Gebeliğe Hazırlık Tarlusal ve ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Singil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
263
263
53
30
Kızlar iki gün önce tarlusal içtim adetim gelmediği için bu arada nerdeyse bir aydır avu testi yapıyorum ama henüz görmemiştim Yumurtlamayı. İlacı içtiğimin ertesi günü test çizgisi koyulaşmıştı ötekilere nazaran koyulaştı. Takibimi yapan hanım yumurtlama yakın dedi yarın koyulaşır dedi. Bugün yaptım ama silik çıktı daha fazla koyulaşmadı. Acaba tarlusal mı etkiledi LH hormonunu

Eklentiler

• IMG_20200121_211550.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba bende tarlusal kullanıyorum bu süreçte takip ettiniz mi yumurtlamanızı gerçekleştimi kaç gün sonrası adet oldunuz ya da gebe kaldınız mı?

Merhaba bende tarlusal kullanıyorum bu süreçte takip ettiniz mi yumurtlamanızı gerçekleştimi kaç gün sonrası adet oldunuz ya da gebe kaldınız mı?
Doktoruma danıştım tarlusal LH hormonunu etkiliyormuş. Bende fark etmiştim ne zaman tarlusal içsem ogün iki çizgide kopkoyu oluyordu. Velhasıl yumurtlamayı hiç göremedim. Hamilede değilim henüz

Doktoruma danıştım tarlusal LH hormonunu etkiliyormuş. Bende fark etmiştim ne zaman tarlusal içsem ogün iki çizgide kopkoyu oluyordu. Velhasıl yumurtlamayı hiç göremedim. Hamilede değilim henüz
Anladım teşekkür ederim bende 2 ay önce tarlusal kullanırken kaldım ama kimyasal gebelikti ilacı kullandığım günlerde değerlendirmiştik ama bir daha değerim yükselmedi düştü acaba ilaç etki etmiş midir diye de düşündüm fakat tutunmayı bile sağladığını kötü etkilemeyeceğini de çok duydum ara verip ınofoliğe başladım sonrasında ama 40 gün oldu hala adet olamadım o yüzden tarlusala yine devam edicem ınofolicle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…