- 7 Mayıs 2018
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Bbssrraacckkrrcc
Tarlusal kullanan var mı herhangi bi yan etkisi oldu mu 5 aydır olmuyorum bide polikistik over sendromu var sende dedi doktor kullanan varsa bilgi verirse çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah yapmaz. Gerçekten prospektüsü felaket bende hemşireyim işin içinde olmama rağmen ürperdim teşekkürlerrHerhangi bir yan etkisi olmadi ben de. Ayni sorundan muzdarip herkesin su gibi kullandigi bir ilac. Size de yan etki yapmaz umarim. Ama prospektusu okuyunca urpermemek elde degil. Gecmis olsun.
Bitkisel birşey denediniz mi hiç?Bende 7 senedir pcosla uğraşıyorum tarlusal veya diane-35 kullanmadan adetim gelmez.Tarlusal paketinin yarısını içtikten 2 gün sonra adet oluyorum.Hicbir yan etkisini görmedim henüz ama bir doktor o ilaç yumurtlamayı sağlamaz sadece yapay bir kanama yapar dedi yani pcos tedavisi icin bir faydası da yok geçici bir çözüm anladığım kadariyla
Evet hayıt tohumu,civan percemi, adaçayı macunlar ,soğan kürleri herşeyi denedim ama maalesef hiçbir şekilde adet olamadım kilo problemim yok hormonlarimda sadece prolaktin çok hafif yüksek onun dışında bir sorun da yok en son gittiğim doktor glifor verdi insülin direnci olabilir belki diye birde onu deniyecegim artikBitkisel birşey denediniz mi hiç?
Testere dişli aslanpençesini deneyin bir de. Ben çok faydasını gördüm.Evet hayıt tohumu,civan percemi, adaçayı macunlar ,soğan kürleri herşeyi denedim ama maalesef hiçbir şekilde adet olamadım kilo problemim yok hormonlarimda sadece prolaktin çok hafif yüksek onun dışında bir sorun da yok en son gittiğim doktor glifor verdi insülin direnci olabilir belki diye birde onu deniyecegim artik
Onu da denedim malesef hicbir ot ve bitkinin faydasını göremedim.Sizin de uzun süre gelmiyor muydu adetiniz?Testere dişli aslanpençesini deneyin bir de. Ben çok faydasını gördüm.
Benim adetim geliyordu ama hormonlarim duzensizdi. Bu çayı içince daha erken adet olmaya başladım. 34-35 günde gelirken 28-30 günde gelmeye başladı ve hormon testi yaptırdım hepsi düzene girmistiOnu da denedim malesef hicbir ot ve bitkinin faydasını göremedim.Sizin de uzun süre gelmiyor muydu adetiniz?
HayırBitkisel birşey denediniz mi hiç?
Testere dişli aslanpençesi alın aktardan. Onun çayını için. Nasıl yapılacağı internette yazıyor.
Polikistik over sendromu ilerde evlenince çocuk yapmaya engel mi çok korkuyorum