açıkçası.hakkimizda hayirlisi neyseo olsunkorkma aksine rahim duvarını kalınlaştırıyormuş
bildiğin bebeğe zemin hazırıyor
Sabah sağlık ocagina verdim.3 ten sonra cikar dediler.netten takip ediyorum henüz cikmamiskan testi nezaman verdiniz arayın değeri öğrenin 1 SAATTE ÇIKAR
sONUCU ALABİLDİNİZ Mİ ?Sabah sağlık ocagina verdim.3 ten sonra cikar dediler.netten takip ediyorum henüz cikmamis
Siz bebeginizin kalp atışlarını duyabildiniz misONUCU ALABİLDİNİZ Mİ ?
evet çok şükür sizin kan değerleriniz nasıl ?Siz bebeginizin kalp atışlarını duyabildiniz mi
Aldim sonucumu.1730 çıktı değerim.kac haftaliktir acaba.ilac kullanmama ragmen tiroid degerim de yüksek çıktı
5-6 haftalık gebe gibi görünüyor bu değerlere göre zaten 2 güne bir artış gösterir bu değerler.Aldim sonucumu.1730 çıktı değerim.kac haftaliktir acaba.ilac kullanmama ragmen tiroid degerim de yüksek çıktı
Canım benim yumurtalarım olgunBen de kullanmistim bir kez bir sorun olmamıştı. Ama tavsiyem soğan suyu ve testere dişli aslanpençesi çayı için. Buradaki pco olan bütün kadınlara hep bunu tavsiye ediyorum
Rahim filmi çektirdin mı? Ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldımCanım benim yumurtalarım olgun
Bana tavsiye edebileceğin var mı
Soğan ve incir hariç
AynenRahim filmi çektirdin mı? Ben rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım
Ben Mersin'de çektirdim. Benimki çok ağrılı oldu. Ama değdi. Aynı ay hamile kaldım. Adet bitiminden itibaren bir hafta içinde çekiliyor sanırım. Gidecegin yeri arayıp öğrenebilirsiniz. Darısı size olsun insallahAynen
Onu çok tavsiye ediyorlar
Çektirince şans artarmış baya
Önümüzdeki ay düşünüyorum İstanbul’a gidip tanıdık doktorlar var
Dijital olan var ya echomarda
Onu düşünüyorum
Sen nerde çektirdin
Allah bağışlasın inşallah
Allah bizlere de nasip etsin
Ve ne zaman çekilmesi daha uygun oluyo
AminBen Mersin'de çektirdim. Benimki çok ağrılı oldu. Ama değdi. Aynı ay hamile kaldım. Adet bitiminden itibaren bir hafta içinde çekiliyor sanırım. Gidecegin yeri arayıp öğrenebilirsiniz. Darısı size olsun insallah
Çekilen yerler var evet. Yok sonrasında ağrı olmuyor. Hafif kanama ve akıntı oluyor.Amin
Devlet hastanesinde çekiliyor mu peki merak ettim :))
Ağrı soradan da oluyo mu
Çektirdiğin an mı sadece
TeşekkürlerÇekilen yerler var evet. Yok sonrasında ağrı olmuyor. Hafif kanama ve akıntı oluyor.
Canım ya benmde tarlusal kullanmaya basladıktan sonra göğüs hassasiyetim oldu. Önce uçları acıyordu sonra hepsi hassaslastı ve dünden beri ara ara kasık agrım var. Sende baska ne belirtiler oldu ? Göğüslerim 8 9 gundur aynı hassasHala test yapmadınız mı ?
Bnde 2ay gecikme yasadim tarlusal ictim 2.gunde adet oldum acaba de ye gtmeden klomen kullansammicok istyrm bebek cokkkkTeşekkür ederim inşallah yapmaz. Gerçekten prospektüsü felaket bende hemşireyim işin içinde olmama rağmen ürperdim teşekkürlerr
Çok sevindim cnm ama ben ilacı kullandım biteli 4.gun daha regli olamadım polikistik over dedi dr inşallah menepoz değildir yalnız vajinal kuruluk yaptı normalmiBen de kullandım hamile kalmıyordum, bu ilacı kullanırken hamile kaldım rahim duvarını kalınlaştırıyormuş bebeğime vesile oldu çok seviyorum o yüzden bu ilacı :) :) :)
Benimde bitti ilaç 4 gün oldu regli olamadım vajinal kuruluk yaptı bideMerhaba umarım mesajımi görürsünüz ben kullandım ama olmadım adet