Tarlusal

Kızlar merhaba ,dr önerisi ile tarlusal kullandım fakat adet olamadım.03.05.2018 de ilaca başladım 09.05.2018 de bitti.Dr 1 hafta içinde olursun dedi.prospektüste 10 gün içinde yazıyor acaba endişelenmeli miyim tekrardan doktora görünmeli miyim.BU arada gögüste hassasiyet ,kasıklarda müthiş ağrı var.Birde afedersiniz dün ve bugün içinde çok açık kahverengi leke mevcut .O da ara ara ....

evet engel.. ama bazı kadınlar normal yoldan hamile kalabiliyor.
kistin türüne bağlı.
bende de var maalesef gebeliğe tek engelim kistlerim. bütün hormonlarım herşey herşey normal . tek engelim kist .

Benimde kistlerim vardı ilk oğlumda dr nasıl oldu diye şaşırmıştı .Yeter ki Rabbim istesin OLUR .
Önlem alalım yeter....

Benimde kistlerim vardı ilk oğlumda dr nasıl oldu diye şaşırmıştı .Yeter ki Rabbim istesin OLUR .
Önlem alalım yeter....

maşallah ne güzel..
bende bugün ultrason çekildim sol overdaki 6 cm kist adetimle atılmış. çok şükür dedim yaa .
hsg istedi inşallah onda da sıkıntı çıkmaz

Kızlar merhaba ,dr önerisi ile tarlusal kullandım fakat adet olamadım.03.05.2018 de ilaca başladım 09.05.2018 de bitti.Dr 1 hafta içinde olursun dedi.prospektüste 10 gün içinde yazıyor acaba endişelenmeli miyim tekrardan doktora görünmeli miyim.BU arada gögüste hassasiyet ,kasıklarda müthiş ağrı var.Birde afedersiniz dün ve bugün içinde çok açık kahverengi leke mevcut .O da ara ara ....
canım forumda gezinirken gördüm mesjını.adet oldunmu.benimde bitti 5 gün oldu yok.ama cayip bi karın agrım vardı.senin sonucunu merak ettim

tarlusal kullanırken mi hamile kaldın canım.ben tarlusal bitince 3 gün sonra ovülayon testi yaptım.çok koyu çizgi gördüm.tarlusal yumurtlamaya mı neden oluyor acaba

Aynen öyle oldu,doktorumda şok oldu ama olmuş
Nasip işte.
Kan testi verdin mi ?

14 mayısat negatifti henüz veremdim.tarlusal biteli 6 gün oldu.10 gün geçince test yapcam.merak içindeyi tabi.tam gebelik düşündüğüm ay gecikme problemi oldu

Şİkayetleriniz sıkıntılarınız var mı mesela,
Kabızlık ,kasıklarda iğne batması,bel ağrısı,gögüslerde hassaiyet baş göstermişti bende.
Birde kahverengi uçlarda minik minik sivilce gibi şeyler...

Şİkayetleriniz sıkıntılarınız var mı mesela,
Kabızlık ,kasıklarda iğne batması,bel ağrısı,gögüslerde hassaiyet baş göstermişti bende.
Birde kahverengi uçlarda minik minik sivilce gibi şeyler...
Çok ciddi kasik bel ağrısı ve gaz oldu oki gün once ama bugün o ağrı yok.hayırlısı artik.5 gün daha bekleyecegim

Ben de kullandım hamile kalmıyordum, bu ilacı kullanırken hamile kaldım :KK70: rahim duvarını kalınlaştırıyormuş bebeğime vesile oldu çok seviyorum o yüzden bu ilacı :) :) :)
Canim meraba tebrik ederim seni.bende tarlusal kulandim.bir sey soraciktim.biteli 7 gün oldu hala gelmedi adetim.esimle korunmasiz iliskim hapa başladığım gün ve bitmeden bi gün önceki gün oldu.başka olmadı.sormak istedigim tarlusal kullanirken hangi günler iliskiye girdiniz.çok özel oldu kusura bakma.bende bebek istiyorum.troidim olduğum iicn zorluyor biraz.teşekkür ederim simdiden

Canim meraba tebrik ederim seni.bende tarlusal kulandim.bir sey soraciktim.biteli 7 gün oldu hala gelmedi adetim.esimle korunmasiz iliskim hapa başladığım gün ve bitmeden bi gün önceki gün oldu.başka olmadı.sormak istedigim tarlusal kullanirken hangi günler iliskiye girdiniz.çok özel oldu kusura bakma.bende bebek istiyorum.troidim olduğum iicn zorluyor biraz.teşekkür ederim simdiden
Merhaba tarlusali kullandım 2.gün korunmasız ilişki oldu .zaten Dr olmaz dedi çünkü kist ve enfeksiyon vardı. Ayrıca troid hastasıyım öyle işte.

Hala test yapmadınız mı ?

X